Mislim da su fulili, samo se crveni na kup prenose.Pendulum je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:33Faktor kaže da će Đuričković & Jović odraditi kartone u Kupu?![]()
Kalendar takmičenja FSBiH trenutno je sasvim jasan, u 2025. godini prvo se igraju utakmice osmine finala Kupa BiH (8. februara), a zatim susreti 18. kola Premijer lige (15/16. februara).
FK Sarajevo će također biti oslabljeno u meču osmine finala Kupa s obzirom da pravo nastupa neće imati kartonirani Miomir Đuričković i FIlip Jović, a na klupi neće biti pomoćni trener Želimir Mešnjak.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta će se dalje događati?
Nakon što su udruženja i klubovi izabrali svoje predstavnike, sada lopta seli na politički teren. Ministarstvo kulture i sporta KS mora dati svoje mišljenje, a potom spisi idu u ruke Darje Softić Kadenić, ministrice pravde i uprave KS, koja na kraju odlučuje hoće li izmjene upisati u Registar.
Naredna dva mjeseca u Kantonu Sarajevo nećemo gledati premijerligaški fudbal, ali daleko od toga da će u zimskoj pauzi biti dosadno. Prava uzbuđenja tek slijede...
Fakt0r
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mene interesuje zasto nijedan portal ne stavi naslov "željo i njegovi kadrovi stali na stranu Vice Zeljkovića" - da je obrnuto mediji bi brujali o tome da smo uz Vicu i da smo na strani kriminala. E I zato volim Sarajevo!
Lecce trazi Celika. prica se 2 Mio € + 15 % + bonus ( ne znam sta tacno) otisao bi onda na posudu u Serie B
-
- Kontakt:
Meni licno bio ljigavac koji se je uvijek kur... na dudji racun!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:22Ja bih prije rekao da je tada bio iskren,kao omladinac,a da se tek kasnije kad je uplivao u odredjene seme prodao naravno radi licnog interesa.SAMO BORDO je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:06TrofejiSuTu je napisao/la: ↑12 dec 2024, 14:53
Jbteee,pa tek sam sad upalio o kome se radi![]()
Kontam da li se lik zove Adis,pogledam,i jestee on..
Poznajem ga jos kao tinejdzera,cekaj malo,zar on nije (bio) zakleti pitar??
A,taj auto je Audi TT
Jeste!
Zakleti pitar
Neznam sta bi ti rekao, tako je se prodavao na istoku.
Meni licno ljigavac bio i ostao.
Svi se znaju posebno u SA
Takve ljige za poziciju u drustvu,za ime i korist ne prezaju od nicega.
Jbtee gdje je ovo drustvo palo,ima li dalje i jos nize…
Junuzovic….auuu jbtee,ne mogu da vjerujem
Tek me sad nista ne cudi,i ko sve tamo obitava.
Tako isto ga je i Pjanic vodio u Las Vegas kao musku kuravu, jer im je prodavao muda pod bubrege.
Jos ovaj dijasporac dosao kao reprezentativac u Sa Pa ovaj jedva iskoristio priliku za sponzorstvo
Pa fol djeciji Klub osnovao, pa sad okuplja jet set i prostitutke u Baoliu
Kol'ko sutra bi pristao na ovaj deal.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne mogu odraditi kad se samo direktan crveni prenosi na kup.Pendulum je napisao/la: ↑12 dec 2024, 15:33Faktor kaže da će Đuričković & Jović odraditi kartone u Kupu?![]()
Kalendar takmičenja FSBiH trenutno je sasvim jasan, u 2025. godini prvo se igraju utakmice osmine finala Kupa BiH (8. februara), a zatim susreti 18. kola Premijer lige (15/16. februara).
FK Sarajevo će također biti oslabljeno u meču osmine finala Kupa s obzirom da pravo nastupa neće imati kartonirani Miomir Đuričković i FIlip Jović, a na klupi neće biti pomoćni trener Želimir Mešnjak.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Maroon1946
- Kontakt:
Babuka

Pa to bi bio posao strasan, on kod nas ne moze napredovati vise. Odlicno i za klub a i za njega.
Opcija posudbe u drugu ligu je odlicna, nije ogromna razlika taman da se prilagodi na "europski" fudbal.
ja bi ovo odmah dogovorio i pustio, previse novca za igraca koji ima potencijala ali nije potvrdio klasu, treba biti realan
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Oni su dobri i sa Vicom i sa Magodom i sa Colpom....sa svima su dobri i gdje god mogu nesto dobiti oni su na toj strani
Kako nije ogromna razlika seria B je vrhunska liga. Ali mi je draze puno ovo vidjeti nego turske Sporove. Na zimu dovesti stopera iskusnog sa 30 godina najmanje da malo komanduje zadnjom linijom. Nama je najstariji igrac u ekipi Pavicic i to nam je jedna mana sto nemamo bar 2 igraca iskusna da malo vode ove mladje momke.
Mislio sam na to da nije razlika da kad ode na posudbu da i tamo samo sjedi na klupi vec da ce bit redovankeli je napisao/la: ↑12 dec 2024, 18:50Kako nije ogromna razlika seria B je vrhunska liga. Ali mi je draze puno ovo vidjeti nego turske Sporove. Na zimu dovesti stopera iskusnog sa 30 godina najmanje da malo komanduje zadnjom linijom. Nama je najstariji igrac u ekipi Pavicic i to nam je jedna mana sto nemamo bar 2 igraca iskusna da malo vode ove mladje momke.
Taj ko ga proda u Seriu A i jos za te pare, treba mu sve prepisati sta trazi. Moze on jos puno napredovati, ali da mu je ovo realna cijena, jos plus da je za lige petice, nije, barem ne trenutno.
-
- Kontakt:
Potencijal je jer mu je 18g, ima vremena i potencijal je za napredak
Nikolu Krstovića su platili slovačkoj Dunajskoj Stredi, preko 4 miliona eura.boki86 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:32Bas, otkud lecceu dva miliona eura![]()
Bolje za Gulija 4boki86 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 22:32Bas, otkud lecceu dva miliona eura![]()
Joj ovim protivnika u KL, sa Omoniom, Šamrokom i Vikingurom bih bio zadovoljan u pretkolu KL da ih izvucemo
Trenutno korisnika/ca: amypitar, UltraNorth, Varijantas8 i 43 gosta.