14:30abuzenze je napisao/la:U koliko sati je ta tekma danas?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
14:30abuzenze je napisao/la:U koliko sati je ta tekma danas?
Probacu se ja potruditi da makar na poluvremenu javim rezultat i na krajucesc4 je napisao/la:Pozz iz Gracanice, interesuje me da li ce neko od forumasa moci da pise promjene rezultata (ne znam da li ce negdje biti kakav tekstualni prenos) Hvala
Vazi i hvalaarelinho je napisao/la:Probacu se ja potruditi da makar na poluvremenu javim rezultat i na krajucesc4 je napisao/la:Pozz iz Gracanice, interesuje me da li ce neko od forumasa moci da pise promjene rezultata (ne znam da li ce negdje biti kakav tekstualni prenos) Hvala
zove se Kemal,a bice da se preziva Osmankovic,KontraNogama je napisao/la:Moze li mi neko reci nesto o ovome momku: Osmankovic Kemal ?
Sto volim ove pametne. Sreco nasa hajde malo idi lupi malo glavom nedje al' nemoj komsiji sta razvalit.gavran je napisao/la:zove se Kemal,a bice da se preziva Osmankovic,KontraNogama je napisao/la:Moze li mi neko reci nesto o ovome momku: Osmankovic Kemal ?
nego da ja tebe pitam:kakve mu je boje koža
HvalafareMO je napisao/la:Junior, potpisao ugovor sa prvim timom prosle godine, igra na poziciji stopera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aj jerane ako mozes rec kako igramo prema gore, jel imamo nekih dobrih sansi za gol...PlaviSaJUGA je napisao/la:2:0 za nas . Đelmic i Varea.
evo upravo pebal za Bratstvo. Sad je 2:1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci drug da ima sanse da zabijemo jos jedan gol a ?terabajt je napisao/la:Nazad katastrofa stojimo, molim boga da antolovic bude na ovom nivou tokom prvenstva nema te ekipe koja nam nece postici gol.
Nas junior, ukoliko se ne varam igra stopera i obecava.KontraNogama je napisao/la:Moze li mi neko reci nesto o ovome momku: Osmankovic Kemal ?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 17 gostiju.