FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako se do ljeta tj. kraja sezone nesto promjeni, uvede nesto novo tj. pred europu ako je izborimo aBd ja sretan!
Za pocetak sasvim dovoljno.
Za pocetak sasvim dovoljno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
49 - 51 ne znam je li privlacno ulagacima ??? Svagdje je 51-49.. vidim neki pisu da je to pametno odradjeno ja ipak mislim da je trebalo u korist ulagaca.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sve je to fino na papiru, ali za mene kao navijaca nista veliko zasad... bar dok ne vidim da dolaze pojacanja u klub pri tome ne mislim na igrace ž kvalitete iz nase lige ili srpskih nizeligasa.
Od ovoga ne treba praviti euforiju, jer je ovo pocetak i preduslov za bolje sutra i ako se ne varam sve ovo treba da prodje kroz protokol a i to moze potrajati.
Naravo treba se nadati najboljem ali ne dizati euforiju i spominjati nekakve aparate klince palce
Od ovoga ne treba praviti euforiju, jer je ovo pocetak i preduslov za bolje sutra i ako se ne varam sve ovo treba da prodje kroz protokol a i to moze potrajati.
Naravo treba se nadati najboljem ali ne dizati euforiju i spominjati nekakve aparate klince palce
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gospodine Senade Misimoviću, hvala Vam u ime svih Manijaka!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Lijepa vijest
Nadam se da ce novi statut u buducnost donijeti jos vise radosti i uspijeha na svim poljima djelovanja naseg Zelje 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Pa eto u Njemačkoj tako funkcionisu klubovi .adal je napisao/la:49 - 51 ne znam je li privlacno ulagacima ??? Svagdje je 51-49.. vidim neki pisu da je to pametno odradjeno ja ipak mislim da je trebalo u korist ulagaca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Ljudi sad samo sabur, strpljen spasen. Vijest je prelijepa, iskreno vec sam znao kako ce se stvari odvijati(zahvaljuci privatnim izvorim i prije svega potvrdama dvojice forumasa, znate na koje mislim). Sad predstoji isto tako malo tezak put ka cilju, ali sto je najbitnije koraci su ostvareni. Koliko sam cuo prije tacno 6 mjeseci 3 biznismena (medju njima jedna zena) su vec spremni da uloze za nas ogroman novac, imena ne znam. Do sada sam cuo ,mnogo toga kao i ostali par forumasa, ali opet kazem na zemlju se spustimo jer sve ide polahko. Nas posao je na tribinama, a ovi ljudi koji su sad tu (Greda, Miro i jos par njih) ce uraditi ono sto se zacrtalo prije vise vremena. Neke buuum vijesti cemo da sacekamo mozda i malo duze. Idu ljepsi dani to se zna, koliko ljepsi ne znam ni sam ali ih jedva cekam.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ.
P.S. Važnu stvar da napomenem da je naš statut urađen po ZAKONU, bez ijednog zakonskog propusta!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ.
P.S. Važnu stvar da napomenem da je naš statut urađen po ZAKONU, bez ijednog zakonskog propusta!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Samo da pozz plavu bracu.cestitam upravi kluba na pravim potezima i abd od ljeta napraviti stabilnog ucesnika evropskih takmicenja....javim vam se ovih dana sa svjezim informacijama oko ulagaca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: Odg: FK Željezničar
nisam znao da je u BL tako , hajde nadat se najboljemchampions1921 je napisao/la:Pa eto u Njemačkoj tako funkcionisu klubovi .adal je napisao/la:49 - 51 ne znam je li privlacno ulagacima ??? Svagdje je 51-49.. vidim neki pisu da je to pametno odradjeno ja ipak mislim da je trebalo u korist ulagaca.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
jedva cekamooosuper je napisao/la:Samo da pozz plavu bracu.cestitam upravi kluba na pravim potezima i abd od ljeta napraviti stabilnog ucesnika evropskih takmicenja....javim vam se ovih dana sa svjezim informacijama oko ulagaca
Željezničar živimo !
-
neroazzuro
- Kontakt:
Nek ni u sta ne uloze osim da nas ociste dugova i osposobe istok i da mozemo evropu igrat na svom stadionu, odmah smo bar 50% jaci. Sav novac bi mogli ulozit u ekipu, a domace utakmice bi prestali igrat u gostima.
Za pocetak i vise nego dovoljno.
Za pocetak i vise nego dovoljno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- ficobahtic
- Kontakt:
ne lozi nas,raspadamo se,vode nemamo,nemamo ni za hrenovki,Lutvo nema sta da jedesuper je napisao/la:Samo da pozz plavu bracu.cestitam upravi kluba na pravim potezima i abd od ljeta napraviti stabilnog ucesnika evropskih takmicenja....javim vam se ovih dana sa svjezim informacijama oko ulagaca
tuga,uzas
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nije Zeljo mala stvar da je kupi Vincent Tan !
Zeljeznicar! 1921 !
Kao što sam i maloprije rekao, prvi koji nam je uopšte iznio informaciju vezanu za statut i da će se on rješavati u martu.super je napisao/la:Samo da pozz plavu bracu.cestitam upravi kluba na pravim potezima i abd od ljeta napraviti stabilnog ucesnika evropskih takmicenja....javim vam se ovih dana sa svjezim informacijama oko ulagaca
Nek nam je svima sa srećom, sad odo da preslušam šta kaže Zaimović
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ponovilo se!
ponovilo se!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Svaka cast, vidjecemo sta ce se desavati u narednom periodu, no sve ovo je dokaz da Uprava i Skupstina kluba rade izvrsne stvari 
Hvala onima koji su glasali za novi statut, hvala buducim investitorima (aBd) i cestitke novim clanovima Skupstine
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Hvala onima koji su glasali za novi statut, hvala buducim investitorima (aBd) i cestitke novim clanovima Skupstine
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.