Neka ba, smanji dozivljaj i ne spominji djecu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikad poraz, samo lekcija.
Halali ako sam te šta uvrijedio, vidim da danima razmišljaš o tome i čekaš da Pendulum spomene porodicu od Vendete.
Na spominjanje djece sam alergičan, tako da tu osuđujem svakog. Nebitno s koje je strane.
Nikad poraz, samo lekcija.
Kakvi navijaci takav i klub.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Momci samo ih zaobiđite, prodali su se za sitne novce. Nije vrijedno gubljenja živaca.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Đe video kad Mirvah leti u zagrljaj haveru Vicki?
MA HAJTE MOLIM VAS
Hoce Mirva da pere pare i preko saveza malo mu preko kluba hahahahha isto Husic i usuti se...tako je ZELJO. SAMO FER!
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
ISMIR MIRVIĆ!!!

Dobro vecer. Jel Zeljeznicar sa sarajevskim klubovima u hotelu ili sa vicinom prcijom u zgradi fs?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kreno Vico da pisa ovaj ga vuce za rukav da ga zagrliAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:05Đe video kad Mirvah leti u zagrljaj haveru Vicki?
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 11 dec 2024, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- svrakino1921
- Kontakt:

Afan Fočo (17) na probnim treninzima u Fenerbahceu - Edin Džeko, pripazi ga i sretno danas.
Šef skauting službe Fenerbahcea, Barış Alpaslan, poslao je pozivnicu FK Željezničar i talentovanom veznjaku Afanu Foči da od 14. do 21. decembra boravi i trenira sa vršnjacima Fenera.
Afan Fočo je rođen 19. oktobra 2007. godine u Sarajevu. U Želji je od 2016. godine. Za prvi tim je debitovao sa samo 16 godina, četiri mjeseca i 13 dana.
GOLEM SI ŽELJO
Jel Čolpa dao instrukcije za veceras na sastanku?
Pa vi ste ga postavilo i njega i Dzenidzica. Oni su od vas glas dobili da nas predstavljaju. Sad hocete i Mirvica. Mozda i Husrefa i Haseta rahmetli da stavite u savez.
Nisu sa vicinom prčijom, oni su vicina prčija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dzilda vam se u grobu okrece smetljari vicini, raja ginula da odbrani grbavicu vi cetnike dovodite tu i sklapate dogovore
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Pa to i jest plan, ako prodjeferroviere87 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:31Baš me zanima bi li pitari podržali amaraaaaaa da se kandidujeee
Mirvic u FSKS, Osim ili Bazdarevic umjesto vice.
Teska situacija, skoro pa nemoguca po trenutnom realno
Ajde dobro je vise sa psovanjem ovaj dixy sta ti je budalo jedna tbj.Strasne stvari pisete.Bolesno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sve je stvar dogovora
Gosp.Mirvić ide iu izvršni odbor NFSBiH
Onda je logično da je Predsjednik FSKS gosp.N Brković
Šta je problem sad
Šta hoćete Pitari
Gosp.Mirvić ide iu izvršni odbor NFSBiH
Onda je logično da je Predsjednik FSKS gosp.N Brković
Šta je problem sad
Šta hoćete Pitari
Da su Nijemci ovako šifrirali poruke u Drugom svjetskom ratu, pobijedili bi.Predatod je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:47Sta pjenite beskucnici. Eto hocete promjenu. Imate Brkovica i glasajte. Svakako ste vi postavilI Dzemidzica bivseg vam clana kluba i Čolpu. Colpa je dobio glas od FK SARAJEVO da udje u savez. Sad vam malo, hocete Mirvica. Moze i Mirvic, ali nek dodje na Grbavicu i prEzentira sta ce promjeniti. Eto i to neceTE. Niko nista nece ali ZELJO JE VICIN. Klasicni pitarluk sa istoka, pa vama HUSREF MUSEMIC NE VALJA **** MU SE MAJKA SA ISTOKA. Fuj
O izdajnicima se nikad dobro ne treba pisati. Pišaj i njih i zelene termite koje podrzavaju. Ljudi su Colpu zvali na sastanak, to apsolutno niko opravdati ne moze
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jurisicduska, LondonBlues i 59 gostiju.