FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
moje neko misljenje za Memiju je da je on odigrao dosta solidno nimalo losije negu u prvoj polusezoni. Normalno da on moze jos puno bolje ali ipak on se u prvoj pol. isticao i sa prosjecnom igrom jer nisi bas imao neku konkurenciju i neku igru. A danas je stanje malo drugacije doveli smo par finih pojacanja, Kokot zabio 2 gola, Djelmic odigrao dosta dobro, Bajic odlican tako da mu je bilo relativno tesko da se istakne pored njih.Ova igra kakvu nam je Željo pokzao ne svodi se na jednog ili dva igraca vec su nekako igrali kolektivno fino i mislim da je to jedan od velikih razloga
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- plavipatriota
- Kontakt:
mene najviše brine odbrana... timskom igrom se može dosta, ali ne mogu preko noći postati maldini i kanavaro!
17:30zeka_tm87 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:U koliko je sutra sati ta skupština?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvalapile87 je napisao/la:17:30zeka_tm87 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:U koliko je sutra sati ta skupština?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadam se da ce Mujagic vec iduce sezone polahko dobijati minute u prvom timu.
Izleda bas zayebano
A "samo" je godinu dana mladji od Amira.
Izleda bas zayebano
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ima li kakve nade hoce li se usvojiti statut ili cemo u dubiozu???pile87 je napisao/la:17:30zeka_tm87 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:U koliko je sutra sati ta skupština?
51%--------49%
Usvojice trebalo bi bar koliko znam nema niko nista protiv ili dobro sutizeka_tm87 je napisao/la: ima li kakve nade hoce li se usvojiti statut ili cemo u dubiozu???
Evo Armin Hodžić je postigao gol za Dinamo danas u kup utakmici protiv Istre . Bravo Ara 
Brkica
Kako bih samo volio, ako se usvoji ovaj statut i ako sve krene po planu i dodju u skorije vrijeme puno bolji dani u Želju, da ga vratimo... Igracina je velikaChoks je napisao/la:Evo Armin Hodžić je postigao gol za Dinamo danas u kup utakmici protiv Istre . Bravo Ara
Željezničar živimo !
---------------------------Kjosevski-------------------------------
Stanic----------Sipovic--------------Cocalic-----------Kvesic
----------------------Zola----------------------------------------
------------Gojak---------Amir-----------------------------
Memija---------------------------------------------Hajradinovic
----------------Bajic-----Ara-------------------------------
Samo u zanjihe vrijeme da smo uspjeli zadrzati talentirane igrace ovako je moglo izgledati ovisno o formaciji, nadam se da nakon usvajanja statuta to finansisko stanje da ce biti bolje jer skola nogometa radi odlicno.Namjerno nisam stavljao ovdje Stilica, Viscu, Zukanovica i Dzeku.
Samo u zanjihe vrijeme da smo uspjeli zadrzati talentirane igrace ovako je moglo izgledati ovisno o formaciji, nadam se da nakon usvajanja statuta to finansisko stanje da ce biti bolje jer skola nogometa radi odlicno.Namjerno nisam stavljao ovdje Stilica, Viscu, Zukanovica i Dzeku.
Još da hoce savez promijeniti pravilo u vezi naknade za treniranje. Očito je da su ga menadžeri sastavili.
A dobro realno Višća i nije naše dijete, momak je došao iz banovićke Budućnosti i mislim da je već igrao za Budućnost na seniorskom nivou. Druga stvar je što je došao kao vrlo mlad pa se eto nama pripisuje kao naše dijete, Željo ga je afirmisao al' nije iz naše škole fudbala.pile87 je napisao/la:---------------------------Kjosevski-------------------------------
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije ni Stana ni Kvesa ali su dosli kao mladi igraci i ovdje se afirmisali.FaraonTM je napisao/la:
A dobro realno Višća i nije naše dijete, momak je došao iz banovićke Budućnosti i mislim da je već igrao za Budućnost na seniorskom nivou. Druga stvar je što je došao kao vrlo mlad pa se eto nama pripisuje kao naše dijete, Željo ga je afirmisao al' nije iz naše škole fudbala.
- corleone87
- Kontakt:
Ovaj Rastoder cak i na svom autu reklamira ove banane..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma dzaba statut ako nema neko ko ce poslije njega odmah uvaliti pare. Sve su to spekulacije, zena, banane a koliko je to sigurno ??
- corleone87
- Kontakt:
Od necega se mora krenuti..OdaVeliki je napisao/la:Ma dzaba statut ako nema neko ko ce poslije njega odmah uvaliti pare. Sve su to spekulacije, zena, banane a koliko je to sigurno ??
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ima sigurno su vec nadjeni ulagaci ne bi se usvojio statut pa onda trazili ulagaci.OdaVeliki je napisao/la:Ma dzaba statut ako nema neko ko ce poslije njega odmah uvaliti pare. Sve su to spekulacije, zena, banane a koliko je to sigurno ??
51%--------49%
Razumijem šta hoćeš da kažeš, skontao sam bit postapile87 je napisao/la:Nije ni Stana ni Kvesa ali su dosli kao mladi igraci i ovdje se afirmisali.FaraonTM je napisao/la:
A dobro realno Višća i nije naše dijete, momak je došao iz banovićke Budućnosti i mislim da je već igrao za Budućnost na seniorskom nivou. Druga stvar je što je došao kao vrlo mlad pa se eto nama pripisuje kao naše dijete, Željo ga je afirmisao al' nije iz naše škole fudbala.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
samo da ne bude x u sirokom
sta je tacno uslov za taj statut mislim sta moze uzrokovat negativnom ishodu

sta je tacno uslov za taj statut mislim sta moze uzrokovat negativnom ishodu
=\_1921_/=
da dovoljan broj delegata glasa "za".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.