Ovo su neistine u rangu srpske mitomanije.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Kakvi sve pacijenti pisu na temi 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zinedin Zidane je Bog fudbala.
Bog fudbala koji je Realu donio LP a Francuskoj titule na SP i EP.
Osim toga je dominirao u serie A i primeri uz pocetak u ligue 1.
Driblanje igraca Getafea i Huelve je smanjilo jaz u titulama primere .
LP u vrijeme u kojemu je Mesi nosio Barcu je Madridova kuja( opet). I mislim da to najvise pece mesiljupce.
To je ono sto Mesi ostavlja iza sebe. Trebal spominjat pusinge sa argentinom?
Naravno ostavljam za pravo svakome da vjeruje sto zeli.
Ali bio je jos jedan argentinac koji je driblao i osvajao titule i svjetska prvenstva.
LP u vrijeme u kojemu je Mesi nosio Barcu je Madridova kuja( opet). I mislim da to najvise pece mesiljupce.
Ali bio je jos jedan argentinac koji je driblao i osvajao titule i svjetska prvenstva.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ali nije osvajao LP 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
Mislim da niko i ne spori ovdje da je Maradona najveci ikad, i ja sam to pominjao za vrijeme svjetskog da se Messi nece nikad moci porediti s njim, isto ko sto se Ronaldo ne moze s Messiem.
Messi je sigurno u top 3 ikad, Ronaldo nije.
Messi je sigurno u top 3 ikad, Ronaldo nije.
Blejzer10 je napisao/la:Pa za 30 godina se Messija svakako niko neće sjećati osim lillarda, messille i mene. Romario će do tad umrijet
Oce lilard i mesila 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
hhahahah vidiš ja mogu reć da je Ronaldo jedan od najboljih ikad, često ga branim od napada "culesa". Kod tebe mi je to nezamislivo. Znam tu vrstu navijača, slijepi pored zdravih očiju, pun ih i rmbalkan i bbalkan. Zamisli imat 20+ godina i pisat ovakve gluposti ko što ti pišeš, pa da ti je 15 čovjek bi rekao ajde, al ovomadridist je napisao/la:Zinedin Zidane je Bog fudbala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Pele > Maradona
Garrincha > PeleanonymousHD je napisao/la:Pele > Maradona
Aj procitaj .Lillard je napisao/la:hhahahah vidiš ja mogu reć da je Ronaldo jedan od najboljih ikad, često ga branim od napada "culesa". Kod tebe mi je to nezamislivo. Znam tu vrstu navijača, slijepi pored zdravih očiju, pun ih i rmbalkan i bbalkan. Zamisli imat 20+ godina i pisat ovakve gluposti ko što ti pišeš, pa da ti je 15 čovjek bi rekao ajde, al ovomadridist je napisao/la:Zinedin Zidane je Bog fudbala.
Nadji 1 laz da sam napisao i odo s foruma.
Naporan si brate.
Vjeruj ako hoces da je mesi obecani princ iz 9 sezone GOT - a al de malo me popusti...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Fikret1946
- Kontakt:
Ocito nisi upoznat da je Maradona svaku ekipu digo na jedan veci nivo i donosio im titule dok je Pele igro s krpenjacama u Brazilu, nikad u evropi...anonymousHD je napisao/la:Pele > Maradona
Treba reci da je Pele propustio i jedno SP zbog povrede i da su ga osvojili opet relativno lagano obzirom da im nije bio ni u top 3 glavna igraca dok je Maradona to uradio sam
Dominirao u primerimadridist je napisao/la: Osim toga je dominirao u serie A i primeri uz pocetak u ligue 1.
La Liga: 2002–03
Svaka mu čast na dominaciji
S druge strane "driblanje igrača Getafea i Huelve"
La Liga: 2004–05, 2005–06, 2008–09, 2009–10, 2010–11, 2012–13, 2014–15, 2015–16, 2017–18
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Treće SP koje je osvojio Pele zacementiralo ga je na vrh.Lillard je napisao/la:Garrincha > PeleanonymousHD je napisao/la:Pele > Maradona
Najbolji video na internetu. Ne možeš da vjeruješ šta je čovjek radio prije 50 godina.
- Fikret1946
- Kontakt:
Daj bolan kakav Zizou,jedini razlog sto se hajpuje toliko je taj sto za vrijeme njegovog prajma nisi mogao redovno gledati utakmice na tvu jer si bio ogranicen, nije internet bio toliko dobar, nije bilo novinara da se.ru po tebi nakon svake lose utakmice...
Klasican tournament player
Klasican tournament player
Lik osvojio 3 lige u karijeriMokes je napisao/la:Dominirao u primerimadridist je napisao/la: Osim toga je dominirao u serie A i primeri uz pocetak u ligue 1.
La Liga: 2002–03
Svaka mu čast na dominaciji![]()
![]()
![]()
S druge strane "driblanje igrača Getafea i Huelve"
La Liga: 2004–05, 2005–06, 2008–09, 2009–10, 2010–11, 2012–13, 2014–15, 2015–16, 2017–18
fudbala i qrca, bolje se igra na terminuanonymousHD je napisao/la:Treće SP koje je osvojio Pele zacementiralo ga je na vrh.Lillard je napisao/la:Garrincha > PeleanonymousHD je napisao/la:Pele > Maradona
Najbolji video na internetu. Ne možeš da vjeruješ šta je čovjek radio prije 50 godina.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Garantujem da je Zidane igrao zadnjih 10 godina gdje se opet svaka utakmica prati vise i detaljnije i sve je vise dostupno, da ne bi bio na ovakvom glasu gdje ga ljudi guraju medju najbolje igrace ikad sto su jake rijeci. On je npr imao bas lose sezone ali danas pamte gol u finalu i odmah se misli kako je ta sezona bila dominatna.
Svakako jedan od najboljih veznih igraca ikad ali igraca generalno, nikako.
Svakako jedan od najboljih veznih igraca ikad ali igraca generalno, nikako.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne igra se ni danas nešto bolji fudbal.miki_92 je napisao/la: fudbala i qrca, bolje se igra na terminu
Isto što su u naše vrijeme Ronaldo, Zidane, Ronaldinho, Messi i Cristiano superiorniji u odnosu na ostale fudbalere, tako je i Pele bio. Samo što je Pele bio Bog u odnosu na ostale igrače, niko mu nije mogao pera, zato i jest skupio 3 SP titule.
Nekome za 50 godina i ovaj današnji fudbal će biti za qurac.
@Kajzer, lijep je gol bio i u polufinalu.
Da dodam oko dominacije u Primeri. Pet godina, jedna liga. Doba galaktikosa. Ovu danasnju Realovu generaciju zbog rekorda u ligi mozes ismijavati do sutra ali cinjenica je da im je protivnik najbolji igrac ikad koji je za Primeru ono sto je Jordan bio za NBA. Jos dodaj Xaviestu ranije, pa MSN, pa Atletico. To je strasna konkurencija. Opet je skoro svaka sezona bila 85-90 plus bodova. Sta su ovi radili? Zidane i ekipa jedva 70 dobacivali i to u dosta slabijoj konkurenciji gdje Primera nije bila blizu najjace lige svijeta sto danas jest i gdje nisi imao ekipu koja je iole blizu danasnjoj Barci ili Atleticu koji osvoji ligu.
ma ne sporim ja da je Pele velikan, top 3/5 kako ko hoce nek redaanonymousHD je napisao/la:Ne igra se ni danas nešto bolji fudbal.miki_92 je napisao/la: fudbala i qrca, bolje se igra na terminu
Isto što su u naše vrijeme Ronaldo, Zidane, Ronaldinho, Messi i Cristiano superiorniji u odnosu na ostale fudbalere, tako je i Pele bio. Samo što je Pele bio Bog u odnosu na ostale igrače, niko mu nije mogao pera, zato i jest skupio 3 SP titule.
Nekome za 50 godina i ovaj današnji fudbal će biti za qurac.
@Kajzer, lijep je gol bio i u polufinalu.![]()
lik dodje nesto kao fudbalski Wilt Chamberlain, mogao bi igrati na vrhunskom nivou u bilo kojoj eri
ali fudbal danas i u to vrijeme je nebo i zemlja, zbog nedostatka taktike mnoge ove utakmice izgledaju kao lose rezirana komedija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.