chily-rz je napisao/la:
Imali su kvalitete,dominiraju sredinom terena protiv bilo kojeg protivnika što se za Modrica i društvo ne može reci,.Šta sad,ne možeš porediti Modrica i Pjanica ali možeš Hrvata sa Iniestom i Xavijem,jel to,to ?
spomenuo sam ih da dokažem da nije sve u statistici....ne mislim da je Modrić baš njihova razina, jer oni su stvarno vrh vrhova, ali to je otprilike to.....zato Lukica igra u Realu i bolji je i cijenjeniji igrač od Pjanića ....čak i od Rakitića, iako je ovaj dao puno više golova i imao više asistencija...
Koje se to složio ? Koji poznavaoci fudbala ?
to je kad da me pitaš ko se složio da je Messi bolji od Mandze ( ili neki drugi primjer)..to se jednostavno zna i podrazumijeva i nema potrebe za nekog posebnom raspravom....Modrić je puno veća zvijezda od Pjanića i igra u klubu u kakvom Pjanić nikad neće..
ali da nekoga pitaš direktno koji je bolji, naravno da će reći da je to Lukica
Pjanic je jedan od najboljih u svijetu ako govorimo o slobodnjacima,Modric je na tom polju negdje na zacelju,nikad ih i ne izvodi jer ne zna.
da ,ovo je istina...nikad nisam rekao da nije tako...
Što je presmješno ? Kako to da ovaj ima tri put više asistencija u ROmi nego ovaj u Realu a Hrvat je bolji paser,bolji kreator i vizionar sa druge planete ?
ma nema tri put više asistencija...nije Pjanić do ove sezone ima posebno dobru statistiku u romi....sada je početkom ove sezone malo eksplodirao, zabio par slobodnjak i asisitrao par puta iz kornera, ali ne vjerujem da će tako nastaviti...već je pao u zadnjih nekoliko utakmica
Igrao je i Mire sa 18 kuka 1/4 finala LP sa Lyonom,prethodno je svojim golom se posrao po Realu u Madridu,.
impresivno, nema šta