FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sramota sta nam se desava sto neko rece od kluba je ostalo samo
ime
Iza svega ovog stoje batrljci koji su godinama mahalski vladali sto iz sjene sto preko raznoraznih uprava. Naravno dradi se o Mirsadu Fazlagicu i zetu mu Mirzi Varesanovicu, Baljaku, Basicu, Merdanovicu, Alihodzicu, Huskicu i jos par manje bitnih poltrona. Oni jednostavno zele da i dalje vladaju i da se oni pitaju za sve.
Ako se BP sa njima ne moze obracunati i ako se tek tako povuku neka se i raspadnu, sta ce nam? Sta ce ikome?
Ako se BP sa njima ne moze obracunati i ako se tek tako povuku neka se i raspadnu, sta ce nam? Sta ce ikome?
Zijade, ne idi...pitari te kolektivno vole.
Prisjeti se Zijade ove neizmjerne topline ljubavi koji ti je sjever podario, ne tako davno. (0:55 na klipu)
[youtube][/youtube]
Zijade vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...ozdravi nam što prije Zijade.
Prisjeti se Zijade ove neizmjerne topline ljubavi koji ti je sjever podario, ne tako davno. (0:55 na klipu)
[youtube][/youtube]
Zijade vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...ozdravi nam što prije Zijade.
- Megamon
- Kontakt:
E moj gdin. Blekicu 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
A jes vam strumfici zijad zadao zadacu, pa samo o njemu mislite
fakat ste jadni, niste ni svjesni
Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
Dao ostavku ili nedao, uglavnom sretno vam u nastavku
Zato sto pusite pricu kako je sve sjajno bajno a nije zato sto pusite pricu kako ce neko sve nesto napraviti a nije se maklo smjesta sto se mene tice licno ja sam neki dan raspravljao ovdje i blekic je za vas gospodin i dobar covjek i ja sam vam pozelio da dugo ostane u sarajevu...Nisam htio javno al eto kad vec hoces sve utakmica sto ste uzeli je podmazano nemate ekipe sad je puklo po savovima odlaze igraci odlazi pola uprave dok se dohavizate prodje sezona.... od prije poznato sve al ja se ne radujem ovome kroz ovo je Zeljo proso a navijaci sarajeva imali trans nek komsiji crkne krava...E=mc2 je napisao/la:obrazloženje zbog čega smo sretni?pile87 je napisao/la: Al vi niste fakat svjesni koliko ste sretni sto odlazi blekonja...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zijadu Blekiću, bivšem predsjedniku FK Sarajevo, želim da što prije ozdravi i da se ako Bog da ponovo vrati na funkciju koju je obavljao do prije par sati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jeli vam drago to papci ba jeste vise dosadni...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Čovječe ti si roba za svog predsjednika(kluba tvog),dalje nebi ništa pričao.Mandrak je napisao/la:Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
Pa sta mu je to bilo od jednom pa se razbolio toliko da je moro dati ostavnu kao predsjednik kluba?avlami97 je napisao/la:Zijadu Blekiću, bivšem predsjedniku FK Sarajevo, želim da što prije ozdravi i da se ako Bog da ponovo vrati na funkciju koju je obavljao do prije par sati.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Megamon
- Kontakt:
Vjecno moj presjednik

Sto je vise prevara i lazi,Zijad Blekic mi je miliji i drazi
PS:BAljak umri

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Žuju staru varalicu, bar nisu navijaci birali i doveli za predsjednika, za razliku od najdražeg Zijada idola širokih pitarskih masa.Genije je napisao/la:Čovječe ti si roba za svog predsjednika(kluba tvog),dalje nebi ništa pričao.Mandrak je napisao/la:Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
Zijade izdrži, ozdravi sto prije i vrati se...bez tebe ne mogu.
Vodi ga kuci ba... I meni je bio drag, ali poslije ove kukavicke ostavke ne zasluzuje da se vise spominje...Megamon je napisao/la:Vjecno moj presjednik
Potpis , stvarno kukavici potez naseg predsjednika .. ne zasluzuje funkciju na kojoj je bio ZAO MI JE ALI TAKO JE . realnostMadafaka je napisao/la:Vodi ga kuci ba... I meni je bio drag, ali poslije ove kukavicke ostavke ne zasluzuje da se vise spominje...Megamon je napisao/la:Vjecno moj presjednik
Upravo tako. On je ili veliki prevarant ili....
Ma vidjecemo, ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da se BP na celu za Zijadom povukao iz kluba. To bi bila izdaja samo takva
Ma vidjecemo, ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da se BP na celu za Zijadom povukao iz kluba. To bi bila izdaja samo takva
ami je napisao/la:pile87 je napisao/la:Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Raščić Tri Godine u Olimpicu;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti!
Pa stanite malo, ne znamo ni pravu istinu još ! Jedino što znam je da je Baljak umješan...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.