Navijao sam za Messia i to je to, al tek sad vidim ovdje ko su pravi pacenici, neke plavo crne boje, udruzenje hronicnih pacenika "Hajduk zivi vjecno" .Milan je ipak uvijek bio tata u gradu mode tako da ovi pacijenti iz udruzenja trebaju pojacat lijekove il da uzimaju sto vise donera sa chilliem iz Trabzona.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Re: Serie A
Navijao sam za Messia i to je to, al tek sad vidim ovdje ko su pravi pacenici, neke plavo crne boje, udruzenje hronicnih pacenika "Hajduk zivi vjecno" .Milan je ipak uvijek bio tata u gradu mode tako da ovi pacijenti iz udruzenja trebaju pojacat lijekove il da uzimaju sto vise donera sa chilliem iz Trabzona.
Pa jel' te stid napisati nešto ovakvo?sanjingr je napisao/la: Samo se sjetis 2010 i ko je tad Barcu ubio i sve ti bude jasno
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Il club piu titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ponosan na Tripletu i izbacivanje Barce,sramota je ono sinoc.DonPippo9 je napisao/la:Pa jel' te stid napisati nešto ovakvo?sanjingr je napisao/la: Samo se sjetis 2010 i ko je tad Barcu ubio i sve ti bude jasno
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Poker je u modi a ovi sto pisu za dobrobit Italijanskog fudbala,ma zahebite to,nije me briga ni za Milan ni Juve.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 13 mar 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- senad_flamin
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa to 4. mjesto je ionako za Inter inace vam nema lige prvaka godinamasanjingr je napisao/la:Poker je u modi a ovi sto pisu za dobrobit Italijanskog fudbala,ma zahebite to,nije me briga ni za Milan ni Juve.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Contentissimo
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Pa to 4. mjesto je ionako za Inter inace vam nema lige prvaka godinama
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
U ovom momentu je i smijesno misliti o koeficijentima. Italiji ce trebati 6-7 godina da vrati izgubljeno mjesto u LP, a i to pod uslovom da se EL shvati na nacin na koji nije do sada, odnosno da se slijedi primjer Lazia, a da istovremeno Italija ima bar 2 tima u 1/4 finala LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vala vise bi mi odgovaralo da je Milan prosao, al zbog mnogih ovdje sad likujem sto su ga bolno primili. Cuj ono naslo Inter prozivati 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Upravo tako.Pogba je napisao/la:U ovom momentu je i smijesno misliti o koeficijentima. Italiji ce trebati 6-7 godina da vrati izgubljeno mjesto u LP, a i to pod uslovom da se EL shvati na nacin na koji nije do sada, odnosno da se slijedi primjer Lazia, a da istovremeno Italija ima bar 2 tima u 1/4 finala LP.
Zlopacenja Italijana sa EL su krenula one sezone kad je Mourinho izbacio Mancinijev Lazio u 1/4 ili 1/2 finalu tog takmicenja. Od tada do danas, Serie A je dala 1 polufinalistu (Fiorentina) i 1 cetvrtfinalistu EL (Udinese). A proslo je deset godina i u EL su se oprobali svi relevantni italijanski klubovi za to vreme. Niko sem Firenze i Udinesea, a evo sad i Lazija, nije uradio nista.
Kad tome dodamo i da su Nemci ocigledno stvorili i drugi extra klub, deluje realnije da se povrati 4. mesto u LS na racun Engleza ili Spanaca.
Dobro, salim se, ali ce biti vraski tesko uzeti Svabama to mesto.
Contentissimo je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Pa to 4. mjesto je ionako za Inter inace vam nema lige prvaka godinama
![]()
![]()
![]()
+1
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- korisnikforuma
- Kontakt:
A gledaj, uvijek postoje klošarski klubovi koji će namjerno ispasti iz EL da se mogu koncentrirat na borbu za scudetto
A onda se ne pitaju kako sljedeće godine u skupini izvuku Real, City i Ajax
A jedan Porto ima ove godine otvoren put u 1/4 finale LP zahvaljujući EL...
Od tih "klosarskih klubova" niko i ne ocekuje da idu osvajati EL.korisnikforuma je napisao/la:A gledaj, uvijek postoje klošarski klubovi koji će namjerno ispasti iz EL da se mogu koncentrirat na borbu za scudetto![]()
Problem je kad ti Juventus nista ne uradi u 2 sezone u EL, Inter dozivi blamazu u svojoj kampanji, Milana izbaci Werder iako ima sve u svojim rukama, Romu nadruka Slovan jer ona igra sa omladincima taj dvomec...
Prvo to da se resi, pa tek onda valja zamerati "klosarskim klubovima".
- korisnikforuma
- Kontakt:
Istina, ali ove godine je svima valjda jasno da je voda došla do grla, serie A je izgubila dosta novaca gubitkom 4. mjesta za LP. I ne možeš reći da se ove godine i Lazio i inter nisu trudili u EL. Dapače inter je izgubio Milita protiv Cluja u EL, a samim time i snove o top 3 ove sezone. Lazio redovito kiksa u serie a nakon utakmice u EL, vidio si i sam što im je Siena napravila, a sad i Viole. Čak se i Udinese trudio igra sa prvotimcima, imali su Anži i Liverpool i bilo je malo vjerojatno da mogu proći tu grupu.
A Napoli je otišao toliko daleko da su čak i rezervnog golmana stavljali, a svi znamo da golmanima ne znači puno hoće li igrati 5 utakmica više ili manje u sezoni. Donadel, Mesto, Vargas i El Kaddouri su bili udarne snage u EL. Ni grupu ne bi prošli da ih navijači nisu izvrjeđali zbog blamaže protiv Dnjipra ili takvog nekog kluba.
Problem Italije je što nije imala nikakvu strategiju po tom pitanju i što ne izlazi u susret klubovima koji im skupljaju bodove u EL, već ih još više J*** sa rasoredom utakmica. Mislim ne osuđujem Napoli, realno ispadanje iz EL je logičan potez, ali 5:0 poraz od Viktorije Plzen je ipak malo previše. A ako se sjetiš, Juventus je prije dvije godine ispao iz EL bez poraza
, a prije tri godine su ipak časno izgubili od Fulhama.
EL ne donosi toliko novca u premijama, ali se ipak isplati igrat to natjecanje iz marketinških razloga, jer je ipak dosta popraćeno od strane medija.
A Napoli je otišao toliko daleko da su čak i rezervnog golmana stavljali, a svi znamo da golmanima ne znači puno hoće li igrati 5 utakmica više ili manje u sezoni. Donadel, Mesto, Vargas i El Kaddouri su bili udarne snage u EL. Ni grupu ne bi prošli da ih navijači nisu izvrjeđali zbog blamaže protiv Dnjipra ili takvog nekog kluba.
Problem Italije je što nije imala nikakvu strategiju po tom pitanju i što ne izlazi u susret klubovima koji im skupljaju bodove u EL, već ih još više J*** sa rasoredom utakmica. Mislim ne osuđujem Napoli, realno ispadanje iz EL je logičan potez, ali 5:0 poraz od Viktorije Plzen je ipak malo previše. A ako se sjetiš, Juventus je prije dvije godine ispao iz EL bez poraza
EL ne donosi toliko novca u premijama, ali se ipak isplati igrat to natjecanje iz marketinških razloga, jer je ipak dosta popraćeno od strane medija.
- anton 1983
- Kontakt:
Čak ja ovo ne bi niti naveo glavnim razlogom zašto se to isplati igrati. Klubovi koji pucaju na mjesto u LP u svojoj ligi, a recimo zovu se Napoli ili recimo Leverkusen. Moraju se u EL trgati što više kako bi sami sebi zaradili bolji koeficijent i kao takvi ušli u LP i na taj način dobili "slabiju" skupinu, ako me razumijete.korisnikforuma je napisao/la:EL ne donosi toliko novca u premijama, ali se ipak isplati igrat to natjecanje iz marketinških razloga, jer je ipak dosta popraćeno od strane medija.
mene je recimo ove sezoneod švaba najviše razočarao Kusen, makar je igrao protiv Benfice. To se moralo proči i još malo dalje jer ta momčad za to ima kapacitet, tako da kad se slijedeće sezone kvalificiraš u Lp imaš osiguran drugi šešir kod izvlačnejna grupa. To isto recimo vrijedi za Napoli.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Laziju kapa dole, a Inter je prosao slabu grupu i slabi Cluj. Nista impresivno od njih, za razliku od Lazija.korisnikforuma je napisao/la:Istina, ali ove godine je svima valjda jasno da je voda došla do grla, serie A je izgubila dosta novaca gubitkom 4. mjesta za LP. I ne možeš reći da se ove godine i Lazio i inter nisu trudili u EL. Dapače inter je izgubio Milita protiv Cluja u EL, a samim time i snove o top 3 ove sezone. Lazio redovito kiksa u serie a nakon utakmice u EL, vidio si i sam što im je Siena napravila, a sad i Viole. Čak se i Udinese trudio igra sa prvotimcima, imali su Anži i Liverpool i bilo je malo vjerojatno da mogu proći tu grupu.
Napoli je najvise usrao ove godine. Apsolutno bacena godina u bunar glede Evrope.A Napoli je otišao toliko daleko da su čak i rezervnog golmana stavljali, a svi znamo da golmanima ne znači puno hoće li igrati 5 utakmica više ili manje u sezoni. Donadel, Mesto, Vargas i El Kaddouri su bili udarne snage u EL. Ni grupu ne bi prošli da ih navijači nisu izvrjeđali zbog blamaže protiv Dnjipra ili takvog nekog kluba.
Problem Italije je što nije imala nikakvu strategiju po tom pitanju i što ne izlazi u susret klubovima koji im skupljaju bodove u EL, već ih još više J*** sa rasoredom utakmica. Mislim ne osuđujem Napoli, realno ispadanje iz EL je logičan potez, ali 5:0 poraz od Viktorije Plzen je ipak malo previše. A ako se sjetiš, Juventus je prije dvije godine ispao iz EL bez poraza, a prije tri godine su ipak časno izgubili od Fulhama.
Jeste, ali Juventus je imao tog Fulhama, pa ga je ispustio i onda ovi otisli u finale. Da je Juventus bacio sve te sezone na EL, mogao je mnogo bolje. Takodje, i Del Nerijeva sezona u Evropi je bila jako losa. Onu grupu je Juve morao da prodje. Napoli je ove godine bio smesan, ali je svake prethodne davao sve od sebe i nespretno ispadao od Benfice, Villarreala i Chelsea u LS.
Isplati se igrati, ali ga ocigledno ljudi u italijanskim klubovima tako ne dozivljavaju.EL ne donosi toliko novca u premijama, ali se ipak isplati igrat to natjecanje iz marketinških razloga, jer je ipak dosta popraćeno od strane medija.
Prođes u 1/4 finale i dobijes 450.000 eura,eto koliko se isplati.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Cuj ovdje se cude sto ih se prca kad ih nabuse
a i to su 2-3 momka uradila,ostali neoglaseni i onda se nicim izazvane postenjacine jubentini nasli da daju dijagnoze
Duse drage mi ne valjamo jer smo iskreni a vama hvala sto ste 2010. izasli na ulice da proslavite uspjeh italijanskog nogometa
Manite laznog moralisanja i lazne podrske.
Duse drage mi ne valjamo jer smo iskreni a vama hvala sto ste 2010. izasli na ulice da proslavite uspjeh italijanskog nogometa
Manite laznog moralisanja i lazne podrske.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
baš tako .. meni je svejedno da l' će Milan proći Barcu, mislim nije jer sam "navijao" za Barcu .. poenta je da me boli neka stvar za talijanske klubove, neka prođu, neka ispadnu, ne zanima me to uopšte, kao ni koeficijent .. ne mora Lazio nikad zaigrat ni LP ni LE, ha ya .. navijam za Lazio, drugi su nebitni, šta ću ja tu glumiti nešto i nekome poželiti prolaz i čestitati na istom, a još manje žaliti za ispadanjem nekog talijanskog kluba .. mislim, helouu .. to je moj mišljenje i stav, a sad .. svako ima svojePupi04 je napisao/la:Manite laznog moralisanja i lazne podrske.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.