AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 05 feb 2013, 15:03

Sabinho je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Bonera je lakrdija od igraca,ja ne znam sta njega jos uvijek drzi u Milanu.
I licno mislim da covjek treba zavrsiti karijeru izgubis vazdusni duel sa Di Nataleom pa stvarno cirkus......
Mexes,Zapata i Yepes su doktori za njega.
Svaka ti je na mjestu ako se smijem "ubaciti".Kako se ismija za ovaj vazdusni duel :lol: :lol: :lol:
Sa Bonerom je sve moguce,jos mu kapitensku dali :cry:
S druge strane Anotnini nas izgleda definitvno napusta,ide u Rusiju 4-5 miliona eura,e to je mocno skorz.
Galliani na pitanje kako ce Milan izgledati iduce sezone,rekao bice zanimljiv i uzbudljiv tim.
Navodno su mete Santon,Ogbonna i Perin.
Pregovaramo oko otkupa 50% ugovora za Jorghina koji igra u u Veroni tokom Januara je bilo nekakvih sastanaka oko njega,ne znam kakav je nisam ga nikad gledao uglavnom mlad je.
Uglavnom mogao bi iduce sezone biti vrtic kod nas :lol: :lol: :lol:

il Sole 24 Ore: Balotelli to Milan cost Berlusconi zero. Milan sold next years TV rights in advance to UniCredit for 30 million euro.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2013, 15:14

Balotelli:"Who did I like the most ? Montolivo was amazing, on the wings Abate and Constant were good too, But mostly I liked Niang." Shaarawy i Balotelli su ogroman potencijal , ali mišljenja sam da je Niang još veći potencijal od njih dvojice , i nadam se da će se to pokazati tačnim u narednom periodu ( dvije - tri godine ) .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 05 feb 2013, 15:27

francobaresi je napisao/la:Balotelli:"Who did I like the most ? Montolivo was amazing, on the wings Abate and Constant were good too, But mostly I liked Niang." Shaarawy i Balotelli su ogroman potencijal , ali mišljenja sam da je Niang još veći potencijal od njih dvojice , i nadam se da će se to pokazati tačnim u narednom periodu ( dvije - tri godine ) .
ja se pretplatio da tvoje postove potpisujem ;)

al sam misljenja i ja da je Niang jos veca nada od pomenute dvojice, samo ako se bude razvijao u zeljenom pravcu, da ga zaobidju teze povrede, jer njemu samo fali iskustva igranja sto dodje s godinama i snage jer ima potencijal da bude igrac tipa Drogba

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2013, 15:35

S obzirom da je došao iz Francuske , rekao bi da je dribling ala Thierry Henry , čudesna elegancija , najbolje od svega što je to dječak od 18 god . Možda je i dobra stvar što je on medijski malo " zapostavljen " jer to će mu dati priliku da radi u miru . Trenutno sva medijska pažnja je usmjerena Balotellia i Stephana . :D
-Rui Costa-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 feb 2013, 15:45

golman, odbrana i pola veznog reda Juventus, ostatak lige ostatak veznog reda, napad Milan :mrgreen:

kroz koju godinu daleko najjaci napad cete imati na svijetu, jos 2 talijana igraju :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 feb 2013, 16:21

samo sad sam uvjeren da ce SeS-Pazzo-Niang itekako namuciti odbranu Barce ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 feb 2013, 17:10

STEPHAN EL SHAARAWY UNO DI NOI ! 8-) Kakav Niang kakavi bakrači, El-Shaarawy je bio i ostao najveci miljenik navijača Milana i ŠTO JE NAJVAŽNIJE NAŠ SPASILAC 8-)

Prandelli: "I have never seen a support striker like El Shaarawy"

Milan are close to reaching an agreement with Verona for Jorginho. They want €4m for 50% of the player.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2013, 17:23

IlPrincipe je napisao/la:STEPHAN EL SHAARAWY UNO DI NOI ! 8-) Kakav Niang kakavi bakrači, El-Shaarawy je bio i ostao najveci miljenik navijača Milana i ŠTO JE NAJVAŽNIJE NAŠ SPASILAC 8-)

Milan are close to reaching an agreement with Verona for Jorginho. They want €4m for 50% of the player.
Sve to stoji , Shaarawy nas je sam vukao prvu polusezonu , nebrojeno puta je izjavio tu ljubav prema Milanu , ali što se tiče samog talenta odnosno mogućnosti , nekako sam uvjerenja da je tu Niang No. 1 :)
Da ne dođe do zabune , Stephan , Balotelli i De Sciglio , svi su oni dovoljno talentovani da postanu igrači svijetske klase , a da li će to postati to je samo na njima . Ali Niang je tip igrača koji se rijetko viđa , drskost , snaga , brzina , šut , dribling , sve ima . I uz naporan rad to će postati samo bolje . Te dodao bi' da ono što Stephan radi po lijevoj strani to M'baye radi po desnoj , znači obojica čitavih 90 min. pokrivaju prostor od svog' do protivničkog šesnaestersca . :D
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 feb 2013, 17:28

M'Baye Niang:"Sve ide super.Na početku sam bio lud,ali sam se smirio.Sada sam jako sretan "!

Salamon:"U Milan su me doveli da igram štopera.Ako je potrebno mogu igrati i u vezi ,ali bolje se osjećam u obrani"!

El Shaarawy:"S Mariom imam divno prijateljstvo"!

Robin Van Persie: "Oduvijek sam bio fan Balotellija. On je brz, jak i uporan. On je stvarno dobar čovjek."

Cavani:"Balotelli je fenomen nogometa. Seria A je lijepša i privlačnija zahvaljujući njemu"!

i na kraju CESARE MALDINI sretan rodjendan ;)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 feb 2013, 17:34

El Sharawy za klasu iznad Nianga.
Momak je ultra talntovan a iz to je velki radnik.
Kako je lijepo vidjeti napadaca da mnogo vremena provede na svojoj polovini.Ima ga svugdje po terenu.Dobro kombinuje , stvara prostor i kreira napade.

Buducnost Italije i Milana .
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 feb 2013, 17:38

Johny je napisao/la:El Sharawy za klasu iznad Nianga.
Momak je ultra talntovan a iz to je velki radnik.
Kako je lijepo vidjeti napadaca da mnogo vremena provede na svojoj polovini.Ima ga svugdje po terenu.Dobro kombinuje , stvara prostor i kreira napade.

Buducnost Italije i Milana .
upravo, nekako mi je kompletniji igrač od Nianga, mozda samo ne u skok igri. Shaarawy je brzi,ima bolji sut,dribling,agilnost sve za stepenicu ima više od Nianga koji je dobar ali mora jos uciti .. El Shaarawy je već sad šampion igrač
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 feb 2013, 18:11

Ma Faraone je klasa. Nadam se da ce i Niang u njegovim godinama biti :mrgreen:

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 05 feb 2013, 18:55

Hahahahaha,kralj!
:lol: :lol: :lol:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 feb 2013, 19:07

@WhoScored: Alberto Paloschi: Of the 195 players with 5+ goals in Europe's top 5 leagues this season, Paloschi has the best conversion rate (58.3%)
Antonio Cassano:

"Everyone is making out that Inter are dead and buried, but we are three points off the Champions League places, in the last 32 of the Europa League and still have the second leg of the Coppa Italia semi-final to play - we could still make the final," the attacker told Sky Sport Italia.

"Milan have caught us up? This means they did very badly at the beginning, but no one mentioned it, while now everyone's saying Inter are struggling. But hey, that's fine. I accept that, I like this situation."

Cassano then went on to praise the team's spirit, while stressing that he is very happy with life at Inter since moving to the club from Milan in the summer.

"I've been playing a long time and I've never seen a better team spirit than the one we have here. The lads are humble, champions who are always there to help the youngsters. This is a really special squad, I really like it.

"I didn't even used to like Milan, but since I've been at Inter I've come to like the city: this shows how happy I am here. Obviously now we need to get out of this with classy players, with great individuals. And there are a lots of those here."

slika

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 05 feb 2013, 19:42

[youtube][/youtube]

Strašno 8-)
Il club piu titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 feb 2013, 19:43

francobaresi je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:STEPHAN EL SHAARAWY UNO DI NOI ! 8-) Kakav Niang kakavi bakrači, El-Shaarawy je bio i ostao najveci miljenik navijača Milana i ŠTO JE NAJVAŽNIJE NAŠ SPASILAC 8-)

Sve to stoji , Shaarawy nas je sam vukao prvu polusezonu , nebrojeno puta je izjavio tu ljubav prema Milanu , ali što se tiče samog talenta odnosno mogućnosti , nekako sam uvjerenja da je tu Niang No. 1 :)
Da ne dođe do zabune , Stephan , Balotelli i De Sciglio , svi su oni dovoljno talentovani da postanu igrači svijetske klase , a da li će to postati to je samo na njima . Ali Niang je tip igrača koji se rijetko viđa , drskost , snaga , brzina , šut , dribling , sve ima . I uz naporan rad to će postati samo bolje . Te dodao bi' da ono što Stephan radi po lijevoj strani to M'baye radi po desnoj , znači obojica čitavih 90 min. pokrivaju prostor od svog' do protivničkog šesnaestersca . :D

dzaba mu to sve ako mu ralizacija bude kao do sada... Pippo skoro pa nije nista imao od toga, ali je imao njuh za gol, sto je po meni presudno u fudbalu :)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 feb 2013, 20:52

slika
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2013, 21:26

El Shaarawy: “Balotelli and I? I think it’s good for our football, we’re an example. It’s important for us to integrate. Trust and space should be given to young players,” the 20-year-old El Shaarawy told the press today at the Italy training base. “Italy has to invest more – there are many talents in Serie B. My dream is to win the World Cup and to always improve. Even at Milan we’re overcome the difficulties and we’ve risen in the rankings.

“Balotelli and I are doing well, but we must continue together and work hard. Mario Balotelli and I have a relationship that goes beyond football – we have a beautiful friendship. We are two young men, it’s an important thing for Italian football and I think we’re being envied in other leagues. Mario and I are two strikers with different qualities. He’s very technical and I’m fast so there is a good agreement,” he added.

“I’m happy to play on the left wing, it’s my idea role. Allegri changed the formation and that enhanced my features: this year we are focusing on 4-3-3. My idol? My reference point has always been Kaka. I’ve never felt pressure playing for the Italian NT. Partly because of the Coach and partly because of my teammates.”
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 feb 2013, 21:29

Ma to su nasi dragulji, nas ponos i veliki talenti koji vec sada polako haraju Evropom, a ko je bolji od koga je potpuno nebitno :) Samo jedno znam, a to je da ce svi izrasti u velike igrace.
Samo ako cemo iskreno moj ljubimac je ipak Saravi, mali me apsolutno sokirao i odusevio ove sezone, ne samo igrackim vec prije svega i ljudskim kvalitetima :)

U koliko sutra talijani igraju ? Posto nasi tek u 6 pocinju valjda stignem pogledati malo i njih poslije :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2013, 22:37

rope11 je napisao/la:Ma to su nasi dragulji, nas ponos i veliki talenti koji vec sada polako haraju Evropom, a ko je bolji od koga je potpuno nebitno :) Samo jedno znam, a to je da ce svi izrasti u velike igrace.
Samo ako cemo iskreno moj ljubimac je ipak Saravi, mali me apsolutno sokirao i odusevio ove sezone, ne samo igrackim vec prije svega i ljudskim kvalitetima :)

U koliko sutra talijani igraju ? Posto nasi tek u 6 pocinju valjda stignem pogledati malo i njih poslije :mrgreen:
kako sam ja upucen igraju u 20:30, biti ce lijepo gledati to sutra nadam se posle pobjede BiH i da to ispratim u veselju :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.