Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Fakat niđe veze,tamam sav ugođaj za gledanje tekme kad ono rinaKa,ebote led više,treba zvat Mamića da prokomentariše suđenje,nema šta bgmi

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Deron fakin Williams koja igracina.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"evo pogledajte njegov patike ... i čarape" 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Smijesno brate, jedva docekaju.LenBias je napisao/la:jao ovih sto nalaze mirzinu krivicu u ova zadnja dva faula, daj idite pratiti badminton ili tako nesto
Blatche 1/7, Pierce 1/6, Garnett 2/6
Komentator smori.Bosniacum Lilium je napisao/la:"evo pogledajte njegov patike ... i čarape"
netsi su kriminalni
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo sad pogleda na YT, uh brate kako syeba koljeno, koliko je pauzirao bio tad znas li ?storm_raider je napisao/la:Imao je jednu od najgorih povreda u historiji lige, inace ogroman potencijal.Bosniacum Lilium je napisao/la:nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu.
Kako je Livingston svojremeno mogao biti visok pik na draftu, razumijem povreda i sve, ali...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Opet odličan u odbrani,faulovi ko faulovi..uvijek zakače nekog igrača..Al to je košarka..Mislim da će igrati još negdje oko 15 minuta u ova zadnja dva perioda,jer vidljivo je da može čuvati Boozera...Samo nek nastavi ovako igrati odbranu i nista mu vise netreba...koševi će vremenom doći...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mene ovo ne iznenadjuje od NBA sudija. Ha ja.
A jos manje me ne iznenadjuju neki forumasi.
A jos manje me ne iznenadjuju neki forumasi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Steta zbog ovih faulova.....Zakace nekog vazda ali igrace Mirza u 4toj 100%
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
sve sam nokte izgrizo od nervoze
Samo me brine da ga ne izbaci iz petorke eto nista vise...
daje ljudi neko link od YEEEEEEES
Fakat koji kriminal od sudjenja. Pa jbt sta treba pustit covjeka da slobodne da kos. Il je samo ovaj Gibson zasticen ko polarni medvjed. Mirza osim one situacije kada su ga "prebacili" u odbrani jako dobar. Veoma dobro je zaustavio Boozera i ako uspije bez faula odigrati minutazu u 3/4 vjerujem da ce ovo biti dobra utakmica za njega.
[youtube][/youtube]
jos 5-6 u drugom
jos 5-6 u drugom
Zadnja izmjena: ibish1995, dana/u 25 dec 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Shaun Livingston je bio uvijek talentiran igrač. Clippersi su tražili play-a i njega su izabrali kao četvrtog pika. Taj draft je jedan od lošijih bio ali njegov talenat je bio neosporan. Karijera je počela sa povredom i kao takva je i dan danas prisutna. Igrao je solidno u ono malo minuta u prvoj sezoni, a taman kada se mislilo da su povrede napokon završene i nakon poprilično dobre treće sezone on se stravično povrijedi. Clippersi su ga otpustili i onda je igrao u nekoliko klubova sporednu uloga kao back up play dok se prvi play ne odmori. I ove godine je u Nets-ima pokazao u par utakmica da je zaista odličan asistent. Nije nikada do kraja razvio svoje napadačke mogućnosti ali zato je dobar defanzivac. Dovoljno je vidjeti razliku u visini i kilaži.
Mirza će dobiti sigurno priliku u drugom poluvremenu. Dobro je odbranu igrao, posebno protiv Boozera. Sudije pijani i svašta sviraju, ne samo Mirzi kako se ovdje želi predstaviti nego svima. Jednostavno previše promila se u njima nalazi.
Nets-i očajni, Bulls-i bez dva najbolja igrača vode, s tim da će sigurno pasti radi slabe rotacije u ekipi i napadačke limitiranosti. Taj je preuzeo ulogu zajedno sa D.J-om. Deron solira, valjda želi pokazati naznake da je onaj stari, dok su ostali igrači mislima negdje drugo osim na terenu.
Mirza će dobiti sigurno priliku u drugom poluvremenu. Dobro je odbranu igrao, posebno protiv Boozera. Sudije pijani i svašta sviraju, ne samo Mirzi kako se ovdje želi predstaviti nego svima. Jednostavno previše promila se u njima nalazi.
Nets-i očajni, Bulls-i bez dva najbolja igrača vode, s tim da će sigurno pasti radi slabe rotacije u ekipi i napadačke limitiranosti. Taj je preuzeo ulogu zajedno sa D.J-om. Deron solira, valjda želi pokazati naznake da je onaj stari, dok su ostali igrači mislima negdje drugo osim na terenu.
Neutral je napisao/la:Shaun Livingston je bio uvijek talentiran igrač. Clippersi su tražili play-a i njega su izabrali kao četvrtog pika. Taj draft je jedan od lošijih bio ali njegov talenat je bio neosporan. Karijera je počela sa povredom i kao takva je i dan danas prisutna. Igrao je solidno u ono malo minuta u prvoj sezoni, a taman kada se mislilo da su povrede napokon završene i nakon poprilično dobre treće sezone on se stravično povrijedi. Clippersi su ga otpustili i onda je igrao u nekoliko klubova sporednu uloga kao back up play dok se prvi play ne odmori. I ove godine je u Nets-ima pokazao u par utakmica da je zaista odličan asistent. Nije nikada do kraja razvio svoje napadačke mogućnosti ali zato je dobar defanzivac. Dovoljno je vidjeti razliku u visini i kilaži.
Mozda cak i gori od ovog zadnjeg.

2/15 u 2/4 Netsa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti i svi ostali koji se pitaju za faulove koji se sviraju Mirzi morate znati da to tako funkcionise u NBA-u kad igrac,poput naseg Mirze,nema dovoljno kredita kod sudija i kad mu one ne znaju tendencije...Dok taj balans ne uspostavi,a imace priliku za to ako bude startao i dalje,desavace mu se ovakve stvari...Nista cudno,ali ce u pocetku,dok god bude sumnja je li bio faul Mirze ili ne,u vise slucajeva odluka ici protiv njega,nego li u njegovu korist!suhakrpa je napisao/la:Fakat koji kriminal od sudjenja. Pa jbt sta treba pustit covjeka da slobodne da kos. Il je samo ovaj Gibson zasticen ko polarni medvjed. Mirza osim one situacije kada su ga "prebacili" u odbrani jako dobar. Veoma dobro je zaustavio Boozera i ako uspije bez faula odigrati minutazu u 3/4 vjerujem da ce ovo biti dobra utakmica za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.