Besim je povrijeđen i ne igra duže vrijeme, al Fedja bi ga zadržao. Sad ako ne uspiju dovest neke dobre stopere i ako se oporavi do početka priprema što da ne da se vrati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zna li iko šta je sa Đorđevićem?
To sam zaboravio pitati ranije.
To sam zaboravio pitati ranije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Eto protesta sutra pa da vidimo koliko je ljudi nezaodovoljno.
Tri prijateljske utakmice, imena protivnika naknadno će se znati.Prozivka je zakazan 9. januar, a od 19. do 29. januara Sarajevo će boraviti na pripremama u Rovinju.
P.S. postoji šansa da se izbori ne održe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Protesti nisu organizovani od strane UNFKS. Samo da se to evidentira.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 dec 2024, 13:57Eto protesta sutra pa da vidimo koliko je ljudi nezaodovoljno.
- FKS -
-
- Kontakt:
doce vise novinara nego ljudi
- muhamedhulk
- Kontakt:
ko da gledam da ce sasvim slucajno plavi kmetovi podviti rep i podrzati ovo sve. nadam se da grijesim...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako SportSport nezvanično saznaje iz izvora bliskih samom fudbaleru, jedan od klubova koji je zainteresovan za golmana GOŠK-a, Tarika Karića, je FK Sarajevo.
Ugovor s GOŠK-om Karić ima do ljeta 2025. godine odnosno do kraja ove sezone, pa bi na ljeto mogao besplatno napustiti Gabelu.
Dosta više plaćenih članaka o budućoj zvijezdi Manchester Uniteda, molit' ću lijepo.
Ugovor s GOŠK-om Karić ima do ljeta 2025. godine odnosno do kraja ove sezone, pa bi na ljeto mogao besplatno napustiti Gabelu.
Dosta više plaćenih članaka o budućoj zvijezdi Manchester Uniteda, molit' ću lijepo.
Al ovo je najjace, ako nema kvoruma prvi put, znaci drugi put 8 od 35 clanova moze glasati prisutnom vecinom

I onda kaze ona kriminalka ministrica da nije po zakonu, kako je po zakonu da 8 odlucuje za ostalih 27
E
Znaci ova 3 fantomska kupe jos 5 i njihova odluka se usvaja ? 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Navodno Čelik ima ponudu Trabzonapora, najmanje 1mil eura, cilj Trabzonapora jeste da ga kupe kao zalog za budućnost, ako ga kupe možda ga postave u njihovu drugi tim da se dodatno razvija. Ovako nekako pišu Turci.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Svaki dan novi tekst o ovom malom izadje. Eno jucer kao gledali ga skauti cini mi se Lyona i UnitedaPendulum je napisao/la: ↑10 dec 2024, 14:44Kako SportSport nezvanično saznaje iz izvora bliskih samom fudbaleru, jedan od klubova koji je zainteresovan za golmana GOŠK-a, Tarika Karića, je FK Sarajevo.

Ne kontam kad vec ovako lazu sto ne smisle nesto realnije. Reci da ga prati neki klub iz, ne znam, Poljske ili Ceske, pa ce neko mozda i povjerovati. Jok, ovi odmah Italija, Engleska, Francuska.

ima varijanta da ga kupe i ostave godinu na posudbi kod nas jos, al nista jos nije zvanicno. Od njegvih roditelja znam sigurno da nema ni zvanicnog kontakta jos uvijek sa klubom, to su mahalske info iz turskih novina
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Štaće ti pojačanja i ovako me možemo prići Zrinjskom i Borcu, odnosno nedaju nam drugi.
Pa kontam, malo se pojačamo & onda ih izludimo sa dobrom igrom na proljeće. Treba da se predamo u decembru? Ja ne mislim da treba.
Nadam se da Mirvić & Zekić isto razmišljaju.
Šta mislite da li bi mogli u kupu biti Velež i Sarajevo jedan par, naravno voljom ždrijeba ? 
-
- Kontakt:
Ako ne dobijemo njih dobicemo Zrinjskog ili Zelju. A onda Borca da nas opet pokradu
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ovde niko nije normalan.
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo (KUIP KS) kaznit će Fudbalski savez Kantona Sarajevo (FSKS) sa ukupno 8.000 KM zbog neizvršavanja Rješenja KUIP-a, a vezano za neusklađivanje Statuta FSKS sa Zakonom o sportu KS.
Ministarstvo pravde kao i npr. MUP ne poduzimaju ništa iako se radi o višegodišnjim prekršajima.
Sa druge strane ne kontam Čolpa ima osam svojih delegata, a 35 čine Skupštinu kako ostali ne mogu preglasati Čolpine kriminalce.
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo (KUIP KS) kaznit će Fudbalski savez Kantona Sarajevo (FSKS) sa ukupno 8.000 KM zbog neizvršavanja Rješenja KUIP-a, a vezano za neusklađivanje Statuta FSKS sa Zakonom o sportu KS.
Ministarstvo pravde kao i npr. MUP ne poduzimaju ništa iako se radi o višegodišnjim prekršajima.
Sa druge strane ne kontam Čolpa ima osam svojih delegata, a 35 čine Skupštinu kako ostali ne mogu preglasati Čolpine kriminalce.
-
- Kontakt:
Pa colpa napravio da njegovim delegatima jedan glas vrijedi kao pet normalnih glasova tako nestoMSOZ101 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 18:15Ovde niko nije normalan.