FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Član 10 prijedloga novog Statuta: Radi obezbjeđivanja sredstava neophodnih za ostvarivanje ciljeva Kluba, Klub može osnovati subjekte za privrednu i drugu djelatnost. Klub može obavljati i neposredne privredne djelatnosti koje nisu neposredno povezane sa ostvarivanjem osnovnih statutarnih ciljeva, ali samo preko posebno osnovanog pravnog lica.
U ovom članu i jeste kvaka zašto bi neko imao interesa uložiti u klub. Zato ovo pod HITNO usvojite i ne serite!
U ovom članu i jeste kvaka zašto bi neko imao interesa uložiti u klub. Zato ovo pod HITNO usvojite i ne serite!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
O cemu ti pitaru? Smiri se...perodeformero je napisao/la:Hebo majku ovo postade sveopsti cirkus
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa ko im brane neka osnuju sta hoce, meni konkretno, jer sam ocito glup da to skontam, neka neko objasni kako ce to ovaj clan omoguciti lovu sa strane? Ko ce upravljati tom novom firmom?Minhi je napisao/la:Član 10 prijedloga novog Statuta: Radi obezbjeđivanja sredstava neophodnih za ostvarivanje ciljeva Kluba, Klub može osnovati subjekte za privrednu i drugu djelatnost. Klub može obavljati i neposredne privredne djelatnosti koje nisu neposredno povezane sa ostvarivanjem osnovnih statutarnih ciljeva, ali samo preko posebno osnovanog pravnog lica.
Trenutno korisnika/ca: Ajzea, ala_juve_tm87, Astren, Baja_Zvjerka, black64, corleone87, dr.van nostrand, fcz, Fecox, Ljiljani87, Minhi, Minjore, MrMuscle, neroazzuro, OdaVeliki, plavipatriota, Putnik, RobertoBaggio, terabajt, zeka_tm87, zeljeznicar1 i 74 gostiju.
LUDILO LUDILO LUDILO, FORUM JE POLUDIOOOOO

LUDILO LUDILO LUDILO, FORUM JE POLUDIOOOOO
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
BAN na pogresnom si dijelu..perodeformero je napisao/la:Hebo majku ovo postade sveopsti cirkus
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zar nisu svi dobili primjerak statuta prije sjednice?
Nije zar da su toliko nezainteresovani da nisu ni prelistali pa im se moraju crtat promjene..
Edit: eto usvojen je novi statut
Nije zar da su toliko nezainteresovani da nisu ni prelistali pa im se moraju crtat promjene..
Normalno. Nego kod nas uvijek ima nekih pacijenata da pljuju.Almir9 je napisao/la:Zar nisu svi dobili primjerak statuta prije sjednice?
I ja se pitam koliko je njih procitalo ili barem prelistalo nacrt statuta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neandertalac
- Kontakt:
- plavipatriota
- Kontakt:
e sad, ko će pare dati 
- corleone87
- Kontakt:
Kad je slatka 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Daj pare pa da **** ponovo 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Prodje statut, tek sada pocinje pravi posao 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pa mislim da je sa nekom vec dogovoreno,samo se ovo cekalo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Imenovati ove, pa neka kazu zasto ?Delegati Skupštine FK Željeznjičar izglasali su usvajanje novog Statuta uz četiri suzdržana člana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
18:36 - U trenutku glasanja za usvajanje novog Statuta FK Željezničar, koincidencijom je istovremeno ušao i legendarni Ivica Osim.
samo da je bilo jos ovoliko sati
19:21 - U trenutku glasanja za usvajanje novog Statuta FK Željezničar, koincidencijom je istovremeno ušao i legendarni Ivica Osim.
samo da je bilo jos ovoliko sati
19:21 - U trenutku glasanja za usvajanje novog Statuta FK Željezničar, koincidencijom je istovremeno ušao i legendarni Ivica Osim.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
18:36 - U trenutku glasanja za usvajanje novog Statuta FK Željezničar, koincidencijom je istovremeno ušao i legendarni Ivica Osim
Kakav scenski nastup
Kakav scenski nastup
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.