NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Mozete gaziti ovu buraniju, nikada Giantse 

jos jedan citat May 9, 2015KenoRob je napisao/la:nece biti suspendovan Tom ni utakmice
a onaj Vels glupan kako se vec zove je potvrdio dokaze "more probable" Maja 11og
i jos jedna kafica ovog Septembra treceg pa se opet chat-amo uskoro

Giantsi su jedna postena ekipa ne placu vec igraju pa bolji nek pobijedi. Uvijek navijam sa njih da isamaraju kauboje. Bili us bolji od nas 2 godine a mi od njih jedno 10ak...postenotuzlak1987 je napisao/la:Mozete gaziti ovu buraniju, nikada Giantse
Ove godine se svetimo Giantsima za ona dva poraza u SB 2007. i 2011.
Tom ce samo da ucvrsti status GOATa

Tom ce samo da ucvrsti status GOATa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne uzimam AFC kao relevantnu konferenciju
previse seljackih ekipa koje ne mogu napraviti nesto niti da im das deset prvih pickova..
Jel igraju Giantsi sa Patsima ove godine? Ako da posteno cete nas istaslaciti haha

Jel igraju Giantsi sa Patsima ove godine? Ako da posteno cete nas istaslaciti haha
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije da nismo to očekivali, Goodell se osramotio sa ovim forsiranjem suspenzije.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sad mu je cijena narasla, dajem ga za jakog TE-a i RB-a, u toj kombinaciji dajem jos 1 jakog igraca s njim.jestamaji je napisao/la:free brady
ko je draftao tomicu ... dedo svaka čast

Recite Alemu da me ne smara po fejsu smijesnim ponudama

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
dam ti tvog peytona za tomu i dezaEdin TM87 je napisao/la:Sad mu je cijena narasla, dajem ga za jakog TE-a i RB-a, u toj kombinaciji dajem jos 1 jakog igraca s njim.jestamaji je napisao/la:free brady
ko je draftao tomicu ... dedo svaka čast![]()
Recite Alemu da me ne smara po fejsu smijesnim ponudama![]()

Edin TM87 je napisao/la:Sad mu je cijena narasla, dajem ga za jakog TE-a i RB-a, u toj kombinaciji dajem jos 1 jakog igraca s njim.jestamaji je napisao/la:free brady
ko je draftao tomicu ... dedo svaka čast![]()
Recite Alemu da me ne smara po fejsu smijesnim ponudama![]()

Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Fales za startera! Bolji od onog ****.

I ja mislim da treba nije me ubjerio u prvim tekmama kad se trebalo dokazivat, ali u ovoj cetvrtoj protiv trece ekipe je zaista bio dobar ...treba da bude starter
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Selam alejc, borci.
Sutra ako ima ko slobodan, na Otoci cemo Edin, nekoliko njegovih pacijenata, ja i brat, malo bacati, sibati se tackleovima i sl. Ako se nekom dolazi, dobrodosao je.
Sto se Tomice tice, ovo je slam dunk bio otkako je istraga pocela, ko se ljuti, moze samo uzeti kremu i namazati guzu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra ako ima ko slobodan, na Otoci cemo Edin, nekoliko njegovih pacijenata, ja i brat, malo bacati, sibati se tackleovima i sl. Ako se nekom dolazi, dobrodosao je.
Sto se Tomice tice, ovo je slam dunk bio otkako je istraga pocela, ko se ljuti, moze samo uzeti kremu i namazati guzu.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Poslao sam ti privatnu !randy_moss je napisao/la:Selam alejc, borci.

Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na stranicu NFL-a kada sam god usao ljudi pisu o Tebowu i RG3.. Kakvi medijski igraci za nepovjerovati..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Na stranicu NFL-a kada sam god usao ljudi pisu o Tebowu i RG3.. Kakvi medijski igraci za nepovjerovati..
ovog sam isusa neku noc gledao prptiv Bearsa pa fakat ne znam kako on ima QB predznak

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mason Fostera smo odpustili, a doveli covjeka da nas kao pojaca u odbrani kao odgovara mu ova formcija... mi fakticki dvojicu u odbrani koju smo doveli vise nemamo u rosteru...Foster i onaj krmak sto je silovao zene
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ljudi imal ikakve sanse da neko pokupi Ray Rice-a? slab sam na RB sto se tice back-upa pa reko da ga uzmem sa FA posto je slobodan...
slabo pratim medije....thx
slabo pratim medije....thx
- SaltCityAttack
- Kontakt:
James Jones se vratio u Packerse hmmm..umjesto da smo ga mi pokupili dok je vrijeme znali smo da ce ga oni uzet ali eto..mogli smo za kakav minimalac i mi barem on zna kako oni igraju i mogao bi nam valjat ...ali haj dobro ebiga valjda ozdrave ovi reciveri
ai James Jonsa Rodgers pravi reciverom to svako ziv zna..eto Eli 2 time SB pobjednik i nista James ..sd ce neko reci pa treca opcija bi bio u NYG...jest ali to je bio i u Packersima
...nabi mu rodjak cijenu i nigdje ga i sad ce se opet povratiti u Packersima i po obicaju ubijat Bearse .. rodjo je definitivno najbolji QB ove lige ...gledat cemo njega i Lucka jos dugo i ako bi ja volio da kako Rodjo ode iz ovih Packersa ali to se nece desiti ebiga ..dok je on tu tesko tesko ko god nam bio QB
EDIT:
OL nam je i onako kako vidim ne tako dobra , ali mi smo otpustili Millsa koji dosuse je imao losu sezonu prosle godine zbog povreda, ali je godinu ranije bio dosta dobar ..ne znam ali nisam sretan sto su ga odpustili ...mi ili smo definitivno odlucili tankirat ili igrat tek onako ili pokusavamo od nekog drugo napravit supermena na terenu
ai James Jonsa Rodgers pravi reciverom to svako ziv zna..eto Eli 2 time SB pobjednik i nista James ..sd ce neko reci pa treca opcija bi bio u NYG...jest ali to je bio i u Packersima

EDIT:
OL nam je i onako kako vidim ne tako dobra , ali mi smo otpustili Millsa koji dosuse je imao losu sezonu prosle godine zbog povreda, ali je godinu ranije bio dosta dobar ..ne znam ali nisam sretan sto su ga odpustili ...mi ili smo definitivno odlucili tankirat ili igrat tek onako ili pokusavamo od nekog drugo napravit supermena na terenu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
znači ništa od super bowl-a ove godine? ja sam u šoku 

provjerite vaše yahoo accounte, ja se od jutros ne mogu ulogovati u ovaj gdje mi je FF account, barem ne sa kompjutera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.