ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sta je bolan shevcete poznavaoce tenisa, kaze Federer osvojio 1 GS od 27 do 35 godine i jos podeblja slova kako on samo argumentovano prica 
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
VGS je napisao/la:Sta je bolan shevcete poznavaoce tenisa, kaze Federer osvojio 1 GS od 27 do 35 godine i jos podeblja slova kako on samo argumentovano prica
Mentolu, mala greška od 29-35. a Rafa od 27-33. godine, suština je bila u tih 6 godina...
Ispravio sam, mala greška koja i dalje ne mijenja to da Federer u tih 6 godina ima 1 GS a Rafa ima 8 komada!
Raja, sorry napisano je za Fedexa 27-35. a ispravno je 29-35. godine...
Evo orangutan je od šume vidio jedno drvo, penji se odmah, hahaha...
Kakav jadnik, ali eto da ti odgovorim!
Retardinho, ja sam za tebe prof.dr tenisa i svih ostalih sportova i obraćaj mi se sa Vi!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 27 okt 2019, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi li to sam izracunao ili ti je neko pomogao, Bog tenisa ne zna sta je atp listanikoneznanovic je napisao/la:VGS je napisao/la:Sta je bolan shevcete poznavaoce tenisa, kaze Federer osvojio 1 GS od 27 do 35 godine i jos podeblja slova kako on samo argumentovano prica
Glupane, mala greška od 29-35. a Rafa od 27-33. godine, suština je bila u tih 6 godina...
Ispravio sam, mala greška koja i dalje ne mijenja to da Federer u tih 6 godina ima 1 GS a Rafa ima 8 komada!
Evo orangutan je od šume vidio jedno drvo, penji se odmah, hahaha...![]()
![]()
Kakav jadnik!
Glupane, ja sam za tebe prof.dr tenisa i svih ostalih sportova u obraćaj mi se sa Vi!![]()
![]()
![]()
I gdje bas uracuna ljudino 35. godinu gdje je Federer bio povrijedjen vise od pola sezone a ne uracuna jos 36. kad je uzeo 2 GS
sefkec manipulise malo podacima ko politicari 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Delinjo ovaj alex ima skilla ko ja,ne moze 5-6 udaraca da izdrzi bez da ne zaroka u mrezudelinjo je napisao/la:sefkec manipulise malo podacima ko politicari
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj bogalja u finalu 500ice sunce ti poljubim. Bolji bi otpor Dzumi pruzio..
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
VGS je napisao/la:Jesi li to sam izracunao ili ti je neko pomogao, Bog tenisa ne zna sta je atp listanikoneznanovic je napisao/la:VGS je napisao/la:Sta je bolan shevcete poznavaoce tenisa, kaze Federer osvojio 1 GS od 27 do 35 godine i jos podeblja slova kako on samo argumentovano prica
Glupane, mala greška od 29-35. a Rafa od 27-33. godine, suština je bila u tih 6 godina...
Evo orangutan je od šume vidio jedno drvo, penji se odmah, hahaha...![]()
![]()
Kakav jadnik!
Glupane, ja sam za tebe prof.dr tenisa i svih ostalih sportova u obraćaj mi se sa Vi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I gdje bas uracuna ljudino 35. godinu gdje je Federer bio povrijedjen vise od pola sezone a ne uracuna jos 36. kad je uzeo 2 GS
Tinky-Winky, da si čitao postove,tj. da znaš čitati, vidio bi da se prije toga spomenuo period od 2009-2016 i nemam namjeru ti odgovarati više na takva glupa pitanja.
Već sam ti odgovorio suštinu tog posta!
Zaobidji i mene i temu, idi na teme mobilnih i sl gdje pišeš, to je za tebe, sporta se okani svega ti, pogotovo tenisa!
@delinho
Bad try, što bi rekli bratiću, idi gledaj djeda...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 27 okt 2019, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Molim vas bez uvreda, kad već diskutujete barem to radite na normalan način.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
impresioniran previse najvecim svih vremena....sto je i logicno jbgBosniaBoston je napisao/la:Delinjo ovaj alex ima skilla ko ja,ne moze 5-6 udaraca da izdrzi bez da ne zaroka u mrezudelinjo je napisao/la:sefkec manipulise malo podacima ko politicari
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@nikoneznanovic
Hvala sto pratis gdje pisem, zarovi jos malo dublje u postove
Sporta da se okanem kaze lik koji ne zna pravila bodovanja i rangiranja sporta u kojem je dr.
Sa velikim zadovoljstvom cu poslusati tvoj savjet i odleprsati, bolje se hladnih govaana nayesti nego citati tebe, paju i ovog pacenika nadala
Sporta da se okanem kaze lik koji ne zna pravila bodovanja i rangiranja sporta u kojem je dr.
Sa velikim zadovoljstvom cu poslusati tvoj savjet i odleprsati, bolje se hladnih govaana nayesti nego citati tebe, paju i ovog pacenika nadala
VGS je napisao/la:@nikoneznanovic
Sporta da se okanem kaze lik koji ne zna pravila bodova sporta u kojem je dr.
uzivaj mi ...jos pola sata i 103
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
da se vnago jedu ti bi davno bio pojeden rodjak. sad odyebi u skokovima i ne vracaj se.VGS je napisao/la:@nikoneznanovic
Do 120 nek dodje u narednih 5 sezona i ja zadovoljandelinjo je napisao/la:VGS je napisao/la:@nikoneznanovic
uzivaj mi ...jos pola sata i 103![]()
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Jest bratiću Rafa impresionirao 2 puta ovog Alexa Liliputanca, slažem se i ja...delinjo je napisao/la:impresioniran previse najvecim svih vremena....sto je i logicno jbgBosniaBoston je napisao/la:Delinjo ovaj alex ima skilla ko ja,ne moze 5-6 udaraca da izdrzi bez da ne zaroka u mrezudelinjo je napisao/la:sefkec manipulise malo podacima ko politicari
6-1, 6-2, 6-4 oba puta, karanje je nauka!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 27 okt 2019, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje si otiso jarane evo te preko po sata gledas babuku aktivan siNadalRafa je napisao/la:Evo Fedtardova pali se makinaa hahahahaha.. Tri su sata znaci pocinje gerijatricar sa svojim izbij nabij tenisom..
Ode Rafaelo da ne mora citat raznorazna sranja tipa igra deduka evo deduke bravo dedukaaa razbija deduka De Minaura i tako ti fazoni u velikom Bazelu hahahahahaah
#Punoljetstvo
Gledam Thiema klemponju i invalida. I cudim se kako ovaj kloc moze bit top 10. Prevarant ko Riza i Grisha definitivnoBosniaBoston je napisao/la:Gdje si otiso jarane evo te preko po sata gledas babuku aktivan siNadalRafa je napisao/la:Evo Fedtardova pali se makinaa hahahahaha.. Tri su sata znaci pocinje gerijatricar sa svojim izbij nabij tenisom..
Ode Rafaelo da ne mora citat raznorazna sranja tipa igra deduka evo deduke bravo dedukaaa razbija deduka De Minaura i tako ti fazoni u velikom Bazelu hahahahahaah
Jesi mi ga suknuo sadNadalRafa je napisao/la:da se vnago jedu ti bi davno bio pojeden rodjak. sad odyebi u skokovima i ne vracaj se.VGS je napisao/la:@nikoneznanovic
De spomeni koji put gerijatriju, deduka izbij nabij fedtard i ispunio si svoju predvidjenu kvotu gluposti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto komentator drka na ovog malca
#Punoljetstvo
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Rafa kralju moj, hahaha...NadalRafa je napisao/la:da se vnago jedu ti bi davno bio pojeden rodjak. sad odyebi u skokovima i ne vracaj se.VGS je napisao/la:@nikoneznanovic
Ma ne odgovaraj više ovim teletabisima, gori sam ja što bilo šta napišem, samo mu daš pažnju da ga neko vidi da je tu, inače je uključio INVISIBLE MODE...
-
celikmilan
- Kontakt:
To će se teško postići.Unofficialpage je napisao/la:Molim vas bez uvreda, kad već diskutujete barem to radite na normalan način.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.