Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nekad stvarno imam osjecaj da nam je Bernabeu proklet kad igramo na njemu 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bernabeu proklet*p!p!t@* je napisao/la:Nekad stvarno imam osjecaj da nam je Bernabeu proklet kad igramo na njemu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Fino bogami, otresosmo ovu ciganiju iz Seville i naplatismo im s kamatama sve prethodne pretrpljene poraze koji su nas udaljivali od titule
Inace, sjecam se da je ona ekipa (Raul, Zidan, Figo, Ronaldo) takodjer otresla Sevillu nekim velikim rezultatom, bilo je to mozda 2003 ili 2004 i bilo je ili 6-1 ili 7-1, sada 2-6, nesto mi poznato djeluje
Ronaldo? El mejor del mundo! Steta sto peti nije zabio
Ronaldo? El mejor del mundo! Steta sto peti nije zabio
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Pa covjece gol razlika bolja na strani nego kuciLos_Blanos2 je napisao/la:Bernabeu proklet*p!p!t@* je napisao/la:Nekad stvarno imam osjecaj da nam je Bernabeu proklet kad igramo na njemuwtf...
Mislim svaku utakmicu koju gledam kuci je grozna,dok opet na strani momci briljiraju
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 07 maj 2011, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Mislim da smo se svi zajedno uvjerili(ponovo) da Ozil i Kaka mogu i moraju igrati zajedno..ne može se to porediti sa Xaviom i Iniestom jer drugi sistem,drugi način razmišljanja ali uglavnom taj isti profil igrača...
Kaka nema sumnje da ce biti naše najvece pojačanje za sljedecu godinu(još kad dotjera kondiciju ihhh) preinteligentan igrač...igrač koji može stati na loptu,smiriti podignuti glavu i uvijek izabrati pravo riješenje...može iz vana napraviti dosta šteta,sjajno kombinira sa ostatkom ekipe,prije svega sa Ozilom a primjetno je da Ronaldo ima veliki respekt prema njemu kada igraju zajedno...sa njim Ronaldo dosta više vidi suigrače i opcenito je bolji igrač..
Sa ovim sistemom ispašta Angel
što dovoljno govori da ovoj ekipi ne treba puno,vrijeme samo..ništa više
I kad vidiš da Ramos može bez problema odigrati čas na desnoj strani čas u sredini...pa da Mou vadi Xabia pa pomjera Pepea na DMF u sred utakmice..
dovoljno govori koliko je ova ekipa potentna i univerzalna...
dodaj Sahina(koji bi trebao biti faktor) Calejona(koji bi mogao biti faktor) i još jedan,dva i to je to...riješiti se skupih(Adebayor) ne zadovoljnih(P.Leon),ne dovoljno dobrih(Gago,Drente....Albiol??) Canalesa možda na posudbu jer vec sam rekao njemu su najpotrebnije utakmice a to nece dobiti u Realu..
I to je to,pustiti Mourinha da radi i uživati u ovakvim utakmicama
-------------------------------------------------------------------------------------
Što se tiče same utakmice,6 komada Reala,4 Cristiana mislim da stvarno nema potrebe za nekom detaljnijom analizom...
Vec sam rekao o tandemu Ozil-Kaka...
Lass je vec duže vrijeme na velikom nivou..
Benzema uopšte nije bio loš,da ono se MORA zabiti ali sjajno je kombinirao sa ostalim suigračima,dosta se izvlačio...dobar
I da spomenem samo još Ramosa...od početka godine nije odigrao lošu utakmicu Sergio,dal igrao beka ili stopera...nije bitno
Kaka nema sumnje da ce biti naše najvece pojačanje za sljedecu godinu(još kad dotjera kondiciju ihhh) preinteligentan igrač...igrač koji može stati na loptu,smiriti podignuti glavu i uvijek izabrati pravo riješenje...može iz vana napraviti dosta šteta,sjajno kombinira sa ostatkom ekipe,prije svega sa Ozilom a primjetno je da Ronaldo ima veliki respekt prema njemu kada igraju zajedno...sa njim Ronaldo dosta više vidi suigrače i opcenito je bolji igrač..
Sa ovim sistemom ispašta Angel
I kad vidiš da Ramos može bez problema odigrati čas na desnoj strani čas u sredini...pa da Mou vadi Xabia pa pomjera Pepea na DMF u sred utakmice..
dovoljno govori koliko je ova ekipa potentna i univerzalna...
dodaj Sahina(koji bi trebao biti faktor) Calejona(koji bi mogao biti faktor) i još jedan,dva i to je to...riješiti se skupih(Adebayor) ne zadovoljnih(P.Leon),ne dovoljno dobrih(Gago,Drente....Albiol??) Canalesa možda na posudbu jer vec sam rekao njemu su najpotrebnije utakmice a to nece dobiti u Realu..
I to je to,pustiti Mourinha da radi i uživati u ovakvim utakmicama
-------------------------------------------------------------------------------------
Što se tiče same utakmice,6 komada Reala,4 Cristiana mislim da stvarno nema potrebe za nekom detaljnijom analizom...
Vec sam rekao o tandemu Ozil-Kaka...
Lass je vec duže vrijeme na velikom nivou..
Benzema uopšte nije bio loš,da ono se MORA zabiti ali sjajno je kombinirao sa ostalim suigračima,dosta se izvlačio...dobar
I da spomenem samo još Ramosa...od početka godine nije odigrao lošu utakmicu Sergio,dal igrao beka ili stopera...nije bitno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo, Ronaldo, Ronaldo & Ronaldo.

Odlična utakmica. Svi su večeras odigrali predobro, nema iznimke.

Odlična utakmica. Svi su večeras odigrali predobro, nema iznimke.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ti kazes Bernabeu nam proklet..*p!p!t@* je napisao/la:Pa covjece gol razlika bolja na strani nego kuciLos_Blanos2 je napisao/la:Bernabeu proklet*p!p!t@* je napisao/la:Nekad stvarno imam osjecaj da nam je Bernabeu proklet kad igramo na njemuwtf...
Mislim svaku utakmicu koju gledam kuci je grozna,dok opet na strani momci briljiraju
Gol razlika nam ove sezone bolja na strani, ok..ali to nema veze sa tim da nam je div proklet
Kod kuce u LP nisu primili gola, dok sudija nije izbacio Pepea
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ok sve to ali...
9 mill eura godisnje za ovo tj. ima ga nema.
Na Camp Nou se nije vidio..
Kakom
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Treba dovest štopera pod hitno, Albiol je blago rečeno užasan. Eh sad štopera za prvih 11 ili rotaciju, svejedno. Mada Carvalho-Pepe odlični, Ramos uvijek može uskočiti na tu rolu. Znači po meni štoper ili desni bek, u rotaciju.
Ostale pozicije su nam odlično pokrivene. Čitam da su tu Sahin i Callejon već završeni poslovi i po meni odlično. Mladi, perspektivni, Primera se ubila za njih.
Kaku ne bi tjerao, polahko dolazi na svoje. Kad pogledaš koliko je igrao, šta je uradio za to vrijeme , vrlodobar.
Ostale pozicije su nam odlično pokrivene. Čitam da su tu Sahin i Callejon već završeni poslovi i po meni odlično. Mladi, perspektivni, Primera se ubila za njih.
Kaku ne bi tjerao, polahko dolazi na svoje. Kad pogledaš koliko je igrao, šta je uradio za to vrijeme , vrlodobar.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Kaka je dobar, ne možeš ti ove sezone od njega nešto specijalno očekivati, ipak imao je je.benu povredu. Polako on ulazi u formu, iduće sezone će on biti odličan. Onaj stari!Los_Blanos2 je napisao/la:9 mill eura godisnje za ovo tj. ima ga nema.
Ozil, Kaka i Ronaldo su strašan tandem.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Poslije Isidro Langare i Romaria , C Ronaldo je treci fudbaler koji je jednoj sezoni uspio zabiti hat tricks 5 puta i
C Ronaldo najbolji strijelac lige trenutno .
C Ronaldo najbolji strijelac lige trenutno .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Koji sam ja peh, jedna od rijetkih tekmi koje nisam gledo i mi zabijemo sesticu, bacite kakav link, da vidim detalje golove i majstorije.. 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Onaj starianonymousHD je napisao/la:Ma Kaka je dobar, ne možeš ti ove sezone od njega nešto specijalno očekivati, ipak imao je je.benu povredu. Polako on ulazi u formu, iduće sezone će on biti odličan. Onaj stari!Los_Blanos2 je napisao/la:9 mill eura godisnje za ovo tj. ima ga nema.
Ozil, Kaka i Ronaldo su strašan tandem.
9 mill eura godisnje, da lik odigra 10 tekmi u sezoni..
Volio bi da moze, nemam vijeru u njega uopce, malo malo on cese povrediti..bolje ga prodati za 35-40 mill M.City
Sahin + Callejon, kvalitetna klupa - koja grize, tako da..
Ozil standardan, a bolje dati priliku vise Canalesa ovako "KAKA" ga koci, Benzema i Ronaldo imaju odlicnu suradnju u napadu..
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa šta hoćeš od njega? Pa lik je bio povređen više od pola godine. Pa polako dragi Bože ne može preko noči biti stari, moraš mu dati vremena. U velikim utakmica od njega ne možeš puno očekivati, jer nije 100% spreman. U ovim manjim treba da igra, da se vrača u formu. Vidio si protiv Valencije, maestralno odigrao. Večeras je odličan bio. Sjajan gol postigao. Polako ba! Kaka je jedan od najboljih naših igrača, samo povreda ga je sje.bala. Samo polako.Los_Blanos2 je napisao/la: Onaj starimoze on kad muje situacija cista da bljesne tj. zabije gol, asistencija ali on je fizicki mrtav da uveze 2,3 vazne / velike tekme..
9 mill eura godisnje, da lik odigra 10 tekmi u sezoni..Volio bi ija da moze, ali bolje ga prodati za 35-40 mill City, i stim i. smanjiti budzet godisnjih plati ali to Perez zna najbolje..
Kvalitetna je klupa..
Ozil standardan, a bolje dati priliku vise Canalesa ovako "KAKA" ga koci, Benzema i Ronaldo imaju odlicnu suradnju u napadu..
Ne vidim u cemu je problem..
Konačno je bio podvrgnut operaciji koljena koja ga je usporavala i sezonu prije toga..
i za mene je bilo logičan ovaj proces oporavka,koljena je ipak upitanju jbg.
Ne može odigrati par utakmica u kontinuitetu? logično ali sa 100 dana priprema i sa još 10 predsezonskih povratit će vec formu..
a ovo što on nespreman malo malo bude najbolji igrač utakmice to dovoljno govori koliko on tek ima da ponudi..
Ima 29,Zizu je došao sa 29...mislim da momak zaslužuje bar još jednu sezonu,ako ništa to je zaslužio svojim ponašanjem na terenu i van njega..
A nece jedna sezona toliko unazaditi Canalesa nit ce oboriti cijenu Kaki..
Ma na kraju sam je Mou rekao da na njega najozbiljnije računa.
Konačno je bio podvrgnut operaciji koljena koja ga je usporavala i sezonu prije toga..
i za mene je bilo logičan ovaj proces oporavka,koljena je ipak upitanju jbg.
Ne može odigrati par utakmica u kontinuitetu? logično ali sa 100 dana priprema i sa još 10 predsezonskih povratit će vec formu..
a ovo što on nespreman malo malo bude najbolji igrač utakmice to dovoljno govori koliko on tek ima da ponudi..
Ima 29,Zizu je došao sa 29...mislim da momak zaslužuje bar još jednu sezonu,ako ništa to je zaslužio svojim ponašanjem na terenu i van njega..
A nece jedna sezona toliko unazaditi Canalesa nit ce oboriti cijenu Kaki..
Ma na kraju sam je Mou rekao da na njega najozbiljnije računa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
o nekim sesticama se ponovo prica 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakvog ste igraca dobili niste ni svjesni i to za samo 10 miliona. Vrijedi minimum 25 miliona. Frajer je najbolji igrac ove sezone ne samo BVB-a vec komplet Bundeslige. Nije on konkurencija Ozilu ili Kaki vec Khediri i Alonsu. Igra ofanzivnu sesticu, to je kod vas Alonso jel?
Evo samo jedan dio onoga sto je pruzio ove sezone:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jedan je M.OzilKlopp je napisao/la:Kakvog ste igraca dobili niste ni svjesni i to za samo 10 miliona. Vrijedi minimum 25 miliona. Frajer je najbolji igrac ove sezone ne samo BVB-a vec komplet Bundeslige. Nije on konkurencija Ozilu ili Kaki vec Khediri i Alonsu. Igra ofanzivnu sesticu, to je kod vas Alonso jel?
[youtube][/youtube]
Ozil sjajna 1 sezona
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.