Navalite u kladionice stavljati svoja imanja i kredite citave na pobjedu domaćina. Neka i Kasumovic stavi mandat na pobjedu domaćina.RZ88Adnan je napisao/la:Znaju da če izgubit pa da se i ovi ne trošeAndroid je napisao/la:7 igraca nije otislo u Zenicu, sad koji su...
Prijenos je na Areni 2
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Nismo mi od tog posla,svi u Zenici vijerniciPERO1234 je napisao/la:Navalite u kladionice stavljati svoja imanja i kredite citave na pobjedu domaćina. Neka i Kasumovic stavi mandat na pobjedu domaćina.RZ88Adnan je napisao/la:Znaju da če izgubit pa da se i ovi ne trošeAndroid je napisao/la:7 igraca nije otislo u Zenicu, sad koji su...
Prijenos je na Areni 2
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Padobranac ima tema za tebe, produzi do opcih diskusija
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Široki ide sa rezervama miševi iz Zenice skaču u zrak od radosti. Još kupili suce, nema smisla ne mogu opucati po golu olimpiku da Širokog dobiju.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Jesi vidio kako se Benjamin Colic naguzio i rasirio noge da bi Brković zabio Olimpiku. Vidim da i Vitezovi kukaju da ih njihov igrac Anel Dedic, bivsi igrac Čelika sabotira. I oni nama govore da namjestamo i prodajemo. Bas me zanima danasnja utakmica. Na sto Ce to izgledati. Danas bi mogao biti penal za Celik.maxmore je napisao/la:Široki ide sa rezervama miševi iz Zenice skaču u zrak od radosti. Još kupili suce, nema smisla ne mogu opucati po golu olimpiku da Širokog dobiju.
Dodji i uvjeri se.PERO1234 je napisao/la:Jesi vidio kako se Benjamin Colic naguzio i rasirio noge da bi Brković zabio Olimpiku. Vidim da i Vitezovi kukaju da ih njihov igrac Anel Dedic, bivsi igrac Čelika sabotira. I oni nama govore da namjestamo i prodajemo. Bas me zanima danasnja utakmica. Na sto Ce to izgledati. Danas bi mogao biti penal za Celik.maxmore je napisao/la:Široki ide sa rezervama miševi iz Zenice skaču u zrak od radosti. Još kupili suce, nema smisla ne mogu opucati po golu olimpiku da Širokog dobiju.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Tek sad vidim da Bjelica sudi... Nece ovo na dobro izaci
HRHB
HRHB
Danas ce bit laganini, pa sta god to značilo 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Kadeti i juniori NK Široki Brijeg danas u klupskom kampu ''Musa-Karačić'' na Blatu igraju protiv Sarajeva. Kadeti svoju utakmicu igraju u 14 sati, a juniori u 16 sati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Mešanović napravi penal i dobi crveni,to ste zaboravili...Ako izgubimo ne ulazite na forum do srijedePERO1234 je napisao/la:Jesi vidio kako se Benjamin Colic naguzio i rasirio noge da bi Brković zabio Olimpiku. Vidim da i Vitezovi kukaju da ih njihov igrac Anel Dedic, bivsi igrac Čelika sabotira. I oni nama govore da namjestamo i prodajemo. Bas me zanima danasnja utakmica. Na sto Ce to izgledati. Danas bi mogao biti penal za Celik.maxmore je napisao/la:Široki ide sa rezervama miševi iz Zenice skaču u zrak od radosti. Još kupili suce, nema smisla ne mogu opucati po golu olimpiku da Širokog dobiju.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Sada je ok kada je široki sa rezervama. koja ste vi guba od ljudi, ako izgubite ja ću slaviti. Neću izlaziti sa foruma.RZ88Adnan je napisao/la:Mešanović napravi penal i dobi crveni,to ste zaboravili...Ako izgubimo ne ulazite na forum do srijedePERO1234 je napisao/la:Jesi vidio kako se Benjamin Colic naguzio i rasirio noge da bi Brković zabio Olimpiku. Vidim da i Vitezovi kukaju da ih njihov igrac Anel Dedic, bivsi igrac Čelika sabotira. I oni nama govore da namjestamo i prodajemo. Bas me zanima danasnja utakmica. Na sto Ce to izgledati. Danas bi mogao biti penal za Celik.maxmore je napisao/la:Široki ide sa rezervama miševi iz Zenice skaču u zrak od radosti. Još kupili suce, nema smisla ne mogu opucati po golu olimpiku da Širokog dobiju.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Soldo, Corluka, Brekalo, Nikic, Barisic, Ivankovic, Marina, Kozul Milicevic, Sivric, Cabraja
HRHB
HRHB
Bravo Sablicu. Razum prevladao.
Sretno ovim momcima nek daju sve od sebe!!
Sretno ovim momcima nek daju sve od sebe!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
A jebga, odmah gol...
HRHB
HRHB
Bravo konjine
- KingJamesMVP
- Kontakt:
a šta očekivati od ovog sastava
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ovi bi se malo tukli. Doci cete vi na Pecari.
A realno tesko ista mozemo uraditi ovdje ali ajd, tko zna... Marina spada medju najgora pojacanja u povijesti kluba
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, Zaboljesutra, Zigazaga i 16 gostiju.