Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Usput, niko od juventina da pohvali potez Malena kad nije pao u onoj situaciji kad ga je Bremer odgurnuo. Kakva ih stigma prati ono bi bio penal 100%.
embrace the chaos
Milan prošle godine s Evropom bio 8. sad ne igraju Evropu i 2. su. Napoli prošle godine bez Evrope 1. a sad sa Evropom 3. Bome meni se čini da neigranje Evrope dosta znači.
A Napoli je po meni najlošiji prvak iz razloga što iako su odigrali čak 20 utakmica manje u sezoni od Intera ipak su osvojili samo za 1 bod (i taj bod ne bi imali da nije sviran onaj penal za Lazio u 90' u predzadnjem kolu). Inter ove sezone ima +10 nad ekipom koja ne igra Evropu, da igraju vjerovatno bi bilo dosta više (možda +20 kao naf Juvetom a Juve igra bolji fudbal od njjih). Kako smo onda isti mi i Napoli? Kažeš po kvalitetu igre nismo ispred njih, mi najviše dali golova u ligi i najbolju gol razliku imamo a i prošle kad su oni osojili smo opet mi imali najviše datih golova i najbolju gol razliku. Pa šta najbolje objektivno ocjenjuje kvalitet igre ako ne gol razlika? Inter u zadnjih 15 utakmica ima 14 pobjeda i remi, to nije dovoljno ubjedljivo? Jel neizvjesna borba za titulu kao što je bila prošle godine? Kako može bit isto osvojit ubjedljivo 5 kola prije kraja i osvojit na guzove u zadnjem kolu? Ne znam fakat vas ne razumijem
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Znaci Milan je 2. samo jer ne igraju Europu, ne jer su izmijenili vezni red? Napoli ima losu sezonu najvise zbog povreda, ako nista prosle godine su dobijali i jace utakmice, meni licno je ovaj Inter losiji nego onaj proslogodisnji, najvise zbog promjene na klupi, i ovo ispadanje od Bode donosi mnogo upitnika. Inter je napucao gol razliku na malim ekipama, a zadnje 4 nisu uspjeli pobijediti taj Napoli.
Mislim da ne trebas osporavati njihovu titulu, Inter treba da trosi vise novca.
Mislim da ne trebas osporavati njihovu titulu, Inter treba da trosi vise novca.
embrace the chaos
Meni samo nije jasno jel moguće da smatraš da bi osvojili i da su igrali Evropu? Vidio si koliko je Conte plakao ove sezone zbog famoznog "igranja svaka 3 dana" a ispali su odmah u grupi već do Nove godine a Inter je tako igrao svaka 3 dana do kraja sezone. Nevjerovatna prednost im je to bila i iskoristili su je. Možda bi i Milan iskoristio da je Inter gurao do finala ove sezone jer podsjetimo Inter je i prošle sezone bio prvi u ligi sve do zadnji mjesec kad su se raspali od umora i silnih povreda.
Slažem se da Inter treba da troši više novca ako hoće da ima rezultate u CL ali talijanska liga je u qrcu i čak i ovaj kadar je očito više nego dovoljan. Također se čudim što više ne cijenite ekipu koja bez ulaganja ima ovakve rezultate zadnjih 5 godina. Juve u istom periodu 300 mil više uložio a nema ih nigdje i onda njihovi navijači dođu i smiju nam se jer smo ispali od nekog Bode. Smiješno zar ne?
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 03 mar 2026, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako je Inter bolji i trebao osvojiti, Napoli je na startu 2025 imao krizu mislim da su 5-6 utakmica bili bez pobjede, zasto Inter to nije iskoristio ako su takav kvalitet, ili zasto ih nisu dobili posljednje 4 utakmice. Neigranje Europe jeste olaksavajuca okolnost, ali i otezavajuca zbog budzeta. Ljudi su posteno osvojili i to je to. Jedni su rasuti u Eindhovenu, Intera je pomelo u finalu, sad ispadanje od Bode, bara-bara je to, Napoli zasluzeno prosle sezone, Inter ove, I am out 
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 03 mar 2026, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
A izbacivanje prvaka Njemačke Bayerna i prvaka Španije Barcu se ne računa kao veliki uspjeh u Evropi? 2 finala u zadnje 4 godine je ništa? Tj bara-bara s njima koji polufinale nisu vidjeli u historiji a kamoli finale? I kažu hajmo argumentirano raspravljat. Koliko god smo imali blamaža u Evropi opet smo Italiji donijeli ubjedljivo najviše bodova od svih ostalih ekipa u zadnjih 5 godina.I to je činjenica a sve ostalo su navijačka naklapanja
Niko ne spori da je Inter uradio vise u cl. Samo cinjenica je da su ljudi skupili najvise bodova i zato osvojili. Dva razlicita takmicenja, npr Milan je izbacio Napolija iz cl kad je Napoli debelo u Italiji bio bolje plasiran u Serie A, ili mi Milana u le smo izbacili a oni su bili bolje plasirani na tabeli. Napoli iz prosle sezone i Inter iz ove su kvalitetom isti.Biscione je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:26A izbacivanje prvaka Njemačke Bayerna i prvaka Španije Barcu se ne računa kao veliki uspjeh u Evropi? 2 finala u zadnje 4 godine je ništa? Tj bara-bara s njima koji polufinale nisu vidjeli u historiji a kamoli finale? I kažu hajmo argumentirano raspravljat. Koliko god smo imali blamaža u Evropi opet smo Italiji donijeli ubjedljivo najviše bodova od svih ostalih ekipa u zadnjih 5 godina.I to je činjenica a sve ostalo su navijačka naklapanja
embrace the chaos
Auuu ta zadnja recenica bas jaka, jel to znaci da ce inter biti najlosiji prvak ikad. Pa da se uz titulu najgoreg finaliste LP, okiti i titulom najgoreg prvaka 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16