Nisi u toku zasto mu ovo pisem.Pendulum je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:50Ko je, osim njega samog, ničim izazvan, spominjao Vendetinu porodicu? Djecu?let3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:49Ma nisi ti meni toliko bitan da bi me uvrijedio, tako da nema potreba za halalom.
Samo samo ocekivao da ces biti dosljedan u tom svom stavu.
Ako si alergican kao sto tvrdis, onda naruži i ove "svoje" kad pominju tuđe porodice i tuđu djecu. Vendeti se ovdje svako malo pominje "musava " familija i slicno, al tad mudro sutis, to ne nekako ne vidis, jelde. Pa malo i njima moralisi kako to ne valja![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Saopštenje kao da sam ga ja pisao. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim kako nisam, danima razmišljaš o tome i čekaš pogodan trenutak da me spomeneš. Što bi rekli neki opsesija.let3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:49Ma nisi ti meni toliko bitan da bi me uvrijedio, tako da nema potreba za halalom.
Ako si alergican kao sto tvrdis, onda naruži i ove "svoje" kad pominju tuđe porodice i tuđu djecu. Vendeti se ovdje svako malo pominje "musava " familija i slicno, al tad mudro sutis, to ne nekako ne vidis, jelde. Pa malo i njima moralisi kako to ne valja![]()
Svaka osoba koja spominje tuđu djecu je klošar, a ovo se odnosi na svakog ko to radi.
Vidim ja to i reagujem uvijek na bilo kakve psovke i spominjanje djece. Nekome uživo, nekome privatno porukom jer se znamo. Tebi sam ovdje jer te ne poznajem a ne želim da ti pišem u pp.
Znači Željo na Vicinoj i Čolpinoj strani to je sada jasno
Ma nisam razmisljao, samo si mi pao na pamet kad je ovaj krenuo da pominje Vendetinu porodicu.tabba77 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:00Vidim kako nisam, danima razmišljaš o tome i čekaš pogodan trenutak da me spomeneš. Što bi rekli neki opsesija.let3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:49Ma nisi ti meni toliko bitan da bi me uvrijedio, tako da nema potreba za halalom.
Svaka osoba koja spominje tuđu djecu je klošar, a ovo se odnosi na svakog ko to radi.
Vidim ja to i reagujem uvijek na bilo kakve psovke i spominjanje djece. Nekome uživo, nekome privatno porukom jer se znamo. Tebi sam ovdje jer te ne poznajem a ne želim da ti pišem u pp.
Neki dan si skocio na mene ko duskin cuko da branis duskinu familiju, a on je sam pominje i ofira na forumu

Pa sta je to nego dvolicnot

Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 dec 2024, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vrijeme će pokazati da su aktuelne tenzije u vezi sa izbornim procesima u FS KS rezultat interesa manjeg broja učesnika koji su nastojali promovirati nestručna kadrovska rješenja u cilju pogodovanja ličnih, a nikako općih interesa.
Nikakvi privatni interesi, pritisci niti ucjene nikada neće biti podržani od FK Željezničar.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne ne, prvo ce Mirvic da ga primi.Dixy29 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:54Kakvi oni i gradzani, pola juga šljeglo od nekle, zalijepio im se opanak za beton, i ono građanin sa 6 zuba u glavi.
Kuje, eto vice, ajmo na koljena i otvori usta da ih gazda vico napuni mokraćom
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Humanitarci i uspješni poduzetnici, Admir Rahimić iz Mostara i Hajriz Brčvak, poduzetnik porijeklom iz Sandžaka ispunili su svoje obećanje i donirali 40 vozila za ljude pogođene poplavama u Bosni i Hercegovini. Ključevi automobila uručeni su porodicama danas, a vrijednost donacije sa troškovima carine i PDV-a iznosi 1.210.819,95 KM, od čega je vrijednost vozila 878.877,55 KM, a mi smo pokrili troškove carine i uvoza u iznosu od 331.942,40 KM. U ovu cijenu nisu uračunati troškovi prevoza vozila.
Automobili su donirani ljudima sa područja Jablanice i Konjica koji su pretrpjeli ogromne materijalne štete, te ostali, između ostalog i bez automobila, a neki od njih su nažalost izgubili i članove porodice.
Inače, dvojica humanitaraca, Rahimić i Brčvak godinama žive u inostranstvu i sarađuju, a mi im zahvaljujemo na ovom plemenitom činu.
Predsjednik FK Velež i uskoro budući podpredsjednik
Automobili su donirani ljudima sa područja Jablanice i Konjica koji su pretrpjeli ogromne materijalne štete, te ostali, između ostalog i bez automobila, a neki od njih su nažalost izgubili i članove porodice.
Inače, dvojica humanitaraca, Rahimić i Brčvak godinama žive u inostranstvu i sarađuju, a mi im zahvaljujemo na ovom plemenitom činu.
Predsjednik FK Velež i uskoro budući podpredsjednik

Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 11 dec 2024, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Svakakve furde je prošlo kroz naš lijepi podforum, ali ovakvih kretena ko što su pojedini pitari definitivno do sad nije bilo 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sve receno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:07Vrijeme će pokazati da su aktuelne tenzije u vezi sa izbornim procesima u FS KS rezultat interesa manjeg broja učesnika koji su nastojali promovirati nestručna kadrovska rješenja u cilju pogodovanja ličnih, a nikako općih interesa.
Nikakvi privatni interesi, pritisci niti ucjene nikada neće biti podržani od FK Željezničar.![]()
![]()
Jel se pozvao i Mirvic u plavi salon na kahvu i ljudski razgovor ? jest
Jel se javio ? nije
I sta hoce sad ? da Zeljo podrzava njihove interese

Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 dec 2024, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kurvee gickovee hahahahahaha cijeli zivot na pogresnoj strani
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa maloprije sam prozvao jednog “mog” zbog spominjanja djece upravo vama. Samo što ti to ne vidiš, ili nećeš ili ne želiš.let3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:04Ma nisam razmisljao, samo si mi pao na pamet kad je ovaj krenuo da pominje Vendetinu porodicu.tabba77 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:00Vidim kako nisam, danima razmišljaš o tome i čekaš pogodan trenutak da me spomeneš. Što bi rekli neki opsesija.let3 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:49
Ma nisi ti meni toliko bitan da bi me uvrijedio, tako da nema potreba za halalom.
Neki dan si skocio na mene ko duskin cuko da branis duskinu familiju, a on je sam pominje i ofira na forumua sutis kad ovi "tvoji" pominju Vandetinu.
Pa sta je to nego dvolicnotbudi realan.
Razdvoji familija/porodica i djeca i skontat ćeš zašto sam onako reagovao. A neću sigurno ovdje pisati stvari iz privatnog života i zašto sam onako reagovao.

Da završimo na tu temu, jer nemam namjeru ići dalje u raspravu.
- robertkosar
- Kontakt:
Napusi se qurca furdama krmcino staskaU

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Stanite uz trbonju, borci protiv rezimazeljovac21 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:33Cuj dusmana sto pjene sto necemo stati uz mirvica pisamo vam se na vas klub

Zahtjevam od nadleznih da stanu na Mirvicevu stranu za dobrobit fudbala u BiH!

Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Radi svojih interesaneki dan pustili Slogu...bratski Vicin klub al oni gledaju da to bude pošteno

Trbonji ste noz u ledja zabii i jos se ponosite time

Trbonji ste noz u ledja zabii i jos se ponosite time
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Udari roditeljima po šamar jer te nisu bar minimalno vaspitali.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Haahahha sto se mene tice ne morate, ko vas yebe. Uspjet cemo i bez vas akoBogda, pobjeda je blizu..
A za cijeli zivot ce ostati upisano koga ste podrzali, ja bi prije sebe zapalio nego to goovno cetnicko podrzao..
A za cijeli zivot ce ostati upisano koga ste podrzali, ja bi prije sebe zapalio nego to goovno cetnicko podrzao..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Udarimo ti staru i seku po supciicu prljavomRigoletto je napisao/la: ↑11 dec 2024, 19:18Udari roditeljima po šamar jer te nisu bar minimalno vaspitali.