AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pohvale za moderatore koji uredno edituju postove pojedinaca i brišu uvredljivi sadržaj posta.

Juventus FC ★★★ > AC BBilan ★ + Tavolini FC ★
Još kad se ustali vezni red sa Montolivom , De Jongom , Muntarijem i Boatengom u kombinaciji sa mladim potencijalima bit će to jedan solidan vezni red. Napad smo riješili za 10 godina (ukoliko ne bude prodaje) , bekovi su odlični De Sciglo i Constant , tu ima Gabriel na golu dok jedina rupa u timu su štoperi.. Zapata nije loš štoper ali ne može doći do izražaja pokraj Bonere i Yepesa , jer mora pokrivat i njihove greške kao i svoje zadatke ..
Sledeća stanica Cagliari , sve osim 3 boda je ravno porazu.
Sledeća stanica Cagliari , sve osim 3 boda je ravno porazu.
Sloboda Tuzla !!!

Strašne slike, tek sada ih vidim
Neka juventini, ohladite malo od ove teme
Da li neko zna koji su igrači Milana pozvani na ovaj ogled sa oranjem?Ignazio La Russa, ex-Minister of Defence holds a sign that says Juve Merda in Napoli match.
Il club piu titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Abate , Nocerino , Montolivo , Balotelli , Shaarawy su pozvani .
I ako lično ne znam otkud Abate i Noce ovdje
I ako lično ne znam otkud Abate i Noce ovdje
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Šta ti je ba kako juventini hypaju Giaccherinija najjači igrač na svijetu tako ćemo mi i Abatea i Nocerina jbo Alvesa i Xavija za njih 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
italija dolazi na svoje...milan i juve cine repku kao sto je to uvijek i bilo i def bez akog juvei i milana nema jake talijanske repke... 
- francobaresi
- Kontakt:
Buffon- De Sciglio - Ogbona-Chiellini-Criscito - Marchisio-Veretti-De Rosi- Montolivo - Balo - Shaarawy ! to bi trebao biti sastav za WC 2014 god . 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ogbona nece nikad igrati prije Bonuccia mada ako Barzagli nastavi ovako igrati, iako ce biti mator, ce igrati prije obojice...... Mada ipak najvjerovatnije da ce biti 3-5-2 sa trojcem iz Juveta u odbrani..... Jer su uigrani a i Ogbona je isti tip stopera kao Kjelini i zna se ko ce tu imati prednost.....francobaresi je napisao/la:Buffon- De Sciglio - Ogbona-Chiellini-Criscito - Marchisio-Veretti-De Rosi- Montolivo - Balo - Shaarawy ! to bi trebao biti sastav za WC 2014 god .
Pirlo ce igrati prije Veratia i to ce biti posljednje veliko natjecanje za Maestra nakon kojeg se oprasta i ide u penziju......
I za Monta je diskustabilno jer Cezare gura Mottu na toj poziciji.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi . 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!francobaresi je napisao/la:Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi .
Što se tice Montoliva on u repki uvijek igra ofanzivnog veznog i tu pruža najbolje partije, mislim da bi to trebao i u milanu igrati, ovako u milanu nemogu doci do izražaja negove ofanzivne kvalitete kad igra defanzivno još plus mora igrati i za falminia i nocerina! veza: boa lijevo,dejong sredina, muntari desno i monto iza napadaca!
Da ali onda moraš vaditi jednog od napadača ... a koga? Ili onda pokušat 3-4-3 , mada sumnjam , to je preofanzivno za talijane
Sloboda Tuzla !!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:

:ugeek:
hehehehe druze pravo si me nasmijao..ipak, mislim da ti i ja imamo vise sansi obući dres Azzura od maestra Bonere!LegendKiller je napisao/la:možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!francobaresi je napisao/la:Monto je u zadnje vrijeme itekako član udarne ekipe , zadnju tekmu je igrao kao polušpic u formaciji 4-3-1-2 , mislim da će se Prandelli i držati te formacije . Što se tiče Pirla to će mu biti zaista zadnje veliko takmičenje , ali da li će biti u udarnoj postavi to zavisi u kakvom će stanju dočekati prvenstvo , koje je za 17 mjeseci na rasporedu . Ipak godine čine svoje , također i Barzalji će teško do prvih 11 , tu su Bonući ili Ogobona ili čak neko treći ako se u međuvremenu pojavi .
Što se tice Montoliva on u repki uvijek igra ofanzivnog veznog i tu pruža najbolje partije, mislim da bi to trebao i u milanu igrati, ovako u milanu nemogu doci do izražaja negove ofanzivne kvalitete kad igra defanzivno još plus mora igrati i za falminia i nocerina! veza: boa lijevo,dejong sredina, muntari desno i monto iza napadaca!
Doduse, imam osjećaj da on ima veći status nego Maldini u svoj vakat, u njegovom slučaju je bitno da ga povrede postede.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LegendKiller je napisao/la: možda Bonera uđe u formu ko zna ima još vremena!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bonera je lakrdija od igraca,ja ne znam sta njega jos uvijek drzi u Milanu.
I licno mislim da covjek treba zavrsiti karijeru izgubis vazdusni duel sa Di Nataleom pa stvarno cirkus......
Mexes,Zapata i Yepes su doktori za njega.
I licno mislim da covjek treba zavrsiti karijeru izgubis vazdusni duel sa Di Nataleom pa stvarno cirkus......
Svaka ti je na mjestu ako se smijem "ubaciti".Kako se ismija za ovaj vazdusni duelWarrick je napisao/la:Bonera je lakrdija od igraca,ja ne znam sta njega jos uvijek drzi u Milanu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evo bas citam da su poslije utakmice Balo,Niang i faraon slavili do zore u nekoj diskoteci. Balo jos nije cestito ni dosao kako treba, a vec nam poceo momke kvariti

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hehehe samo se nadam da nece precerati,
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.