Vidio sam juce sta mu je glavni ciljrevoX. je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavnoFudo je napisao/la:Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako se od stare slave ne zivi, ne znam na osnovu cega nam vecina igraca uopce dobija poziv na reprezentativna okupljanjaDenizmare je napisao/la:Od stare slave se prijatelju ne zivi. Dzeko je najvazniji i najbolji nas igrac i nema pravo igrati slabo jer je on nasa prednost. A cinjenica je da je igrao ispod kriterija,a i u Zenici nije bio bas specijalno dobar bar po meni. Nisam za pljuvanje po bilo kome,ali po meni i klupa je za igraca,to je uostalom vidio i u Man C,tako da je grehota drzati na klupi onakvog Zlatana...
Ovo da nema pravo igrati slabo, ne znam ko mu to pravo moze oduzeti
Sta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.Fudo je napisao/la:Vidio sam juce sta mu je glavni ciljrevoX. je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavnoFudo je napisao/la:Prolazi strasan period, sad ima vise para da broji...Kakav to strasan period prolazi?.
HZ87
Da ja sam kritikovao vedada, jer po meni nije bas neki igrac, al sam uvjek govorio da je borac..A o Dzeksonu nikad nisam ni rijeci rekao dok nisam vidio koja je ono strvina!Virtu4l je napisao/la:Ma to je nebitno, obojica su prošli isto sra.nje. Prije par mjeseci se pljuvalo po Vedadu, sad po Edinu, pa će opet po Vedadu i tako u krug. Kad jedan loše odigra, Curtman i ekipa će mu j.ebavati sve, itd... smiješni ljudi...legenda reala je napisao/la:Virtu koga više voliš Eda ili Veda
Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno
[/quote]
Vidio sam juce sta mu je glavni cilj
.[/quote]
Sta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.[/quote]
Da bude pomocno smetalo
, Drvena marija..Gudalo 
Uzivanje sa klapom, malo sponzoruse i grad!
Vidio sam juce sta mu je glavni cilj
Sta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.[/quote]
Da bude pomocno smetalo
Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
Nemojte pojednostavljivati to su dvije veoma razlicite stvari !!!!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fudo je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavno
Vidio sam juce sta mu je glavni cilj.
ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmiceSta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.
Da bude pomocno smetalo, Drvena marija..Gudalo
HZ87
Da bude pomocno smetalorevoX. je napisao/la:Fudo je napisao/la:Klasicni bosanac pare samo u wugla.Sportista je a ne biznismen mislim da mu je glavni cilj rezultat sto bolji, para vec ima odavnoSta? fakat ne znam taj cilj reci mi pls.Vidio sam juce sta mu je glavni cilj.
Uzivanje sa klapom, malo sponzoruse i grad![/quote]
[/quote]
ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice[/quote]
A u Rumuniji nema carsija i Pub??
Kritikovali su ga prije utakmice sa Belgijom, pa su se nakon utakmice opet zavukli u rupe. Moraš ih svatiti, predugo su u rupama i onda dođe ovakva utakmica. Idealno za njih, zar ne? Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.revoX. je napisao/la:ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i jednog teksta u Danima... a kad svi pisu da vas reis vuce za nos i igra se boga to niko ne vjerujeVirtu4l je napisao/la:Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
You are someone else I am still right here
i izmisli da je juce bio guz.io sponzoruse i bio po gradu itd.Virtu4l je napisao/la:Kritikovali su ga prije utakmice sa Belgijom, pa su se nakon utakmice opet zavukli u rupe. Moraš ih svatiti, predugo su u rupama i onda dođe ovakva utakmica. Idealno za njih, zar ne? Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.revoX. je napisao/la:ja mislim daje juce bio u Rumuniji a ne na carsiji ili po Pub-u kao sto ima obicaj a to znamo vec od ranije x puta sam ga vidio i kako pije, ali nikad to nismo kritikovali sve do ove utakmice
HZ87
Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.[/quote]
Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti
Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti
-
realan_coek
- Kontakt:
kakav tekst u danima de mi nadji ionako neam sad sta raditfera je napisao/la:i jednog teksta u Danima... a kad svi pisu da vas reis vuce za nos i igra se boga to niko ne vjerujeVirtu4l je napisao/la:Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
Nemojte pojednostavljivati to su dvije veoma razlicite stvari !!!!!!![]()
![]()
Ništa čudno, "stručnjaci" su to...koliko im samo treba da zaborave šta nam je sve taj igrač donio...koliko sreće i razloga da se ponosimo što smo Bosanci i Hercegovci ... nevjerovatno...i sad to sve pada u vodu zbog jedne je8ene utakmice...žalosno...Virtu4l je napisao/la:Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
sanji je napisao/la:Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.
A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledao
HZ87
A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledaorevoX. je napisao/la:sanji je napisao/la:Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.
Ocekujem da mu bude radius kretanja veci nego juce, i da malo potrci pokaze zube, a ne ko balerina..Ja sigurno netrazim hattrick, samo zalaganje i borbu! kako ga nije sramota nako se setkati a 1000 ljudi proslo tolki put da gledaju tekmu
Prvo počni gledat utakmice repke pa onda komentariši ...sanji je napisao/la: Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti
Dijamantuuuuuu
Taki mlohava bolje receno idi ganjaj formu kod mancinija nemoj nama upropastavati ovo malo nade sto imamo da se kvalifikujemo , vuce se po terenu k'o da mu je prije tekme kakva crncuga analni otvor da ne kazem su.pak razvalila sa nekom salgijom od pola metra .
Taki mlohava bolje receno idi ganjaj formu kod mancinija nemoj nama upropastavati ovo malo nade sto imamo da se kvalifikujemo , vuce se po terenu k'o da mu je prije tekme kakva crncuga analni otvor da ne kazem su.pak razvalila sa nekom salgijom od pola metra .
A ti ocekujes Hatrick od njega i hoces da kazes da proslu u zenici nije dobro odigrao ili je mozda nisi gledaorevoX. je napisao/la:sanji je napisao/la:Jbg, ne odigra Edin često ovako lošu utakmicu u dresu reprezentacije, shvati ih.
Ne ocekujem hattrick naravno, u zenici nije lose igrao ali nije ni dobro igrao koliko ti mislis,,neki prosjek. A po meni njegova posljednja dobra utakmica je bila upravo protiv Belgije,i koliko se ja sjecam ,tada nije uspio upisati hattrick.D
@sanji
to te pitam. Znamo svi dobro sta je sinoc biloAli ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti
HZ87