Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Contentissimo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Contentissimo » 12 mar 2013, 23:26

Pogba je napisao/la:Odlazak klovna Zamparinija i Preziozija koji je i pored vrlo solidne ekipe koju ima, fokus bacio na treniranje igrača drugim ekipama, u drugu ligu je nešto što sam dugo priželjkivao.

Zadovoljstvo će mi predstavljati da gledam kako navijači Sampe nose lijes sa Genoinim amblemom kako bi im vratili za onu sahranu. 8-)
kao da sam i sam pisao +1
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2013, 23:27

Mago je napisao/la: Kad vec Inter nije ni za qrca,barem mogu uzivat u ovakvim nocima. Hvala Barcelona 8-) 8-) 8-)
:lol: :lol: :lol:

Gushtash nad krahom Milana, a takav Milan bolje stoji od Intera. Schadenfreude je opaka stvar. :mrgreen:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 mar 2013, 23:29

MaGiCa je napisao/la:
Mago je napisao/la: Kad vec Inter nije ni za qrca,barem mogu uzivat u ovakvim nocima. Hvala Barcelona 8-) 8-) 8-)
:lol: :lol: :lol:

Gushtash nad krahom Milana, a takav Milan bolje stoji od Intera. Schadenfreude je opaka stvar. :mrgreen:
Mora se,nasladjivali su se i oni nama kad smo gubili

slika
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 13 mar 2013, 00:00

Jbg , neko igra sa Barcelonom , a neko sa Clujom. :lol: :lol: :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 mar 2013, 00:03

Ajde milanisti sta se sad kao pravite naivni :?:
Svasta ste pisali i vi o Interu i sad vam malo vracaju momci.
A realno je i da se magare puni kad je u blatu. ;)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 13 mar 2013, 00:06

Steta samo sto Barca nije utrpala jos jedan pa da bude puna saka,al i ovako je dobro. :lol: :lol: :lol:

Zivio ti meni FB@ 100 godina ;)

Ja tebe maksuz pozdravim a ti tako. ccc :lol: :lol: :lol:

slika
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 13 mar 2013, 00:17

Bravo Mago. :mrgreen:

I jedni i drugi nastavite ovim putem i biće odlično aBd. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2013, 00:19

Žalosno kako prije utakmice svi lafo podrzavaju Milan a sad ga blate ;) a bilo vam je fino kad smo nagu'zili ih na SanSiru bez ijednog suta u okvir gola ;)

Fakat jadno od vas svih..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 13 mar 2013, 00:25

Vidi milanista, trulih moralista...
Tko vas nezna skupo bi vas platio...
Srećom postoji transkript svega i možete sad glumatat gospodu koliko hoćete, ali zna se koji od vas su gospoda, a koji su klošari, bili i ostali!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 mar 2013, 00:27

IlPrincipe je napisao/la:Žalosno kako prije utakmice svi lafo podrzavaju Milan a sad ga blate ;) a bilo vam je fino kad smo nagu'zili ih na SanSiru bez ijednog suta u okvir gola ;)

slika

Nije blacenje Milana kad se prica istina. Ovo sto neki rade, sladeci se porazom rivala, valjda govori da nisu ni bili uz Milan. I to je fer glediste.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2013, 00:33

Pa zasladjuju se, a vidjeli bi jadni Inter kako bi se snašao s ovom Barcom ;) bar smo imali mogucnost igrati sa njima, biti u Eliti a ne u EL

Balotelli + De Jong bi bili veliki boost za ovu ekipu. Imali smo sanse nismo ih iskoristili. Jbg idemo dalje, ne znam kako imaju obraza sladit se nesto ovdje kad smo mi očitali lekciju Barsi ko što nikad niko nije u povijesti moga gledanja Barcelone .. a oni se prosipaju od Tottenhama,Schalkea pa i Plzena ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 mar 2013, 00:36

Pojedini ovdje se toliko nisko spustaju, da nema smisla ulazit u bilo kakvu diskusiju sa njima.. Ostalima hvala na podrsci. Ne znam koju ekipu da pozelim Juvetu u petak :) mozda Galatu ili Porto/Malaga :D
sretno u svakom slucaju, da sto dalje dogurate!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 13 mar 2013, 00:40

Kad se netko naslađuje nad tuđim porazom to obično znači da sam ne zna pobjeđivati...
A jedan talijanski klub to nikad nije znao, barem ne bez da konkurente ne izbaci u niže lige i pokrade im igrače, dakle sad vidimo koji je to klub i kakvi su to navijači.
Od srca čestitam Milanu na borbenosti i prikazanom u ove dvije utakmice, bojim se da je to najbliže što će itko doć Barci ove sezone u LP, jer se čini da je i ona mini kriza iza njih :roll:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 13 mar 2013, 00:42

korisnikforuma je napisao/la:Kad se netko naslađuje nad tuđim porazom to obično znači da sam ne zna pobjeđivati...
A jedan talijanski klub to nikad nije znao, barem ne bez da konkurente ne izbaci u niže lige i pokrade im igrače, dakle sad vidimo koji je to klub i kakvi su to navijači.
Od srca čestitam Milanu na borbenosti i prikazanom u ove dvije utakmice, bojim se da je to najbliže što će itko doć Barci ove sezone u LP, jer se čini da je i ona mini kriza iza njih :roll:
+1 slazem se sa svim osim ovim dijelom vezanim da niko nista ne moze Barci
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 mar 2013, 01:32

Ovaj korisnikforuma mi se sve više sviđa :D

Šteta večeras zbog Milana, jbg baš sam se ponadao da će proći dalje. Ne mogu prežaliti one šanse Nianga i Robinha.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 mar 2013, 01:56

IlPrincipe je napisao/la:Pa zasladjuju se, a vidjeli bi jadni Inter kako bi se snašao s ovom Barcom ;) bar smo imali mogucnost igrati sa njima, biti u Eliti a ne u EL

Balotelli + De Jong bi bili veliki boost za ovu ekipu. Imali smo sanse nismo ih iskoristili. Jbg idemo dalje, ne znam kako imaju obraza sladit se nesto ovdje kad smo mi očitali lekciju Barsi ko što nikad niko nije u povijesti moga gledanja Barcelone .. a oni se prosipaju od Tottenhama,Schalkea pa i Plzena ;)
Samo se sjetis 2010 i ko je tad Barcu ubio i sve ti bude jasno

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 mar 2013, 02:02

Contentissimo je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la:Kad se netko naslađuje nad tuđim porazom to obično znači da sam ne zna pobjeđivati...
+1 slazem se sa svim osim ovim dijelom vezanim da niko nista ne moze Barci
Juventini prizeljkivali da Barca ispadne radi svoje guze a ne radi Milana ..jao al se pazite :D

Sent from my ST21i using Tapatalk HD

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 mar 2013, 03:06

Barça-Milan - Abbiati (35 anni); Abate (26), Zapata (26), Mexes (30), Constant (25); Montolivo (28), Ambrosini (35), Flamini (29); Boateng (26), Niang (18), El Shaarawy (20). Età media: 27,09

----

Tottenham-Inter - Handanovic (28); Zanetti (39), Ranocchia (23), Chivu (32), Juan Jesus (21); Alvarez (24), Gargano (28), Cambiasso (32), Pereira (27); Kovacic (18); Cassano (30). Età media: 27,4

Sigurni da je Inter ispao zbog starosti a Milan zmog neiskusnosti? :geek:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 mar 2013, 07:19

IlPrincipe je napisao/la:Žalosno kako prije utakmice svi lafo podrzavaju Milan a sad ga blate ;) a bilo vam je fino kad smo nagu'zili ih na SanSiru bez ijednog suta u okvir gola ;)

Tko vas je podrzavao :lol: ne bih podrzavao smradove, makar zbog toga Inter morao gledati u Serie B...

Zasto bih navijao protiv Barce, nemam razloga, ja kao navijac Intera imam dobra iskustva sa njima tako da :lol: , jos dodas njihovog protivnika i sve je jasno kakao ono ide Visca Barca :lol: puce poker samo tako :lol:

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 13 mar 2013, 09:35

Ovdje treba da je žalosti jer samo smo još mi ostali u LP a njemci umal sinoć da uvale 3 ekipe u LP a vi se prepirete i podjebajete navijače milana umjesto da psujete i žalite za onom stativom Nianga.(mislim na šinteriste)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.