farek je napisao/la:pastore je napisao/la:ja mislim da je ovo prva sezona da sarajevo nema napadaca robusnog koji bi se nadavao golova,da sarajevo kuci pati se sa svim protivnicima,pa sarajevo bi prije domacu utakmicu rjesi u prvih 20 minuta,a vidi sada jada i cemera,nesto sad neki moderan fudbal,pasovi hu ha,fudbal poslije rata na kosevu je bio za 5 klasa bolji i kvalitetniji,sve unazad do 3 godine,sta se desava stvarno nemogu da shvatim...dzaba i blekic i sve,treba odrjesiti kesu dovest par stranaca(tipa brazil,argentina) dobrog trenera,i napravit ekipu koja ce slijediti dinamo zg i partizan a ne cekat 94 minutu da ga neko zabije travniku,rudaru,zvijezdi,sirokom(cast ovim klubovima,al saraj'vo po svojoj tradiciji i imenu nemoze da se svrsta u navedene)...
Kesa je odrijesena do kraja, i stranci dolaze da igraju za dzabe, jer je kesa prazna. Mozda ti imas neku koja je puna kad se odrijesi pa posalji u klub.
Nemojte beze naprdjivat treba igrac, treba trener. Sve je to OK samo treba para.
@sekac
-Brate svaki post koji napises ti je na mjestu, morat cu ti negdje kafu platit sto tipkas umjesto mene, isto bi i ja napisao[/quote
koliko uspjenih ljudi u sarajevu ima,biznismena koji novac lupaju negdje u bezvezne stvari,a niko da te ljudi dovede u FKS,i da napravi instituciju od kluba za ovu drzavu,najbolji vam je primjer (listica,obicno selo sa puno poslovnih prostora i kojekavih centara,al svi ulazu u klub i zato su najorganizovaniji)da sam bog'do zoran mamic ili neko drugi pa da uz ovu ljubav prema klubu koju posjedujem doprinesem i na taj nacin,ali nisam,i sanjam dan kad ce sarajevo da bude u nasoj ligi nesto kao(zvezda vs ,partizan,dinamo vs hajduk,rangers vs celtic,kyev vs sahtar)da budes u svojoj ligi hadzija,redovno osvajas titule i igras evropu,mislim ad svaki navijac sarajeva silno zeli ovo sito kao i ja,ali izgelda samo da nam je se nadat...