Sefkec pa haj al japaNadalRafa je napisao/la:Pisa vas Sefkec prejako a Japa vas analno kara. Ja bukvalno i ne trebam nista napisat. To su pravi znalci a ne pacenici sto navijaju za Zeljanu i Fedju
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad će oni izbori na forumu za prestižne nagrade, onako pitam 
Opaka borba će biti definitivno
Gdje me pisa zamjenio si me s nekim hahahaha.. popisam i tebe i njeg pa se usutite nemate vise argumenata.. a kako bi imali doduse hahahaa.. jos malo pa necete moc ni vodit ovu raspravu vise... daj nam Nolobotove da bude zanimljivijedelinjo je napisao/la:pisa tebe boston danima i danima pa ko pica pobjegnes
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za mjesec i nestoAA23 je napisao/la:Kad će oni izbori na forumu za prestižne nagrade, onako pitam
Dzaba pitas,kantu osvaja Dokoljenko radi glasova PLBiHa a za forumasa ce bit zanimljivo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Potrudićemo se i mi prijatelju, ne brini se sad su i @VGS-a ubacili, lobi će biti jakBosniaBoston je napisao/la:Za mjesec i nestoAA23 je napisao/la:Kad će oni izbori na forumu za prestižne nagrade, onako pitam
Opaka borba će biti definitivno![]()
Dzaba pitas,kantu osvaja Dokoljenko radi glasova PLBiHa a za forumasa ce bit zanimljivo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kome 6 bodova,paji ili nadaluAA23 je napisao/la:Potrudićemo se i mi prijatelju, ne brini se sad su i @VGS-a ubacili, lobi će biti jakBosniaBoston je napisao/la:Za mjesec i nestoAA23 je napisao/la:Kad će oni izbori na forumu za prestižne nagrade, onako pitam
Opaka borba će biti definitivno![]()
Jeste pripremili sampanjac hahahahaha blizi se titula u velikom Bazelu ahahhaha
Halo orangutane, kakav si ti poznavalac tenisa ako mislis da je Roger u tom periodu osvojio 1 GS, saberi se ljudino i ne provaljuj se svako par dana 
NadalRafa je napisao/la:Jeste pripremili sampanjac hahahahaha blizi se titula u velikom Bazelu ahahhaha
cestitam...argumentovan post,bravo kolega !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@Boston
Ma Rafa je mlad, probija i veliki potencijal, paja je stari lisac, vidjećemo.
Moj tip ide Rafi zasigurno, navijam za Next-Gen, paja je deduka što se toga tiče, ali opet tu će biti negdje!
Ma Rafa je mlad, probija i veliki potencijal, paja je stari lisac, vidjećemo.
Moj tip ide Rafi zasigurno, navijam za Next-Gen, paja je deduka što se toga tiče, ali opet tu će biti negdje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nadal očekujem tvoju stručnu analizu današnjeg finala, kojim to segmentima Alex može nauditi Federeru, kakvu bi mu ti taktiku poželio a kakvu Federeru, jel naučio šta Roger iz onog četvrtfinala US Opena?
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 okt 2019, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve neki urinatori
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
BosniaBoston je napisao/la:Nadal očekujem tvoju stručnu analizu današnjeg finala, kojim to segmentima Alex može nauditi Federeru, kakvu bi mu ti taktiku poželio a kakvu Federeru, jel naučio šta Roger iz onog četvrtfinala finala US Opena?
Pitaj ga može li kakva prognoza jer je on iskusan u tim prognozama
(ovi stariji će znati na šta aludiram
Evo Fedtardova pali se makinaa hahahahaha.. Tri su sata znaci pocinje gerijatricar sa svojim izbij nabij tenisom..
Ode Rafaelo da ne mora citat raznorazna sranja tipa igra deduka evo deduke bravo dedukaaa razbija deduka De Minaura i tako ti fazoni u velikom Bazelu hahahahahaah
Ode Rafaelo da ne mora citat raznorazna sranja tipa igra deduka evo deduke bravo dedukaaa razbija deduka De Minaura i tako ti fazoni u velikom Bazelu hahahahahaah
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upoznat sam.95% pogada covjek il koliko vecAA23 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Nadal očekujem tvoju stručnu analizu današnjeg finala, kojim to segmentima Alex može nauditi Federeru, kakvu bi mu ti taktiku poželio a kakvu Federeru, jel naučio šta Roger iz onog četvrtfinala finala US Opena?
Pitaj ga može li kakva prognoza jer je on iskusan u tim prognozama![]()
(ovi stariji će znati na šta aludiram)
Dobar, treba imati i ovakve na forumu, zanimljivo bude 
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
@AA 23
Nadam se da si pročitao post i zašto sam lika onako nazvao i uvijek ću, jer su to oni FUJ ljudi!
Ti si rega lik, nevezano za to šta si rekao o meni sinoć...
@BosniaBoston
Ma ne piša Shevchet nikog, nije to cilj ni namjera Bgm, samo eto da realno gledamo neke stvari...
Pretjeram i ja, nekad navijački, ali mislim da sam sigurno jedan od realnijih, trudim se bar biti...
Ok si ti momak, samo nemoj hinjski ono, ružno brate...
@delinho
Bratić naš zvani Kujica...
Voliš ti NadalRafu, džabe što nekad i opsuje, znaš da je zajebant i da napravi dobru zayebanciju svakako.
@NadalRafa
King si, da te nema, ja bih otišao sa teme, ti kad uletiš, to je zabava zagarantovana Bgm...
Nemoj brate vrijedjati ove što znaju za zayebanciju, raja smo svi, to što oni ne znaju tenis i navijaju za oronulog djeda, nema to veze, samo argumentima udri...

Nadam se da si pročitao post i zašto sam lika onako nazvao i uvijek ću, jer su to oni FUJ ljudi!
Ti si rega lik, nevezano za to šta si rekao o meni sinoć...
@BosniaBoston
Ma ne piša Shevchet nikog, nije to cilj ni namjera Bgm, samo eto da realno gledamo neke stvari...
Pretjeram i ja, nekad navijački, ali mislim da sam sigurno jedan od realnijih, trudim se bar biti...
Ok si ti momak, samo nemoj hinjski ono, ružno brate...
@delinho
Bratić naš zvani Kujica...
Voliš ti NadalRafu, džabe što nekad i opsuje, znaš da je zajebant i da napravi dobru zayebanciju svakako.
@NadalRafa
King si, da te nema, ja bih otišao sa teme, ti kad uletiš, to je zabava zagarantovana Bgm...
Nemoj brate vrijedjati ove što znaju za zayebanciju, raja smo svi, to što oni ne znaju tenis i navijaju za oronulog djeda, nema to veze, samo argumentima udri...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 27 okt 2019, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
ee momci sad nam igra najveci svih vremena,pa shodno tome volio bih da se distancirate sa ove teme i pustite nas da uzivamo ...hvala 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne igra brate trenira zajedno sa Novakom, zeznuo si se.delinjo je napisao/la:ee momci sad nam igra najveci svih vremena,pa shodno tome volio bih da se distancirate sa ove teme i pustite nas da uzivamo ...hvala
Nego Dominic Thiem najveca teniska prevara uz Grishu Dimitrova definitivno. Pravi nemaci pojma.
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Uživajte u velikom meču, na velikom turniru, protiv velikog De Minaura...delinjo je napisao/la:ee momci sad nam igra najveci svih vremena,pa shodno tome volio bih da se distancirate sa ove teme i pustite nas da uzivamo ...hvala
Hvala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.