ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Po ovom što sam vidio u izjavi nakon meča, ne vjerujem da će Roger igrati Paris uopšte.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nema ga sta ni igrat.Mislim ja bih ga volio vidit tamo,jer je ovdje eto fino igrao protiv Cicija i De Minaura.Usao je malo u udarac za razliku od Sangaja i Zvereva,al realno ne treba mu Pariz.Svejedno mu je dal ce bit treci il cetvrti na kraju godine kako za ovu godinu tako i za zdrijeb na AO.Ipak ,nadam se da ce igrat.
Nigdje nije izjavio da nece igrati, a ni da hocebodi123 je napisao/la:Po ovom što sam vidio u izjavi nakon meča, ne vjerujem da će Roger igrati Paris uopšte.
- Nail for Real
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Po ovom što sam vidio u izjavi nakon meča, ne vjerujem da će Roger igrati Paris uopšte.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jel može umjesto besmislenog prepucavanja neko sumirati kome šta treba za plasman u london? koliko sam skonto prvih 6 su sigurni a dva mjesta su otvorena 
Ih i Federer izvede mali supakluk ko Nadal onomad u Sinsinatiju,a to je da saceko zdrijeb pa se onda povuko.Sad ce neki lucky lose uletit na njegovo mjesto.
A i Zverev je skoro pa sig, msm da mu treba samo jedna pobjeda, a za zadnje mjesto je borba, ma da ogrmonu sansu ima Beretini, ima finu zalihu nad agutom.jestamaji je napisao/la:jel može umjesto besmislenog prepucavanja neko sumirati kome šta treba za plasman u london? koliko sam skonto prvih 6 su sigurni a dva mjesta su otvorena
Steta za Rogera ali nisam ni ocekivao da ce igrati Bercy, ali kad aam ga vidio na zrijebu ponadao sam se da hoce, nista cekati do Londona i spektakla. Nadam se da Rafa nece ispasti prije 1/2 zbog No1
Povukao se Fed, ko što sam i pretpostavljo
Znači pobjeze dedica od Rafe
Znači pobjeze dedica od Rafe
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Izvolite gospodinejestamaji je napisao/la:jel može umjesto besmislenog prepucavanja neko sumirati kome šta treba za plasman u london? koliko sam skonto prvih 6 su sigurni a dva mjesta su otvorena
Berretini vjerovatno ide ko osmi, ako neko od ovih ispod ne dogura dalekoRBA needs QFs to have a chance
Monfils, Goffin need SFs (but likely final) to have a chance
Fognini, Schwartzman need final to have a chance
Wawrinka, Khachanov, Isner, De Minaur (?) need the title.
uf, hvala thanks danke spasibo
moćna tabela, sad moram mozak ekstra paliti
moćna tabela, sad moram mozak ekstra paliti
gledam summary thiem-schwarzman, jebote ovaj diego nema ništa osim kretanja, ni serve, nijednog bum udarca, ni visine, ništa i opet je tamo gdje jeste! svaka čast, damire gledaj i uči!!
kaže komentator thiem jedini sa 5 turnira ove godine!
kaže komentator thiem jedini sa 5 turnira ove godine!
Gerijatricar klasicno kupi stare kosti i bjezi od babuke. Ajd odma u London da i tam dobijes po pakasu, ako ne odustane opet naravno. Rafkec ga jedva cekao da ga oduci od tenisa ali eto.. Nema veze nadoci ces starkelja 
pozdravljam odluku ...bravo babuka !!
Ausstralija je jako blizu i najmanje sto mu treba je preforsiranje,i neka glupa poovreda ili nesto...akcenat staviti na pripreme za Australiju ,i nek se malo provede za ove praznike uskoro i to je to.....
AUSTRALIJA MORA PASTI

Ausstralija je jako blizu i najmanje sto mu treba je preforsiranje,i neka glupa poovreda ili nesto...akcenat staviti na pripreme za Australiju ,i nek se malo provede za ove praznike uskoro i to je to.....
AUSTRALIJA MORA PASTI
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
Nadam se da se zajebavas .Ti si svjestan da je lik rodjen u Bazelu i da je odrasto tu?japa je napisao/la:Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
darker10 je napisao/la:Nadam se da se zajebavas .Ti si svjestan da je lik rodjen u Bazelu i da je odrasto tu?japa je napisao/la:Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
roger i thiem, bezobraznici, uzeli svoje kućne turnire, kako nefer! trebali su se ugledati na medvedeva koji je prijateljski prepustio moskvu rublevu
ok, i rublev je iz moskve ... hm.. kako nefer!

Pa jeste i sta stim? Samo jos jedan dobar razlog da preskoci tezi turnir a osvoji laksi jer je ocito cilj Connorsov rekord. Masters je ko mini GS, puno teze ga je osvojiti od 500ice.darker10 je napisao/la:Nadam se da se zajebavas .Ti si svjestan da je lik rodjen u Bazelu i da je odrasto tu?japa je napisao/la:Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
Ne znam sto Novak ne prepusti nekom drugom Tokyo, bas je bezz.
Cuj lika, eto Basel mu ne vazan, mjesto gdje je krenuo od skupljaca loptica
Cuj lika, eto Basel mu ne vazan, mjesto gdje je krenuo od skupljaca loptica
Sta sve neces procitat u pm .japa je napisao/la:Pa jeste i sta stim? Samo jos jedan dobar razlog da preskoci tezi turnir a osvoji laksi jer je ocito cilj Connorsov rekord. Masters je ko mini GS, puno teze ga je osvojiti od 500ice.darker10 je napisao/la:Nadam se da se zajebavas .Ti si svjestan da je lik rodjen u Bazelu i da je odrasto tu?japa je napisao/la:Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.