Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

blue 18
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la blue 18 » 04 jun 2011, 00:08

VEČERAŠNJA UTAKMICA NAM JE POKAZALA DA NAM JE PAPAC ZAISTA POTREBAN VIDJELI STE STA RADI NASA ODBRANA MRAVAC POGOTOVO.. DAJTE DA POKAZEMO SVIMA PA I SAMOM SAŠI DA GA ŽELIMO NAZAD... IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBEE ALEE ALE ALEEEE!!
MOLIM VAS DA LAJKATE I POZOVITE PRIJATELJE NA OVU
FB STRANICU : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVO U REPREZENTACIJI BIH
LINK: http://www.facebook.com/pages/HO%C4%86E ... 05?sk=wall
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2011, 00:09

Džeko postaje kao salihamidžić, toliko...jedino barba je ginuo kada drugi nisu htjeli..

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 00:09

Ako volis svoju zemlju toliko,,, onda ne mozes igrati ovako bezvoljno. Mozda je Edin mislio da igraju protiv 11 konobara sa ilidze,pa se malo opustio.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jun 2011, 00:11

Ne pravite se kod ociju coravi. Prvo je greska u taktici. Kakvi god oni bili, reprezentacija se uvijek cini i jeste jaca sa 2 spica nego sa jednim. A mi hocemo sa jednim da pobjedimo Rumune kojima je ovo bila utakmica zivota ili smrti. E pa nek smo i dobili. Ibricic i Misimovic neka nam svima naprave veliku uslugu i neka se klone reprezentacije. Miske je opet takticar, mogao bi ulaziti sa klupe, al Ibricic se citavu utakmicu od Rumune ko od divove odbijo. Ne moze proci ni jednog. Il ostade on, il lopta. Pjanic je pokusavao nesto ali nije ga bas islo. Sve u svemu vise je od ove dvojice uradio. Dzeko da je imao jednu jedinu normalnu loptu u citavih 90 minuta napravio bi nesto sigurno. Najbolju priliku koju je imao, Medunjanin mu je malte ne centrirao gotovo sa naseg gola prema naprijed. Hasagica danas kriviti ne treba. Pored tarlasika Mravca i Mujdze(do sad bio dobar ne znam ni ja sta mu danas bi), a danas im se i Spaha pridruzio,covjek je fakticki sam branio sto je mogao. Medunjaninu svaka cast za ono sto je pokazao. Dok je odbrana spavala, on se bar borio. Nadam se da mu nije opasna povreda.Ovi nece ni da maknu. Lulic je isto pokusavao i trudio se ali danas nije islo. Bice bolje. Na njemu se bar vidi da se trudi, a Ibricic ko zena u 9 mjesecu trudnoce. Ni da makne. Rahimic masina covjek. Svaka mu cast. Muslimovic i Ibisevic ono sto su igrali bili su ok. Vedo opet ko baba se po terenu vuce. Njemu da se skloni i odbrana i golman , prazan gol da ostane, on bi nasao nacin da fuli. Stilic u vatri se dobro snasao. Vratit treba Jahica i Nadarevica, Besica polako gurati u vatru, Stilica isto. Jer od Misimovica, Ibricica, Mravca nema nista. Iako bi ja volio da Medo fino zauzme Misketovu poziciju i svi sretni,zadovoljni. To je njegovo tlo. Ja ovo oduzio. Oprostite al moro sam. :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:11

anonymousHD je napisao/la:Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik. Hajde što ne trči u Mancityu, što ne zabija, to me boli briga. Ali koji klinac onda prihvataš poziv repke ako nećeš 60 minuta potrčati? Koji ćeš nam klinac, ima likova koji bi ginuli za repku. A on nafuran, stoji, muto mutavi. Nema pojma o životu.

Muto mutavi?Ne mogu da vjerujem.Trebao si otici u Bukurest i pokazati svoje umijece.Da li si upratio ti Edina kao igraca.Kada je on trcao za loptom.On je takav tip igraca.Ima osjecaj za gol i tehniku ne brzinu.Za poraz treba kriviti tim ne Dzeku.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 04 jun 2011, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2011, 00:12

Dok je davao golove valjao je, a sada kontra prica. Ovo veceras od njega stvarno je bilo bijedno, ali vise nam je radosti donio nego tuge
NO PYRO NO PARTY

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 00:12

drH je napisao/la:Pjano!!!
Dobar je on momak,samo se ufatio loseg drustva,i krenuo stopama jarana...nevazno bio sa repkom nebio,ekipa je tu,derneci se stalno,vamo jedan Spahic,ovamo drugi i standardna ekipica...da bogda da se opameti na vrijeme i da nastavi sa karijerom kako treba
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 jun 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 00:13

Ma niste vi najveći krivci, krivi su oni koji su vas tako odgojili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 jun 2011, 00:13

Edine,nismo te zasluzili.Stvarno nismo. :oops:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2011, 00:14

TheDinoRules je napisao/la:HAHAHAHAHA. Ne mogu da vjerujem. Koliko vam je Edin osmijeha na lice nabacio? Recite realno! Kako smo mi fuj narod, FUJ, FUJ! Nije Edin Cristiano ili Messi da idem sam protiv svih. Šta je vama? Komplet ekipa je bila grozna! Koliko je upotrebljivih lopti imao? 0 (nula). Kad sam već spomenuo Messija, u repci igra 15 puta slabije nego u Barci, ali mu niko ne zamjera. Ma šta ima neko vama papcima, seljacima i ostalim ljudima koji ste se u minulom ratu, odnosno poslije njega "dočepali" grada, objašnjavati. MA*Š NA SELO i gore prosipajte to, nezahvalni ljudi. FUJ FUJ FUJ! Edin Džeko - jedan od najplaćenijih igrača svijeta doživi da mu neko kaže da treba svoje mjesto u reprezentaciji prepustiti nekome drugom :idea: A on je, za vašu informaciju, najveći patriota u reprezentaciji, koja nam je igrački bijedna. Ali ne samo igrački, nego na svim drugim poljima. Čast izuzecima. Ali to je moj narod, bijedni narod. Zbog takvih k'o vi se stidim što sam Bosanac, vjerujte mi. Ja nemam ništa protiv da se fino raspravi, ukaže na greške, ali ovi komentari? Bijedno. Razumijem da ste iznervirani, i ja sam, ali polako, samo polako. On je najmanji krivac. Desni i lijevi naš bek - šta je ono? Prolaze kako hoće. Kad god su stvorili 2 na 1 prošli su (ako znate šta je to). Niko da pomogne, niko ništa. Veliko C-C-C

Slusaj ti i svi Edin-podrzavatelji,

Niko ne govori da Edin nije uradio tovar dobrih stvari do sad - ali od proslosti se ne zivi. Svaka utakmica je utakmica za sebe - i naravno da niko od njega ne ocekuje da dadne gol svaki put - to bi bilo suludo.

ALI OCEKUJEMO DA TRCI!!! OCEKUJEMO DA SE TRUDI! Ono sto je veceras pokazao jer realno ravno nuli - pola igraca iz Veleza bi mogli nako odigrat utakmicu kako je on odigrao veceras. Da! Od Edina se ocukuje vise! Puno vise.

To ne znaci da Dzeko nije do sad postigao puno toga - jeste ... ali ako ga vec poredis sa Messijem ili Ronaldom - onda se prisjeti kada su Messi ili Ronaldo onako lose odigrali utakmicu... Da ... naravno ... nikad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2011, 00:16

uopšte ne želim da umanjujem zasluge džeke za sve što je dosad dao, ali činjenica je jedna, da je nakon što se domogao love, za njega je repka postala sporedna stvar, kao što je bio slučaj i sa bracom salihamidžićem, toliko..

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2011, 00:17

Johnyx95 je napisao/la:Edine,nismo te zasluzili.Stvarno nismo. :oops:
Zasto? Zato sto govorimo da je veceras igrao losije nego sto bi svaki prosjecan igrac iz PL igrao?

Pa zar nije istina da bi bar 15 igraca iz PL veceras moglo igrati bolje od Dzeke? Zar nije istina da onakva igra njegova ne zasluzuje ni poziv u repku - i tu se ne radi o "jednoj losoj utakmici" - svak moze imat 1 losu utakmicu. Tu se radi o nezalaganju. Ne trcanju. Manjku truda.

Edin nije potrcao.
Edin se nije potrudio.

Jedno je izgubiti casno.

Nesto sasvim drugo je igrati kako je on igrao veceras i ovako izgubiti.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 jun 2011, 00:17

Blue_He4rt je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik. Hajde što ne trči u Mancityu, što ne zabija, to me boli briga. Ali koji klinac onda prihvataš poziv repke ako nećeš 60 minuta potrčati? Koji ćeš nam klinac, ima likova koji bi ginuli za repku. A on nafuran, stoji, muto mutavi. Nema pojma o životu.

Muto mutavi?Ne mogu da vjerujem.Trebao si otici u Bukurest i pokazati svoje umijece.Da li si upratio ti Edina kao igraca.Kada je on trcao za loptom.On je takav tip igraca.Ima osjecaj za gol i tehniku ne brzinu.Za poraz treba kriviti tim ne Dzeku.
AHAHHAHHAHHAHAH :D :lol: :lol: :lol: :lol: Nije trčao nijednom za loptom! Džeko ima tehniku? Odbija se lopta od njega isto od drvo, ah da, jednom je na prsa dobro primio. Džeko ima khmmmmmmmmmmmmmmm... NIŠTA!
Ne krivim ja Džeku, svi su večeras bili NULA, velika NULA, ali on je najveća. Svi su makar trčali, ali on ni to nije uradio. Samo stoji, maneken!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2011, 00:19

Fudbal je sport trcanja, sprinta, guranja ... sport truda.

Nemogu da svatim odnos prema fudbalu baziranom na cekanju lopte.

Edin me jako razocarao.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:20

AlemC85 je napisao/la:uopšte ne želim da umanjujem zasluge džeke za sve što je dosad dao, ali činjenica je jedna, da je nakon što se domogao love, za njega je repka postala sporedna stvar, kao što je bio slučaj i sa bracom salihamidžićem, toliko..

Da li je "jedna utakmica" pokazatelj Dzekinog karaktera,nakon svih onih gdje nas je znao uvijek obradovat ?Hebes navijace koji cekaju prvu priliku za pljuvanje.
Chelsea F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2011, 00:23

Blue_He4rt je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:uopšte ne želim da umanjujem zasluge džeke za sve što je dosad dao, ali činjenica je jedna, da je nakon što se domogao love, za njega je repka postala sporedna stvar, kao što je bio slučaj i sa bracom salihamidžićem, toliko..

Da li je "jedna utakmica" pokazatelj Dzekinog karaktera,nakon svih onih gdje nas je znao uvijek obradovat ?Hebes navijace koji cekaju prvu priliku za pljuvanje.
Druze, uz duzno postovanje, pravilo da "jedna utakmica" nemoze biti predstava jednog igraca je tacna osim u jednoj iznimci - kad se igrac ama bas i ne oznoji. To je bio slucaj veceras.

Znaci "jedna utakmica" - nije ovo utakmica gdje je Dzeko izgubio. Nije ovo utakmica gdje je Dzeko bio nadigran. Ovo je utakmica gdje je Dzeko usao u teren, prosetao se, i izasao. Da se Dzeko trudio svojski pa izgubio - svaka cast - tad bi rekli "jedna utakmica" - ovo nije JEDNA utakmica - ovo se nemoze ni brojat u utakmicu jer on nije nikako ni igrao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 00:24

Johnyx95 je napisao/la:Edine,nismo te zasluzili.Stvarno nismo. :oops:
Najbolji komentar. Nismo zaslužili čovjeka koji mjesecima puni svjetske naslovnice, nekoga ko nas je toliko puta učinio ponosnim. Jedna loša utakmica u reprezentaciji i odmah su gmazovi izašli ispod kamenja da uhvate malo sunca. Shvatam ih, predugo su bili u tami. Sramota, zaista se čovjek ponekad postidi toga što ima istu ličnu kartu kao i oni...

Iz dana u dan ponavljam da Edin ne može sam u napadu, da on nije igrač tipa Ibiševića, koji ganja, pravi presing, on je čovjek za gol i ništa više. Stvoriš mu šansu, polušansu i on zabije gol, to je sva matematika. Pljujte po Misimoviću, Pjaniću, Ibričiću, Spahiću, Mravcu, oni su krivi, Edin sigurno nije.

Smiješni ste! Ok, odigrao je loše, ali to vam ne daje za pravo da ga vrijeđate, da spominjete neke milione, da dovodite u pitanje njegov patriotizam. Svaki normalan navijač bi mu dao podršku, jer ona bi mu u ovakvim trenucima mnogo značila, ali ne, vi ste balkanci... navikli ste da komentarišete tuđe živote, da se sladite tračevima, a vaše avlije usrane da usranije ne mogu biti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 00:25

Realno reprezentacija Rumunije je veceras pokazala kako se igra za Drzavu. Iskreno igraci Rumunije su racku, Mutu umro prije 3 godine. Marica medju najgorim napadacima Buneslige, i ne igra vise za stuttgart, sve ne poznati igraci iz njihove lige,, chivu nije igrao,,tako da je njihov kadar presmjesan, i cudilo me kako Rumunija spada u 2 jakosnu grupu,sada znam odgovor. Ne moras ti imati zvijezde,samo igraj srcem, cist primjer Bjelorusija ,Rumunija, Hrvatska,Srbija( da srbija odbrana je svjetska klasa i to je to,ne moze odbrana postici golove),pa ak i jedna Albanija,,Albanija ce mozda izgubiti u zenici ali sigruno ljudi nece hodati terenom vec ce izgubiti boreci se do kraja!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 jun 2011, 00:29

MostaracVelezovac je napisao/la:Fudbal je sport trcanja, sprinta, guranja ... sport truda.

Nemogu da svatim odnos prema fudbalu baziranom na cekanju lopte.

Edin me jako razocarao.
A koliko te je tek Edin razocarao u Zenici protiv Rumuna, jelde da te puno razocarao :roll: :lol:
anonymousHD je napisao/la:
AHAHHAHHAHHAHAH :D :lol: :lol: :lol: :lol: Nije trčao nijednom za loptom! Džeko ima tehniku? Odbija se lopta od njega isto od drvo, ah da, jednom je na prsa dobro primio. Džeko ima khmmmmmmmmmmmmmmm... NIŠTA!
Ne krivim ja Džeku, svi su večeras bili NULA, velika NULA, ali on je najveća. Svi su makar trčali, ali on ni to nije uradio. Samo stoji, maneken!
Ta ce Dzeko, ja mu kroz noge probaciv'o ....................... :oops:
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 04 jun 2011, 00:32, ukupno mijenjano 3 puta.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:30

Idi u wolfsburg i sacuvaj ono malo imena sto ti je ostalo slino jedan, ne moras dati gol BORIIIIIIIII SEEEEEEEEEEE :!: :!: :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Elminhasagic123455 i 9 gostiju.