Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Meni je dovoljno sto vidim United na ovoj listi i dalje ne moram gledati. Sve mi je jasno 
Doveri nam sudi derbi. Kaze, tako mu plave torbe, sve ce da bude po PSu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Evo već su aktivirali njihovu Gazetu, ide članak da se prestane zviždati onom monstrumu Bastoniju., kao da je on žrtva bio protiv Juventusa a ne Kalulu.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kao i uvijek pišeš gluposti, evo njegove statistike:
https://www.transfermarkt.com/daniele-d ... n/1/plus/0
iako je, kako volite reć, naš navijač ipak iz nekog razloga vi imate mnogo bolje rezultate kad on sudi nego mi. Štaviše svi veliki klubovi (Juve, Milan i Napoli) imaju bolje rezultate nego Inter kad sudi Doveri. Marotta reci Doveriju da nam više prestane pomagati
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma ti si pukotina nevidjena. Ako ne znas za zayebanciju, onda mi se skini s k...ca 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma u zadnje vrijeme izgleda nije bas ok. Ima ih par koje ignorisem od prije radi jezicine, izgleda da ce i on tako zavrsiti.
Ok mi je da se mezetimo i prcamo sve dok je na fer osnovi, bez licnog vrijedjanja, a njemu je postala svaka druga, glup, glupan, glupost i sl.
Nekad covjek i preskoci a nekad i odgovori na blazi nacin kontajuci ajde sve zezanje je, ali izgleda da forum bas ljudi ozbiljno shvataju
- Juventinisimo
- Kontakt:
Hoce to kod 5ektasa, najedu se otrovnih zmija pa sikte nebuloze...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nije los ovaj Alisson Santos, samo ovaj golman Torina bas rupcaga, brani se ovo.
embrace the chaos
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dobar ovaj Brazilac što je došao u Napoli, ima potencijala
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Como stekao naviku pobjeđivanja,pritišće Romu u borbi za LP. Juve bi trebao svladati Pisu
Drug gdje si se slikao sa Dilettom
? Kako Diletta kupi svu slavu a nisu lose ni Giusy Meloni a tek Barby 
embrace the chaos
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
U Zadru. Inače živim u Zadru, bila je gošća na sportskom vikendu
Sta je rec, veceras derbi a niko nam ne prijeti da ce nas lagano rijesiti 
Ekipa koja ima Sommera na golu ne smije podcijeniti ekipu koja ima Maignana na golu u što smo se uvjerili i u jesenskom derbiju. Tako da sve je moguće kao i uvijek u derbijima
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Valjalo bi da Milan dobije da se razlika malo smanji i uvede prvenstvo u kakvu takvu neizvjesnost
Ne bih se složio s tobomRobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 18:13Valjalo bi da Milan dobije da se razlika malo smanji i uvede prvenstvo u kakvu takvu neizvjesnost
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sommer Vam je bio najbolji igrac protiv Juventusa i samo Vas je on spasio blamaze, ne bi rekao Piplicu imaju na golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.