Postao/la Unofficialpage » 29 dec 2015, 18:05
Modrić ima 30 godina a Pjanić 25, moraš Modrića upoređivat sa Pjanićem samo do njegove 25. godine a ne i poslije. Lako je asistirat Ronaldu, Bale-u, Benzemi, i ostalim a ne kao što Pjanić radi Gervinhu, Salahu (koji i znaju nešto pogodit), iturbeu, Ljajiću (do ove godine, iako je sad peoigrao i on je znao nešto pogodit), Falque... a sad je i Džeku dobio i tu se očekivalo bolje, Džeko je pao u formi i kad on još prorad a igrač te klase mora proradit. Po meni je Raketa daleko bolji igrač od Modrića.
Jeste dobri u ostalim sportovima, kad već govoriš o tome, kad naše igrače uzimate... Precjenjujete se, niste tako dobri u fudbalu koliko mislite, kao što nismo ni mi kokliko mislimo. A što nismo prošli grupnu fazu na SP, možeš zahvalit Papetu na genijalnoj formaciji, bez beka i krila, da je bila ista formacija kao u prošle tri utakmice mi bi bili u 2. krugu 90%. I takvi smo čak mogli proći da sudija nije poništio čist gol. A vi ni protiv Brazila (kao mi protiv Argentine) ni protiv Meksika niste imali puno šansi, ljudi su vas ubili u svakom pogledu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!