Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dean33
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 15:10

FaraonTM je napisao/la:@Dean

Može li Hrvatska proći grupu na Euru, ako bude u najjačem mogućem rosteru?
ne znam koliko je to sad bitno, ali svakako je igrački jača od turske i češke...na kladionicama je inače 8 favorit prvenstva..

ne znam da li će proći, jer hrvatski igrači su dokazali da mogu odigrati i nevjerojatno lošu utakmicu ( toliko lošu da misliš da bojkotuju nekog), ali ako se dobro spreme za takav turnir i ako budu raspoloženi trebali bi proći....naravno, nisu ni češka i turska bezazleni protivnici...grupa je svakako mogla biti lakša
baglama je napisao/la:

ne da mi se sada odgovarati na ovu gomilu gluposti :facepalm:

možda kasnije

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:14

gomilu gluposti koji izaseres svaki dan, ostavi za obiteljki rucak :wave:

misionaru ne moze poducavat a da ne nudis bolje argumente...osim onog koji spomenuh, ime kluba

ako pjanic s 30 g. igrao u romi i tom kalibru, onda mozes reci da si u pravu....za sada se samo nadas (takvi ste vi latini) da ce ga neka povreda presjec, da ce konacno presatt dominirat talijanskom ligom...jer on ako zabije nekih 12 golova do kraja prvenstva i imao toliko asista, to je sezona na nivou davida silve kad je dominirao epl

hahha, lik vec sprema pravdanje ako ne prodju grupu...bice trener kriv ili bojkot mamica.. :lol:
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 29 dec 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 dec 2015, 15:17

Opet mu jedini argument to što Modric igra u Realu kojeg je Pjanic kao klinac izbacio iz osmine finala LP svojim golom..

Playmaker koji nema dvocifren broj asistencija u zadnje tri ligaške sezone i to sve kad zbrojiš,.Gol postigne jednom u dvadeset utakmica u prosjeku,.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 15:18

dean33 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:@Dean

Može li Hrvatska proći grupu na Euru, ako bude u najjačem mogućem rosteru?
ne znam koliko je to sad bitno, ali svakako je igrački jača od turske i češke...na kladionicama je inače 8 favorit prvenstva..

ne znam da li će proći, jer hrvatski igrači su dokazali da mogu odigrati i nevjerojatno lošu utakmicu ( toliko lošu da misliš da bojkotuju nekog), ali ako se dobro spreme za takav turnir i ako budu raspoloženi trebali bi proći....naravno, nisu ni češka i turska bezazleni protivnici...grupa je svakako mogla biti lakša
baglama je napisao/la:

ne da mi se sada odgovarati na ovu gomilu gluposti :facepalm:

možda kasnije

Bitno je druže, formirao si mišljenje na osnovu klubova gdje igraju igrači a ne uzimaš u obzir partije za reprezentaciju. Hrvatska ako prođe grupu proći će je kao treća, među prva dva ne može sigurno.

Neke stvari se ne mijenjaju jbg, ako ispadnu u grupi biće malo sranja po njima i onda kroz mjesec dana su opet najbolji na svijetu, to tako hoda kod susjeda. Uvijek se nabija imperativ od kvalifikacija do prvenstva i onda kad nastane pušiona malo se blate i onda sve po starom. To je boljka Hrvatskog nogometa i zato čisto sumnjam da će ova generacija napraviti neki zapaženiji rezultat al' hajde eto neka me demantuju ne bi mi bilo mrsko uopšte.

Iz toga svega i proizilazi da su Modrić i Raketa najbolji veznjaci na svijetu a Mandžo jedan od najboljih napadača na svijetu. Pa sa obzirom na to se i fura priča kako se Pjanić ne može porediti sa Modrićem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 15:26

chily-rz je napisao/la:Opet mu jedini argument to što Modric igra u Realu kojeg je Pjanic kao klinac izbacio iz osmine finala LP svojim golom..

Playmaker koji nema dvocifren broj asistencija u zadnje tri ligaške sezone i to sve kad zbrojiš,.Gol postigne jednom u dvadeset utakmica u prosjeku,.
realno, nisu ni xavi ni iniesta nikad imali posebno velik broj asistencija i golova, ali ipak su imali neke kvalitete zbog kojih ih se cijenilo...

moj je argument da će se s onim što ja pišem složiti većina neutralnih poznavatelja fudbala iz drugih zemalja ovog svijeta...

Pjanić je od Modrića bolji samo u izvođenju slobodnjaka i penala...a ovo da Pjanić ima bolju tehniku i pas igru je jednostavno presmiješno...
što se trofeja tiče teško da je sa tottenhamom mogao osvajati trofeje u engleskoj ali bar je s tim klubom došao do četvrtfinala lige prvaka. što je za njih velik uspjeh

sa Realom je osvojio tu nebitnu ligu prvaka....ali pita se tu nešto i Barcelona
baglama je napisao/la:
hahha, lik vec sprema pravdanje ako ne prodju grupu...bice trener kriv ili bojkot mamica.. :lol:
ako jedna ekipa ispadne od igrački slabije ekipe onda je jasno da se radi o treneru i tako nekim glupostima

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:32

reci da je nesto presmjesno ne drzi vodu

fazon je druskane da se vi dobro precjenjujete...mamic radi dobre transfere ali vecina tih igraca propadne...isto vazi i one iz hajduka i drugih klubova (onaj iz napolija, livaja, rebic i mnogi)

objasnila vam je i ceska u kosarci, kao i lani senegal...ocekivali ste medalju u basketu,ali su ljudi obrisali pod svama

kalinic koji nije mogao igrat u blackuburnu vec sebe poredi s batistutom. modric je igarcina a ne obican saraf...to je ta mitomanija koju su vec svi upoznali

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 15:35

FaraonTM je napisao/la:

Bitno je druže, formirao si mišljenje na osnovu klubova gdje igraju igrači a ne uzimaš u obzir partije za reprezentaciju. Hrvatska ako prođe grupu proći će je kao treća, među prva dva ne može sigurno.
kako god da su naši igrali za reprezentaciju, ne može se reći da su turci i česi igrali bolje....turci su odmarali zadnjih nekoliko takmičenja. a na ovo su se plasirali na guzove kao trećeplasirani u grupi
česi su dosta simpatični...nemaju baš zvučna imena ( mislim da je čak i bih tu bolja od njih), ali stvarno znaju igrati lijepo, iako su propustili zadnje takmičenje

ne znam, vidjet ćemo...hrvatska će svakako morati biti jako spremna i raspoložena. nisam zadovoljan ždrijebom
Neke stvari se ne mijenjaju jbg, ako ispadnu u grupi biće malo sranja po njima i onda kroz mjesec dana su opet najbolji na svijetu, to tako hoda kod susjeda. Uvijek se nabija imperativ od kvalifikacija do prvenstva i onda kad nastane pušiona malo se blate i onda sve po starom. To je boljka Hrvatskog nogometa i zato čisto sumnjam da će ova generacija napraviti neki zapaženiji rezultat al' hajde eto neka me demantuju ne bi mi bilo mrsko uopšte.
možda ima nešto u tome, ali ipak smo nakon svih ovih godina malo zreliji i iskusniji...mislim na navijače i novinare...a i znaš da novinari znaju pisati svakakve gluposti

recimo vi ste tu puno gori, a imate puno manje razloga da se ložite i nadate nečemu...mi smo inače kao zemlja u svim sportovima ostvarili prilično velike uspjehe, pa je valjda normalno da nam je letvica visoko podignuta i da nas nije lako zadovoljiti
Iz toga svega i proizilazi da su Modrić i Raketa najbolji veznjaci na svijetu a Mandžo jedan od najboljih napadača na svijetu. Pa sa obzirom na to se i fura priča kako se Pjanić ne može porediti sa Modrićem.
nisu najbolji na svijetu nego jedni od najbolji....Pjanić trentuno nema šta tu tražiti

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:35

PS. S Realom je i Balja uzeo LP :lol:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 29 dec 2015, 15:36

baglama je napisao/la:mamic radi dobre transfere ali vecina tih igraca propadne...
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 dec 2015, 15:36

dean33 je napisao/la:
realno, nisu ni xavi ni iniesta nikad imali posebno velik broj asistencija i golova, ali ipak su imali neke kvalitete zbog kojih ih se cijenilo...

moj je argument da će se s onim što ja pišem složiti većina neutralnih poznavatelja fudbala iz drugih zemalja ovog svijeta...

Pjanić je od Modrića bolji samo u izvođenju slobodnjaka i penala...a ovo da Pjanić ima bolju tehniku i pas igru je jednostavno presmiješno...
što se trofeja tiče teško da je sa tottenhamom mogao osvajati trofeje u engleskoj ali bar je s tim klubom došao do četvrtfinala lige prvaka. što je za njih velik uspjeh

sa Realom je osvojio tu nebitnu ligu prvaka....ali pita se tu nešto i Barcelona
Imali su kvalitete,dominiraju sredinom terena protiv bilo kojeg protivnika što se za Modrica i društvo ne može reci,.Šta sad,ne možeš porediti Modrica i Pjanica ali možeš Hrvata sa Iniestom i Xavijem,jel to,to ?

Koje se to složio ? Koji poznavaoci fudbala ?

Pjanic je jedan od najboljih u svijetu ako govorimo o slobodnjacima,Modric je na tom polju negdje na zacelju,nikad ih i ne izvodi jer ne zna.

Što je presmješno ? Kako to da ovaj ima tri put više asistencija u ROmi nego ovaj u Realu a Hrvat je bolji paser,bolji kreator i vizionar sa druge planete ?

Igrao je i Mire sa 18 kuka 1/4 finala LP sa Lyonom,prethodno je svojim golom se posrao po Realu u Madridu,.

Rios

Post Postao/la Rios » 29 dec 2015, 15:37

dean33 je napisao/la: realno, nisu ni xavi ni iniesta nikad imali posebno velik broj asistencija i golova, ali ipak su imali neke kvalitete zbog kojih ih se cijenilo...

Kakav autogol jbt :lol:

Sta je onda bitno za veznog igraca ako nisu asistencije i kreirane prilike? Trcanje,borbenost,igranje u odbrani ostavi za DM,pricamo o kreativcima.

Da pricamo o broju napravljenih pasova,broju tacnih pasova? Ako iko tu razvaljuje onda je to Miralem ;)

Navedi taj argument majka mu stara,prosvijetli nas :lol:

P.S. Xavi i Iniesta su biljezili i asistencije i golove,i imali veliki proj pasova i procenat tacnih pasova ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 dec 2015, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2015, 15:37

Tipična škutorsko-kamenjaška demagogija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:38

kad pricas o furanju...kako vas nije stid na HRT_ov teletext stavit vijest da je Mandzukic zabio Eintrachtu?? :lol: :lol:

pa znas kad bi to nas BHT ili FTV ucinio za Dzeku???? NIkad :lol: :lol: :lol: zabijao je cetri gola pa nije bio na ttx
vi hrvati ste sampioni u uzdizanju, zajebali ste i srbe

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 15:42

baglama je napisao/la:reci da je nesto presmjesno ne drzi vodu

fazon je druskane da se vi dobro precjenjujete...mamic radi dobre transfere ali vecina tih igraca propadne...isto vazi i one iz hajduka i drugih klubova (onaj iz napolija, livaja, rebic i mnogi)
koji su to mamićevi igrači propali nakon odlaska iz dinama? prije će biti da su kasnije ostvarili još veće transfere što znači da su klubovi koji su ih kupili od dinama, kasnije zaradili još veće pare

što se tiče hajdukovih igrača ima tu istine ali oni su prilično nebitni....tko kaže da svi hrvatski igrači moraju "uspjeti"?

kako god, jedni smo od najjačih u europi posebno kad pogledaš koliko nas ima...to je jednostavno činjenica
dive nam se mnoge veće i bogatije zemlje..

objasnila vam je i ceska u kosarci, kao i lani senegal...ocekivali ste medalju u basketu,ali su ljudi obrisali pod svama
eh sad spominješ košarku, a košarka je crna ovca našeg sporta....istina je da smo dosta napaćeni kad se radi o košarci...tu malo podsjećamo na vas iz svih sportova.

kalinic koji nije mogao igrat u blackuburnu vec sebe poredi s batistutom. modric je igarcina a ne obican saraf...to je ta mitomanija koju su vec svi upoznali
ne znam šta je točno mislio s tim, ali vjerojatno je malo u euforiji jer je trenutno drugi strijelac talijanske lige...inače nikad mi se nije sviđao, ali vidjet ćemo kako će nastaviti
što se tiče Modrića on je svjetska zvijezda koju svi hvale i obožavaju....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2015, 15:45

baglama je napisao/la:vi hrvati ste sampioni u uzdizanju, zajebali ste i srbe
Zašto su zajebali Srbe? Srbi su poprilično uspješniji od njih i mogu da se kurtche. Ovi uglavnom pucaju iz prazne, izmišljaju termine tipa 'predasistencija' i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:46

dean33 je napisao/la:
baglama je napisao/la:reci da je nesto presmjesno ne drzi vodu

koji su to mamićevi igrači propali nakon odlaska iz dinama? prije će biti da su kasnije ostvarili još veće transfere što znači da su klubovi koji su ih kupili od dinama, kasnije zaradili još veće pare

što se tiče hajdukovih igrača ima tu istine ali oni su prilično nebitni....tko kaže da svi hrvatski igrači moraju "uspjeti"?

kako god, jedni smo od najjačih u europi posebno kad pogledaš koliko nas ima...to je jednostavno činjenica
dive nam se mnoge veće i bogatije zemlje..

eh sad spominješ košarku, a košarka je crna ovca našeg sporta....istina je da smo dosta napaćeni kad se radi o košarci...tu malo podsjećamo na vas iz svih sportova.

ne znam šta je točno mislio s tim, ali vjerojatno je malo u euforiji jer je trenutno drugi strijelac talijanske lige...inače nikad mi se nije sviđao, ali vidjet ćemo kako će nastaviti
što se tiče Modrića on je svjetska zvijezda koju svi hvale i obožavaju....
koji mamicevi igarci nisu uspjeli?

ako govorimo opcenito o dinamu...mozemo poceti od silvija marica i boska balabana (mislim da je proglasen kao najveci promasaj na otoku, ili u top3)
evo zadnji primjerak je kramaric

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 15:49

Virtu4l je napisao/la:
baglama je napisao/la:vi hrvati ste sampioni u uzdizanju, zajebali ste i srbe
Zašto su zajebali Srbe? Srbi su poprilično uspješniji od njih i mogu da se kurtche. Ovi uglavnom pucaju iz prazne, izmišljaju termine tipa 'predasistencija' i slično.
u prvu si. ni oni ne bi na ttx nacionalne tv stavili vijest da je mandzukic zabio eintrachtu....ovog primejra se dobro sjecam jer sam oplakao :lol:

a dobar primejr je i kosarka...hrvati su od hezonje ocekivali cuda u nba, ovaj izjavljivo da ne ide gledat mesija, mesi njega treba gledat...a evo ispade da je skromni jokic puno bolji od
odoh oftopic previse

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 dec 2015, 15:50

Dobro, Modrić i Rakitić su svjetske klase, igraju u najboljim klubovima u Evropi, al brate, šta fali poređenju sa nekim našim igračem ako za to ima osnove?
Pjanić ima trenutno bolju statistiku u mnogo lošijem klubu.Ne poredimo Medunjanina sa Modrićem da je to aman Bože nemoguće.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 dec 2015, 15:56

chily-rz je napisao/la:
Imali su kvalitete,dominiraju sredinom terena protiv bilo kojeg protivnika što se za Modrica i društvo ne može reci,.Šta sad,ne možeš porediti Modrica i Pjanica ali možeš Hrvata sa Iniestom i Xavijem,jel to,to ?
spomenuo sam ih da dokažem da nije sve u statistici....ne mislim da je Modrić baš njihova razina, jer oni su stvarno vrh vrhova, ali to je otprilike to.....zato Lukica igra u Realu i bolji je i cijenjeniji igrač od Pjanića ....čak i od Rakitića, iako je ovaj dao puno više golova i imao više asistencija...
Koje se to složio ? Koji poznavaoci fudbala ?
to je kad da me pitaš ko se složio da je Messi bolji od Mandze ( ili neki drugi primjer)..to se jednostavno zna i podrazumijeva i nema potrebe za nekog posebnom raspravom....Modrić je puno veća zvijezda od Pjanića i igra u klubu u kakvom Pjanić nikad neće..

ali da nekoga pitaš direktno koji je bolji, naravno da će reći da je to Lukica
Pjanic je jedan od najboljih u svijetu ako govorimo o slobodnjacima,Modric je na tom polju negdje na zacelju,nikad ih i ne izvodi jer ne zna.
da ,ovo je istina...nikad nisam rekao da nije tako...
Što je presmješno ? Kako to da ovaj ima tri put više asistencija u ROmi nego ovaj u Realu a Hrvat je bolji paser,bolji kreator i vizionar sa druge planete ?
ma nema tri put više asistencija...nije Pjanić do ove sezone ima posebno dobru statistiku u romi....sada je početkom ove sezone malo eksplodirao, zabio par slobodnjak i asisitrao par puta iz kornera, ali ne vjerujem da će tako nastaviti...već je pao u zadnjih nekoliko utakmica
Igrao je i Mire sa 18 kuka 1/4 finala LP sa Lyonom,prethodno je svojim golom se posrao po Realu u Madridu,.
impresivno, nema šta

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 dec 2015, 16:01

S neutralne tacke gledista, malo pretjerujete i jedni i drugi...Pojedinci prvo sto na neki nacin pljuju i omalovazavaju Modrića, jer je momak stvarno WC igrac, jer da nije, ni bi bio ni taj "obican saraf" u jednom Realu, a s druge strane i @dean takodje kada konstatuje kako bi svi htjeli da Pjanić igra u velikom klubu i kako to nekog pece...Moje misljenje je da ljudi s pravom pricaju o Pjaniću u kontekstu velikog kluba, jer on objektivno i ima kvalitet da zaigra u nekom od najvecih i najjacih timova! E sad, da li ce to biti sada, za god, tri...ostaje da vidimo. Ne zavisi sve od njega i od kluba koji ga zeli, pita se nesto i Roma sa svojim zahtjevima i stavovima... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”