Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DamirT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DamirT » 11 maj 2026, 18:20

Zglavkar je napisao/la:
11 maj 2026, 18:18
Zar ne vidite da je jednostavno neumjesno, kad se izjednači najveći uspjeh reprezentacije u historiji, na press konferenciji vezanoj za taj uspjeh, prizivati zamjene momcima koji su to izborili. Zar sportski novinar može nemati nijedno pitanje za spisak, za protivnike, pripreme.
Bukvalno onaj Hasanagic odron. Pa da je samo pitao sta mislite o protivnicima i gotovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 11 maj 2026, 18:27

Selam za cigansko momce, pjevaca himne, misa iz platonove, novog Ibrahimovića, dajdze seje malog, deduku. :bih: :bih:

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 11 maj 2026, 19:23

RajvoSA03 je napisao/la:
20 apr 2026, 22:46
Goalgetter je napisao/la:
20 apr 2026, 22:42
Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.

Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 11 maj 2026, 20:30

General505 je napisao/la:
11 maj 2026, 19:23
RajvoSA03 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
20 apr 2026, 22:42
Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.

Bro dje zapelo sad, nema djecaka niti na preliminarnom, joj uvijek nas nesto zahebe rjesavaj nam bar preliminarni
Nije valjda da insajderski velikan poput tebe ne zna da spisak od 26 igraca koji idu za Ameriku, nije preliminarni spisak :hmmmmm:
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 11 maj 2026, 20:38

RajvoSA03 je napisao/la:
11 maj 2026, 20:30
RajvoSA03 je napisao/la:

Nije valjda da insajderski velikan poput tebe ne zna da spisak od 26 igraca koji idu za Ameriku, nije preliminarni spisak :hmmmmm:

Naravno da nije, to znaju i djeca u osnovnoj,nije to poenta vec dje zapelo da momaka nema ni na ovom prosirenom, niti na rezervnom, niti na nekom preliminarnom niti na bilo kojem spisku ma kako se zvao jer danas rece Sergej da je glupo pitati o igracima koji i nemaju nase drzavljanstvo.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 11 maj 2026, 20:42

Hadzimujovic
Pejcinovic
Catovic

3 sandzaklije koji moraju biti apsolutni prioritet za ligu nacija
Ocekujem 2 od 3 ali ako Spahic zavrsi svu trojicu
Preimenovati Bilino Polje u Stadion Emir Spahic Spaha
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 11 maj 2026, 20:47

Spahic98 je napisao/la:
11 maj 2026, 20:42
Hadzimujovic
Pejcinovic
Catovic

3 sandzaklije koji moraju biti apsolutni prioritet za ligu nacija
Ocekujem 2 od 3 ali ako Spahic zavrsi svu trojicu
Preimenovati Bilino Polje u Stadion Emir Spahic Spaha
Zasto moraju biti. Bošnjaci vazda nesto grade, kucu 4 sprata a jedan mu dovoljan.

Uzivajte na prvenstvu, sandzokani ako zaigraju dobro je ako ne zaigraju acl im se smjesi

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 11 maj 2026, 21:18

11 maj 2026, 20:38
RajvoSA03 je napisao/la:

Naravno da nije, to znaju i djeca u osnovnoj,nije to poenta vec dje zapelo da momaka nema ni na ovom prosirenom, niti na rezervnom, niti na nekom preliminarnom niti na bilo kojem spisku ma kako se zvao jer danas rece Sergej da je glupo pitati o igracima koji i nemaju nase drzavljanstvo.
Sve receno, ima vremena bice aBd sa ekipom u doglednom
periodu.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 11 maj 2026, 21:26

RajvoSA03 je napisao/la:
11 maj 2026, 21:18
RajvoSA03 je napisao/la:

periodu.

Aha, pa valjda su trebali imati sve rijeseno da bi uopste mogli biti u opcijama i za taj preliminarni spisak, tako nekako pompezno si ih najavljivao da je sve do selektora da ih pozove a sad se odjednom ispostavilo da nemaju ni drzavljanstvo kamoli nesto vise pa mi to nije bilo jasno :mrgreen:

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 11 maj 2026, 21:39

11 maj 2026, 21:26
RajvoSA03 je napisao/la:

periodu.

Aha, pa valjda su trebali imati sve rijeseno da bi uopste mogli biti u opcijama i za taj preliminarni spisak, tako nekako pompezno si ih najavljivao da je sve do selektora da ih pozove a sad se odjednom ispostavilo da nemaju ni drzavljanstvo kamoli nesto vise pa mi to nije bilo jasno :mrgreen:
I za Catovica i za Busuladzica je receno da su u procesu promjene drzavljanstva, ako nadjes negdje gdje sam napisao da je sve gotovo, odjavljujem se sa foruma.

I ne znam uopste odakle tolika potreba za nekakvim nadmetanjem, pisemo na anoninmnom forumu. Eto, ti si insajder broj 1 ako ti imponuje toliko.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 maj 2026, 21:51

Ako si ti general, nodi je :kralj:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 11 maj 2026, 21:56

RajvoSA03 je napisao/la:
11 maj 2026, 21:39
11 maj 2026, 21:26
RajvoSA03 je napisao/la:

periodu.

I za Catovica i za Busuladzica je receno da su u procesu promjene drzavljanstva, ako nadjes negdje gdje sam napisao da je sve gotovo, odjavljujem se sa foruma.

I ne znam uopste odakle tolika potreba za nekakvim nadmetanjem, pisemo na anoninmnom forumu. Eto, ti si insajder broj 1 ako ti imponuje toliko.
Dobro znam ja da sam taj insajder ili i da ne kazes, iako mi to ne znaci nista i nazalost nemam prave konkurencije, ti nesto pokusavas vrtis se a svaku put vise se zakopaš ubiše te ovi lazni novinarski natpisi zaletiš se lako😁 moram priznati jedino fanatic14 tu mi je rame uz rame😀 ali neka bar je tačan

Pa gore si prije 20 dana napisao da ce biti sigurno na preliminarnom spisku, znaci trebalo bi da imaju rijesno da bi uopce bili u opcijama i za taj nebitni preliminarni spisak pa se ja iskreno bio ponadao da su momci spremni za Ameriku kad ono nista, nema ih ni u prici, kao po obicaju ali dobro nije prvi put

Edit:

Evo sad jedan forumas mi posla ovo, nesto se izgleda promijenilo u medjuvremenu ili je taj prijatelj sredio nesto u medju vremenu

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []