FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nimalo naivni niko od nabrojani.Duplo jaci od Trnave svi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Trnava je za navedene Real.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 01:12Nimalo naivni niko od nabrojani.Duplo jaci od Trnave svi.

Ako analiziramo ovih 17 prvenstvenih 1 kup utakmicu i 4 evropske utakmice. Mozemo zakljucit; Daje Zoran pod jedan napravio ljepsu igru za oko, pod 2 mnogo bolje izgledamo u obrani, mnogo boljje branimo prekide (posebno odkad je Rogic na golu) go smo primili od zrinjskog iz ubacaja koji je izveden na foru i NE-regularno, takodje i 11 terac u mostaru je sviran nakon ubacaja al tuje krivica celikova (neiskustvo)
Pod 3 dosta golova dajemo isprekida pod 4) imamo najucikovitiji i najbolju i naj brzu kontru u ligi, i ko imalo prati i zna fudbal vidi da kapacitet nismo jos ni 70% iskoristili i mislim da ce ovaj aspekt igre bit jos bolji (dok se zemske pripreme odrafe)za toliko da nece postojat ekipa u pl bh kojoj go necemo dat
Na stvarima na kojima moramo bolje JESTE prodaja igraca, razumijem da mi poprilicno trosimo mnogo novca na igrace ss za standarde pl bh. ALI moramo nac taj balans, kakvu fajdu mi imamo ako Celika prodamo za 2 m€, veoma malu, po mom misljenju on mora ostat jos jednu godinu, kao i Gulashvili..
Drugo malo se radi promovise na tome da smo tesko osteceni. Predlazem sa MIRVIC ILI TRBIC ODU KOD SENADA HADZIFEZOVICA, pokaze sve kradje koje je nas klub prezivio, takodje i sudiske odluke koje su svirane za zrinjski borac i zeljeznicar
Takodje objasnit ljudima da je 3 sezone prije dolaska Vice sudjenje bilo na vecem nivou i da su to treneri javno priznali vecina
Naravno ovo sa fsks gurat
Pod 3 dosta golova dajemo isprekida pod 4) imamo najucikovitiji i najbolju i naj brzu kontru u ligi, i ko imalo prati i zna fudbal vidi da kapacitet nismo jos ni 70% iskoristili i mislim da ce ovaj aspekt igre bit jos bolji (dok se zemske pripreme odrafe)za toliko da nece postojat ekipa u pl bh kojoj go necemo dat
Na stvarima na kojima moramo bolje JESTE prodaja igraca, razumijem da mi poprilicno trosimo mnogo novca na igrace ss za standarde pl bh. ALI moramo nac taj balans, kakvu fajdu mi imamo ako Celika prodamo za 2 m€, veoma malu, po mom misljenju on mora ostat jos jednu godinu, kao i Gulashvili..
Drugo malo se radi promovise na tome da smo tesko osteceni. Predlazem sa MIRVIC ILI TRBIC ODU KOD SENADA HADZIFEZOVICA, pokaze sve kradje koje je nas klub prezivio, takodje i sudiske odluke koje su svirane za zrinjski borac i zeljeznicar
Takodje objasnit ljudima da je 3 sezone prije dolaska Vice sudjenje bilo na vecem nivou i da su to treneri javno priznali vecina
Naravno ovo sa fsks gurat
- belosevic23
- Kontakt:
Ne treba da nas čudi ovo sa željom. Tako su i 1941. godine svi igrači bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki je bio ustaški satnik.
Omonia prepuna skupih stranaca, sa ogromnim iskustvom, Stevan Jovetić, Adam Lang, Roman Bezus....., Vikingur kuci predstavnika Belgije Cercle Brugge razguli 3:1, ni ovi Irci Šamrok više nisu zezancija, izbacili u kvalifikacijama prvaka Slovenije Celje, pa uzeli po bod puno jačim Apoelu i Rapidu iz Beča.Senzacija je što je Borac u toj konkurenciji na bod do prolječa u Evropi.
-
- Kontakt:
Zato su ispali od poljskog drugoligasa a ovi svi po 10ak bodova u grupnoj fazi.Da smo na vrijeme doveli Pavicica i Lulica i da nismo imali problema sa stoperima pojeli bi onu Trnavu.Rogic takodjer ne bi primao ono sto je RockovBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 02:04Trnava je za navedene Real.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 01:12Nimalo naivni niko od nabrojani.Duplo jaci od Trnave svi.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
E ybg sad...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2024, 01:12Nimalo naivni niko od nabrojani.Duplo jaci od Trnave svi.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
INFICIRANI TOBOM
ZALUDJENI BORDO BOJOM
ZALUDJENI BORDO BOJOM
Spominje se golman Manojlovic.
Vase misljenje ?
Ja ga se sjecam da je u Zvijezdi 09 dobio priliku sa 18-19 godina. To je sve sto znam.
Vase misljenje ?
Ja ga se sjecam da je u Zvijezdi 09 dobio priliku sa 18-19 godina. To je sve sto znam.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- belosevic23
- Kontakt:
cini mi se da je dobar i perspektivan tek 22 godine a 1mil cijena, jedino što mene buni sto se ne pojacavamo na stoperskim pozicijama gdje nam je stvarno potrebno pojacanje
Ma jedno je šta pišu "novinari" i želje forumaša a, sasvim drugo je ono što traži struka.belosevic23 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:13cini mi se da je dobar i perspektivan tek 22 godine a 1mil cijena, jedino što mene buni sto se ne pojacavamo na stoperskim pozicijama gdje nam je stvarno potrebno pojacanje
Samo opušteno!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Wow

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nego , jel Durakovic zavrsio svoju epizodu u Sarajevu znal' se šta
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Varljiva zima 2025 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- relativizam
- Kontakt:
sta na kraju bijase sa onim viverosom,ne znam kolko nam moze Balta pomoci jos,probati opet napasti Gojkovica.
Mada prije ces dovesti stranca dobrog nego naseg,jer ovi nasi su upuceni u sve i kako liga funkcionise i rijetko ce ko pristati doci da mu drugi odredjuju tok prvenstva i da mu ubijaju volju
Mada prije ces dovesti stranca dobrog nego naseg,jer ovi nasi su upuceni u sve i kako liga funkcionise i rijetko ce ko pristati doci da mu drugi odredjuju tok prvenstva i da mu ubijaju volju
-
- Kontakt:
Ma kakav Viveros, Balta... i tamo gdje su trenutno klupirani, realno nista posebno od svih ovih s posudbi..relativizam je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:37sta na kraju bijase sa onim viverosom,ne znam kolko nam moze Balta pomoci jos,probati opet napasti Gojkovica.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 13 dec 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Onako da je realan i pošten sam bi se ispisao, koliko je lošnedimmmm1337 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 14:46Nego , jel Durakovic zavrsio svoju epizodu u Sarajevu znal' se šta

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Paromlinac i 18 gostiju.