FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno Dino se smije u loži ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Svaka čast svima koji su učestvovali u ovoj sramoti Fudbalskog Kluba Sarajevo. Niste ništa bolji od onih koje ste zamijenili.
GLEDAM DINU NA KRAJU TEKME SMIJE SE U LOŽI, SMIJE!!!!
GLEDAM DINU NA KRAJU TEKME SMIJE SE U LOŽI, SMIJE!!!!
Samo Saraj'vo.
opet boli nas ku.rac sto imamo gori omjer od svih nabrojanih ,ako nisu bili u stanju biti ispred nas ovakvih na tabeli onda nisu ni zasluzili evropu prije nas, tacka
Pyro is not a crime !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dje onaj koktel da brani upravu da mu **** milu majku... lincovat ih treba
Opla, to znači da nema nikakvog puštanja Olimpiku a?Emcobrudoni je napisao/la:Ide zeljkan u evropuHercUSrcu je napisao/la:Što bi ako vi i Željo imate isti broj bodova na kraju?

Đe sad @keli1946, đeee sad nukleusretard?? Ko je sad pljuvac?? Evo vam optimizam i najjaci igracki kadar, yebo vas Dino kolektivno!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto nas naguzisee hahahahaha a jbg to je zivot
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bez ikakvog trofeja ove sezone, uz nekoliko teških poraza. Da čujemo šta kažu oni što vjeruju u hijerarhiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dabogda Radnik uzeo KUP!
Nismo,ali bas NISMO zasluzili Evropu!!!
A pogotovu sto bi ta Evropa bila kakav-takav alibi za ove nehljebe iz Uprave i slamkica spasa da ostanu i dalje!
I jos nesto: Ćelu ni pod razno ne zelim u svetinji!!!
Nismo,ali bas NISMO zasluzili Evropu!!!
A pogotovu sto bi ta Evropa bila kakav-takav alibi za ove nehljebe iz Uprave i slamkica spasa da ostanu i dalje!
I jos nesto: Ćelu ni pod razno ne zelim u svetinji!!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Najofirnije namještanje ikada, sramotaZip je napisao/la:Nabijem i Petrovica na qurac..
Sto se mene tice, na klupi FkS ga ne zelim...
Pa mami svojoj namjestaj, supak jedan..
Pa molotovljev se ne javlja jos od derbija..
Pichka prodana, ko i nase djevojke na terenu, kao i komplet uprava...
SMRADOVI OD DO...
Protiv Olimpica maksuz idem na istok i samo cu zvizdati
Pichka prodana, ko i nase djevojke na terenu, kao i komplet uprava...
SMRADOVI OD DO...
Protiv Olimpica maksuz idem na istok i samo cu zvizdati

- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarno do sada sam izbjegavao da ga direktno prozivam. Ali ovo smijanje na kraju tekme, nakon 4-0... SMIJE SE LIK... Eh moj Dino. Da ti bude ovako kao što je nama sada.
Samo Saraj'vo.
ma znali smo svojevremeno i od Zrinjskog ovako nastradati, al sta je tu je, idemo dalje, ako ista ima dobro u svemu ovome to je da se nadam da ce zbog ovih stvari na ljeto novi ljudi doci u klubSabinho je napisao/la:Sto nas naguzisee hahahahaha a jbg to je zivot
edit: molotovljev vam je sad na **** forumu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 07 maj 2016, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
MOLOTOVLJEV jaaavvi seeee! Hajde malo prijeti meni i Totiju kako ces nas naci jer pisemo protiv uprave! Gdje si sad jadu jadni?? DINO SE SMIJE U LOZI, SMIIIJE SE RETARD FEMINIZIRANI!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na kraju ce Radnik u Europu.
A to da je Čelo namjestio i da je najbitnije,pa svake godine timovi iz RS tako rade,nezz sta se sada bunite...
A to da je Čelo namjestio i da je najbitnije,pa svake godine timovi iz RS tako rade,nezz sta se sada bunite...
Sabrine mi moje!
Obiljezavamo 70 godina al ono bas sa dostojanstvom!!!High je napisao/la:Bez ikakvog trofeja ove sezone, uz nekoliko teških poraza. Da čujemo šta kažu oni što vjeruju u hijerarhiju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Yebem li vam majku raspalu, kako ste srozali klub. De @hilmo sad brani malo mrtve debile iz uprave, pa da se bacim kroz prozor, molim te. Fuj yebem vam sve što imate, stoko. MI ŽIVIMO ZA OVAJ KLUB, SVI SMO OBOLILI ZBOG VAS, MRŠ IZ DRŽAVE, A NE IZ KLUBA. DABOGDA VAM SE SVE VRATILO S KAMATOM, JADNICI.
P.S. Ako mislite da ste nedodirljivi, ukoliko vam Tan da podršku, znajte dobro da ćete letit svejedno iz kluba.
P.S. Ako mislite da ste nedodirljivi, ukoliko vam Tan da podršku, znajte dobro da ćete letit svejedno iz kluba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ta ćelava ubleha da je neki trener nebi prodavala utakmice
Mi ove naše utakmice na neznanje gubimo
Mi ove naše utakmice na neznanje gubimo

Halali drug, al skini tog sa avatara zivota ti..PitarBordo je napisao/la:Stvarno do sada sam izbjegavao da ga direktno prozivam. Ali ovo smijanje na kraju tekme, nakon 4-0... SMIJE SE LIK... Eh moj Dino. Da ti bude ovako kao što je nama sada.
Yebo mu i Slavija i Borac mater...
Takvog covjeka ne zelim u FKS..
@Besic i ti drug, ako nije frka
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 maj 2016, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Al samo smo ja i bordo vidjeli kad se lik smije izgleda
Hej smije seeee
Hej smije seeee
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.