kad vec idemo sto ne iskoristiti ugodno s korisnim ha ja hihihharry_90 je napisao/la:Ispostovat bazene prije tekmee

a sto se tice kilaze dosta je sto ja imam manjka kg zato su svi ostali morali imati preko 90 hihih

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kad vec idemo sto ne iskoristiti ugodno s korisnim ha ja hihihharry_90 je napisao/la:Ispostovat bazene prije tekmee
Hvala, sretno i vamaCrni gavran je napisao/la:Crveno crna braco sretno
sto ti care nisi otisao za Gracanicu ebes textualni prenos sta ces se sa nama zajebavat ovdjeSaltBoY je napisao/la:Imali gdje kakav tekstualni prenos tekme ???
slušajte radio kameleon. Ima informacija. http://www.kameleon.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:sto ti care nisi otisao za Gracanicu ebes textualni prenos sta ces se sa nama zajebavat ovdjeSaltBoY je napisao/la:Imali gdje kakav tekstualni prenos tekme ???...da bog da da ces naci...i ja zovem dole u Gracanicu da doznam sta ima novo
kažu na kameleonu da fukara ima oko 400Omerbavarac je napisao/la:@Salt: sta kazu, kakva je brojnost Fukara?
Ja sam gledao Radnicki-Bratstvo i taj Pantic se kao lav bori, extra igrac za prve lige. Mislim da ce ovo zavrsiti 1:1 i nadam se.SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da nam nase djete Pantic zabi gol...nisma siguran, ali bili smo bolji na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.