Bukvalno onaj Hasanagic odron. Pa da je samo pitao sta mislite o protivnicima i gotovo.Zglavkar je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:18Zar ne vidite da je jednostavno neumjesno, kad se izjednači najveći uspjeh reprezentacije u historiji, na press konferenciji vezanoj za taj uspjeh, prizivati zamjene momcima koji su to izborili. Zar sportski novinar može nemati nijedno pitanje za spisak, za protivnike, pripreme.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Helemnejse
- Kontakt:
Selam za cigansko momce, pjevaca himne, misa iz platonove, novog Ibrahimovića, dajdze seje malog, deduku.

-
General505
- Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:46Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni
-
Helemnejse
- Kontakt:
Đe je klempo iz platonove?
Nije valjda da insajderski velikan poput tebe ne zna da spisak od 26 igraca koji idu za Ameriku, nije preliminarni spisakGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:23RajvoSA03 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:46Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
General505
- Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:30Nije valjda da insajderski velikan poput tebe ne zna da spisak od 26 igraca koji idu za Ameriku, nije preliminarni spisakGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:23
Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni![]()
Naravno da nije, to znaju i djeca u osnovnoj,nije to poenta vec dje zapelo da momaka nema ni na ovom prosirenom, niti na rezervnom, niti na nekom preliminarnom niti na bilo kojem spisku ma kako se zvao jer danas rece Sergej da je glupo pitati o igracima koji i nemaju nase drzavljanstvo.
Hadzimujovic
Pejcinovic
Catovic
3 sandzaklije koji moraju biti apsolutni prioritet za ligu nacija
Ocekujem 2 od 3 ali ako Spahic zavrsi svu trojicu
Preimenovati Bilino Polje u Stadion Emir Spahic Spaha
Pejcinovic
Catovic
3 sandzaklije koji moraju biti apsolutni prioritet za ligu nacija
Ocekujem 2 od 3 ali ako Spahic zavrsi svu trojicu
Preimenovati Bilino Polje u Stadion Emir Spahic Spaha
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Helemnejse
- Kontakt:
Zasto moraju biti. Bošnjaci vazda nesto grade, kucu 4 sprata a jedan mu dovoljan.
Uzivajte na prvenstvu, sandzokani ako zaigraju dobro je ako ne zaigraju acl im se smjesi
Sve receno, ima vremena bice aBd sa ekipom u doglednomGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:38RajvoSA03 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:30Nije valjda da insajderski velikan poput tebe ne zna da spisak od 26 igraca koji idu za Ameriku, nije preliminarni spisakGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:23
Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni![]()
Naravno da nije, to znaju i djeca u osnovnoj,nije to poenta vec dje zapelo da momaka nema ni na ovom prosirenom, niti na rezervnom, niti na nekom preliminarnom niti na bilo kojem spisku ma kako se zvao jer danas rece Sergej da je glupo pitati o igracima koji i nemaju nase drzavljanstvo.
periodu.
-
General505
- Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:18Sve receno, ima vremena bice aBd sa ekipom u doglednomGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:38
periodu.
Aha, pa valjda su trebali imati sve rijeseno da bi uopste mogli biti u opcijama i za taj preliminarni spisak, tako nekako pompezno si ih najavljivao da je sve do selektora da ih pozove a sad se odjednom ispostavilo da nemaju ni drzavljanstvo kamoli nesto vise pa mi to nije bilo jasno
I za Catovica i za Busuladzica je receno da su u procesu promjene drzavljanstva, ako nadjes negdje gdje sam napisao da je sve gotovo, odjavljujem se sa foruma.General505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:26RajvoSA03 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:18Sve receno, ima vremena bice aBd sa ekipom u doglednomGeneral505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:38
periodu.
Aha, pa valjda su trebali imati sve rijeseno da bi uopste mogli biti u opcijama i za taj preliminarni spisak, tako nekako pompezno si ih najavljivao da je sve do selektora da ih pozove a sad se odjednom ispostavilo da nemaju ni drzavljanstvo kamoli nesto vise pa mi to nije bilo jasno![]()
I ne znam uopste odakle tolika potreba za nekakvim nadmetanjem, pisemo na anoninmnom forumu. Eto, ti si insajder broj 1 ako ti imponuje toliko.
Ako si ti general, nodi je 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
General505
- Kontakt:
Dobro znam ja da sam taj insajder ili i da ne kazes, iako mi to ne znaci nista i nazalost nemam prave konkurencije, ti nesto pokusavas vrtis se a svaku put vise se zakopaš ubiše te ovi lazni novinarski natpisi zaletiš se lakoRajvoSA03 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:39I za Catovica i za Busuladzica je receno da su u procesu promjene drzavljanstva, ako nadjes negdje gdje sam napisao da je sve gotovo, odjavljujem se sa foruma.General505 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:26
Aha, pa valjda su trebali imati sve rijeseno da bi uopste mogli biti u opcijama i za taj preliminarni spisak, tako nekako pompezno si ih najavljivao da je sve do selektora da ih pozove a sad se odjednom ispostavilo da nemaju ni drzavljanstvo kamoli nesto vise pa mi to nije bilo jasno![]()
I ne znam uopste odakle tolika potreba za nekakvim nadmetanjem, pisemo na anoninmnom forumu. Eto, ti si insajder broj 1 ako ti imponuje toliko.
Pa gore si prije 20 dana napisao da ce biti sigurno na preliminarnom spisku, znaci trebalo bi da imaju rijesno da bi uopce bili u opcijama i za taj nebitni preliminarni spisak pa se ja iskreno bio ponadao da su momci spremni za Ameriku kad ono nista, nema ih ni u prici, kao po obicaju ali dobro nije prvi put
Edit:
Evo sad jedan forumas mi posla ovo, nesto se izgleda promijenilo u medjuvremenu ili je taj prijatelj sredio nesto u medju vremenu

-
Hansestadt
- Kontakt:
Ocigledno se Djakovac pratio 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, atomac123, bordobijeli, Brazzzoo123, denza, General505, Goalgetter, HariTz, LeCoq, Noke995, ovisnik, perun, Shevko, Uknaac, visarionovich, Wolffire i 114 gostiju.