Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dubai , Rostilj , malo Restoran Bosna , Jez i ostali fazoni .... I na kraju se cudimo sto je los , dobro je da jos zna trcati pored toliko vanrednih aktivnosti... 

>>No body likes us but we dont care<<
-
- Kontakt:
Vi mislite da je Dzeki vise stalo do repke ma to je smjesno vidi se da igra preko neke stvari...a to sto on ide u Dubai to je njegovo ne moze mu niko to osporiti. A to sto ide u Bosnu i ostale kafa na cugu to je razlog da se malo fura pred djevojkama isti je i Spahic
Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma da ja ne crnjacim al stvarno mu je bezze ono ponasanje na aerodromu tj. smijeh ko da se nista nije desilo. Desila se trica a njemu smijesno. Sad ce upast u onu zamku politicara, umisljenih fudbalera, zvijezda, glumaca i slicnih. Sad ko god mu bude nesto konkretno a dobronamjerno rekao najbolje se odbrane s onim... ma zavidni mi, ma ne vole me pa tako govore, neprijatelji pa tako pisu. A samo zelimo da se on makne iz tog yebenog ofsajda i da napokon pocne davati golove a ne da se sepuri po terenu u ofsajdima. Ima svu podrsku od nas ali njegov odnos mi se poceo gaditi. Valjda je to tako sa svima osim sa najboljima (Barcelona i sl.). Ovi umisaljaju da su to a ipak su daleko. Nazalost al jesu....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Maneken na klupu,Muslimović IN.
Danas na dernek 

- miralem444
- Kontakt:
PA BELI CE DZEKSON VECERAS ODSJEST U NEKOM RESTORANU,KAFICU Itd. U SARAJEVU,ZASTO NE POPIT KOJU SA SPAHOM KO **** REPKU....SUNCE IM SALABAJZERSKO,GDJE JE TU CIRO DA MAMICU KOJI PUT ZVEKNE VIDIO BI TI ONDA KO BI IGRO A KO NE..yup je napisao/la:Danas na dernek

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Basement , Bosna , Jez , The Club , Hacienda... Samo nebo je granica!!!! Veceras Dzeko , Spaha i kompanija u akciji!!! Treba okupljanja ubuduce negdje bogu iza nogu pa ces vidjeti kako se gilja!!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Prave Bosnje nema dalje, dokaz tome je da se vec pola godine trazi opravdanje za katastrofalne igre Dzeke u Tevezu, Silvi, Manchiniju i ostalim, a samo on nije kriv sto nece da se bori ... bosnje !zlaya_tm87 je napisao/la:jeste bosnje prave...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- suicidesquad
- Kontakt:
Džeko aj raji okreni 2-3 ture
Vidim da je nakon poraza sretan pravo. Smije se i to. Goriii večeras.

- Mythbusters
- Kontakt:
Mene moja dusa boli kad vidim koliko bosancima Dzeko znaci.Svaki yebeni dan smo zadnje dvije godine cekali iz minute u minutu da ode negdje.Gledali svaku njegovu utakmicu u dresu Wolfsburga,Citya.Slavili titule tih klubova k'o da navijamo za njih od djetinstva.Ponosimo se njima,zakletva nam je svima.Trazili izgovore za njegove "lose" igre u ovoj polusezoni.Jednostavno svima nam zakletva.
I on sad predje preko svega toga,zaboravi odakle dolazi i odigra k'o zadnja ckapi.Nadam se da se ovo vise nece ponoviti i da ce u njemu proraditi onaj bosanski inat.Nadam se da ce razbiti siptare(naravno ako bude igr'o
)
I on sad predje preko svega toga,zaboravi odakle dolazi i odigra k'o zadnja ckapi.Nadam se da se ovo vise nece ponoviti i da ce u njemu proraditi onaj bosanski inat.Nadam se da ce razbiti siptare(naravno ako bude igr'o

Dum spiro spero
A.A.A.B
A.A.A.B
- Goalgetter
- Kontakt:
PotpisMythbusters je napisao/la:Mene moja dusa boli kad vidim koliko bosancima Dzeko znaci.Svaki yebeni dan smo zadnje dvije godine cekali iz minute u minutu da ode negdje.Gledali svaku njegovu utakmicu u dresu Wolfsburga,Citya.Slavili titule tih klubova k'o da navijamo za njih od djetinstva.Ponosimo se njima,zakletva nam je svima.Trazili izgovore za njegove "lose" igre u ovoj polusezoni.Jednostavno svima nam zakletva.
I on sad predje preko svega toga,zaboravi odakle dolazi i odigra k'o zadnja ckapi.Nadam se da se ovo vise nece ponoviti i da ce u njemu proraditi onaj bosanski inat.Nadam se da ce razbiti siptare(naravno ako bude igr'o)

Nista on nece naucit - zaboli njega kita i za nas i nasu podrsku. A ovog pametnjakovica sto pominje bosnje da mu nacratam karakter bosnje. Bosnjo voli, bosnjo prasta ali bosnjo mrzi kad to neko ne vidi i ne cijeni, bosnjo nevoli folirante. Tada je bosnjo surov - cista snaga koja sve satra. Nazalost ovi sinoc daleko od tih bosnja....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Da da svi ste u pravu..samo nesto dodati..
Budi hrabar, Pape legendo i ostavi ga na klupi par tekmi...jer Zlaja Muslimovic je fighter i posten momak koji niti cuga niti glumi magupa...a Zlaja je zajeban do bola (ako ce mo posteno)..vidjelo se i sinoc.
Na klupu ALKOSA a u napad Vedo i Zlaja...i posljednja OPOMENA Misketu...to su tvoji sljedeci potezi Pape legendo
Budi hrabar, Pape legendo i ostavi ga na klupi par tekmi...jer Zlaja Muslimovic je fighter i posten momak koji niti cuga niti glumi magupa...a Zlaja je zajeban do bola (ako ce mo posteno)..vidjelo se i sinoc.
Na klupu ALKOSA a u napad Vedo i Zlaja...i posljednja OPOMENA Misketu...to su tvoji sljedeci potezi Pape legendo
- miralem444
- Kontakt:
PORPIS KO KUCA!!!! ono sinoc nisu bili ni B od Bosanaca.....nek m je na cast za repku se gine,a brat bratu svi su se oni prodavali preko repke;)..bparena je napisao/la:Nista on nece naucit - zaboli njega kita i za nas i nasu podrsku. A ovog pametnjakovica sto pominje bosnje da mu nacratam karakter bosnje. Bosnjo voli, bosnjo prasta ali bosnjo mrzi kad to neko ne vidi i ne cijeni, bosnjo nevoli folirante. Tada je bosnjo surov - cista snaga koja sve satra. Nazalost ovi sinoc daleko od tih bosnja....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Iskreno ni Sheik ili sheici nece dugo trpiti Dzeku ...zivi bili pa vidjeli..!!!
Malo je smjesno sada da se spominje da Dzeko treba biti na klupi protiv albanije. Muslimovic jeste ostavio srce ali je daleko van top forme,dokaz njegov promasaj sinoc. Ali se slazem ako se ovo ponovi 2x sa edinom ,tek u tom slucaju ga treba staviti na klupu da malo ohladi. Za slike sa aerdroma, ja koliko sam vidio i spaha umire od smjeha,samo ne znam sta je njemu smjesno,jer je on ispao smjesan ,lik je kriv za 3 gola. Spaha lose utice na edina, cuga izlazci,trebe ovo ono. Ali boli spahu sad ce on u arsenal
.

Koko u citiyu tako i u repki ista formacija sa jendnim napadacem i Dzeke nigdje.
Ocigledno se nemoze covjek snac u toj ulozi!
poz
Ocigledno se nemoze covjek snac u toj ulozi!

Pa eto razmisljaju da igraju sa 11 igraca u napadu pa ce valjda Edinu da krene ... sada je u modi formacija 4-5-1 sa jakom sredinom i to ce postati trend pa nece niko gledati niti prilagodjavati taktiku njemu...maston je napisao/la:Koko u citiyu tako i u repki ista formacija sa jendnim napadacem i Dzeke nigdje.
Ocigledno se nemoze covjek snac u toj ulozi!poz

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.