RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 31 avg 2012, 17:12

In VELEŽ we trust :!:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 avg 2012, 17:50

Idemo ih kontrama ubit , Forza VELEŽ ! po 3 boda sutra 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 avg 2012, 19:32

Nadam se da cemo Kajtaza vidit na tribinama

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 13:22

danas tekma koja ce bit pokazatelj puno toga i za mene tekma koja ce odlucivat dalji tok sezone! olimpic ozbiljna ekipa, vrlo jaka po imenima i iskustvu u PL, uz to liga postala normalna, ako mozes i ako si bolji slavis i u gostima i na domacem terenu! znaci danasnja tekma znaci puno za dalji tok sezone, sa pobjedom dobijes puno na samopuzdanju, vezes dvi pobjede, dobijes dobrog protivnika i u glavi ti ostane ako mozemo snjima mozemo i sa ostalim! u suprotnom ako nas oni dobiju ostaje trema, 2 poraza za redom na domacem terenu, pocnes kontat jeli se opet ponavljaju dvije prosle sezone i jeli opet slijedi grcevita borba za opstanak? danas se olimpic mora dobit! mrva i kajtaz povrijedjeni pa ih nece bit na terenu, u suprotnom bi sigurno igrali i jedan i drugi a znamo da nijedan ni drugi nemogu vise koliko god oni sami htjeli i koliko god Dzafic jos vjerovao u njih! mali hebibovic postaje ozbiljan igrac i trebalo bi ga mozda i od pocetka forsirat a ne da ulazi samo pri kraju svake tekme! izgleda koda bi mogli imat igraca koji ce za sezonu dat barem 15 golova, to nismo imali neznam ni ja od kad! meni se cini da nam je prvi strijelac prosle sezone imao neki 5-6 golova sto je premalo za neki malo ozbiljniji klub!

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 13:32

koliko ja znam samo je mrva povrijeđen, kajtaz nije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 17:29

vodi VELEŽ 1:0 zabio ga tata OKIĆ :lol: :lol: :lol:

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 01 sep 2012, 17:46

1-1 .... :cry:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 17:50

ima još jedno poluvrijeme, ne treba srljati, Olimpic će se sigurno umoriti, jer su bili bolji u prvom poluvremenu, pa onda igrati samo na kontre....

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 18:02

AlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, ne treba srljati, Olimpic će se sigurno umoriti, jer su bili bolji u prvom poluvremenu, pa onda igrati samo na kontre....
neznam koju si ti tekmu gledao, ali velez je bio bolji u prvom poluvremenu a ne olimpic, taman posao napisat da su nasi konacno dobro igrali i upravljali igrom! sudija mi se nesvidja ni sekunde, samo za jednu sranu svira a ta strana nije velez! 2 presmijesna kartona velezu i jedan cist da nemoze bit cistiji penal nije nam odsvirao! sve u svemu ohrabravajuce prvo poluvrijeme veleza!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 18:20

mikki21 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, ne treba srljati, Olimpic će se sigurno umoriti, jer su bili bolji u prvom poluvremenu, pa onda igrati samo na kontre....
neznam koju si ti tekmu gledao, ali velez je bio bolji u prvom poluvremenu a ne olimpic, taman posao napisat da su nasi konacno dobro igrali i upravljali igrom! sudija mi se nesvidja ni sekunde, samo za jednu sranu svira a ta strana nije velez! 2 presmijesna kartona velezu i jedan cist da nemoze bit cistiji penal nije nam odsvirao! sve u svemu ohrabravajuce prvo poluvrijeme veleza!
ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2012, 18:36

Osteceni smo za penal :evil: :evil: . Tako kaze Bise , Ristic igrao rukom u sesnaestercu :evil: :evil: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2012, 18:51

Kraj 1-1 :evil: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 18:55

AlemC85 je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 01 sep 2012, 19:00

ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)[/quote]
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi![/quote]

Dobro jesu li bili penali? Nasto je to doslo da nas sudije u Mostaru kradu ccc

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 19:00

sudija nam nije svirao čisti penal u 75. minuti, a zašto nije svirao, to samo on zna.

sudio nam je ali i presudio Ilija Živković iz orašja, j.ebo ga iljo u pakaš, a Olimpicu ovo nije trebalo da ga čuvaju sudije, ako su bili bolji, po prilikama, zašto nisu pobijedili?

I olimpic je izgleda počeo šurovati s sudijama, ali nikada ih nisam nešto simpatisao, nakon ovoga JOŠ VIŠE..... :evil:

P.S. Idemo dalje, u prvih 5 kola od mogućih 15 bodova smo uzeli 7, što je oko 50%. To i nije loše, ako se zna da nam se predviđalo rasulo, ali su se malo z.ajebali....FORZA VELEŽ

Sudije nastavljaju tamo, gdje su 1992. stali........ :evil: :evil:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 19:37

AMADUDI je napisao/la:ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi![/quote]

Dobro jesu li bili penali? Nasto je to doslo da nas sudije u Mostaru kradu ccc[/quote]
realno ,kad se i navijacke naocale skinu, jesu! prvi cisto kupi malog mirzu na petercu a drugi u drugom poluvremenu cista ruka odbrambenog igraca olimpica! ali eto momci su dobro igrali, kako je to u clanku opisano rekao bi covjek da je olimpic bolji bio i da je trebao dobit sto nije ni blizu slucaja, svakako i oni su imali svoje sanse ali nema ni govora o tome ko je bolja ekipa bio a to je u ovom slucaju bio velez!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 01 sep 2012, 19:37

Ko pise ove izvjestaje :? , po ovom na ss.ba bi ispalo da se Velež nije sastavio sa loptom , ccc :shock:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 01 sep 2012, 19:42

mrsko mi trazit pa ako vam nije mrsko reci ko vam je sudio danas
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 01 sep 2012, 19:43

mirzard je napisao/la:mrsko mi trazit pa ako vam nije mrsko reci ko vam je sudio danas

Ilija Živković

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 19:46

bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []