NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Koliko je kazna zaxprekid utakmice?
Joj mehica livadara, ubi covjeka haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pored toga sto fali pola tima, ovaj je gori od Duvnjaka 100%.
Pa bog te jadan Mančester Sity kada igra protiv Yeovila je manja razlika..a Yeovil je zadnja liga ...u suštini je ovo možda i dobro da se vidi ko treba nastaviti ići u školu ili savladati kakav zanat da imaju za kruha..od fudbala se neće najesti..ovo je toliko jadno bez obzira što je kontra Zrinja...strašno,strašno..
mojne tuč' jbt
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
De neka neko precvika reflektore da se ovo prekine
Djeco uci te vi jezike hahaha.Tačno mi žao što smo prošli kup, stid me.
Ovo je bolno za gledat prime 5 golova i onda igraju grubo pa ebemu misha udaraj dok je 0-0 pa mozda se ovi malo i trznu
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ogromna je razlika u kvaliteti, ovo su dobre utakmice gdje se prave presjeci. Pola tima treba da ide, to je jasno, opstati u ligi i praviti tim dalje. Zrinjski je dosao da nas natrpa danas, bez popustanja to ce i odraditi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Gledaj peta driblinga ahahahaha
media][/media]
Ne moze od govana pita ljudi sta vam je.
Trener nema sta biti kriv ovde.
Ovo sve rastjerat ostavit dva igraca i ta dva su za klupe za popunjavanje rostera.
Trener nema sta biti kriv ovde.
Ovo sve rastjerat ostavit dva igraca i ta dva su za klupe za popunjavanje rostera.
Treba ba na poluvremenu reći Renduliću da ne daju više golove, gotivi nas Rendulic vjerujem da bi učinio to za nas.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:45Ogromna je razlika u kvaliteti, ovo su dobre utakmice gdje se prave presjeci. Pola tima treba da ide, to je jasno, opstati u ligi i praviti tim dalje. Zrinjski je dosao da nas natrpa danas, bez popustanja to ce i odraditi.
Zaključak.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:45Ogromna je razlika u kvaliteti, ovo su dobre utakmice gdje se prave presjeci. Pola tima treba da ide, to je jasno, opstati u ligi i praviti tim dalje. Zrinjski je dosao da nas natrpa danas, bez popustanja to ce i odraditi.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Jesu to ta zenicka djeca? Ona sto ne mogu doci do izrazaja bla bla nek se drze nargile i klubovA i cigara
Udaraju zbog frustracije i nemoci. Sad je definitivno jasno gdje smo sa igrackim kadrom. Izdrzati do zime i lagano mijenjaj ured citavu ekipu. Nema od ovog hljeba, ti mozes od treceligaskog igraca napraviti mozda nesto, al ne mozes od treceligaske ekipe sigurno nista napraviti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mozda daju autogol - dva, da nam malo smanje sramotu
Žunu i Mehica prve nabit nogom odmah poslije Zvijezde u zadnjem kolu.
Hajd ovo sve ako primimo i jos 5 do kraja, al gore je sto ce kreteni kiksat i protiv Banovica 100%
Hajd ovo sve ako primimo i jos 5 do kraja, al gore je sto ce kreteni kiksat i protiv Banovica 100%
- samoposteno
- Kontakt:
Ovo je samo znak ili na polu sezoni pravit tim da budes konkurentan u 1 federalnoj ili ako nema para vratit se u rang nize i ne sramotit se dok ne dodje vrijeme za ulazak i ne napravi mnogo veci budzet nego sto je sad
-
- Kontakt:
Ovo je jedna skupina amatera i boliku*aca, kojima su domet ekipe koje se bore za opstanak u 1. ligi federacije. Da ih sve sastavis u jednog ne mozemo izvuci prosjecnog premijerligaskog igraca