Premijer liga BiH - aktuelno

H8Z7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la H8Z7 » 11 dec 2024, 21:14

obrijanopile je napisao/la:
11 dec 2024, 21:11
Hoce li mi netko objasniti, ko je bio u hotelu, a ko u Savezu?
U savezu su bili Čolpa i co (izbačena udruženja) i 4 kluba.

Dok su u hotelu bili delegati 21 kluba iz FSKS. Ujedno je ova i legalna skupština za razliku od prve. Predstavnici u IONSBiH Magoda i Džindo, predsjednik FSKS Hasanbegović.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 dec 2024, 21:14

Colpino fantomsko udruženje= Željezničara
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 11 dec 2024, 21:18

H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2024, 21:14
obrijanopile je napisao/la:
11 dec 2024, 21:11
Hoce li mi netko objasniti, ko je bio u hotelu, a ko u Savezu?

Dok su u hotelu bili delegati 21 kluba iz FSKS. Ujedno je ova i legalna skupština za razliku od prve. Predstavnici u IONSBiH Magoda i Džindo, predsjednik FSKS Hasanbegović.
Hvala
Evo i oni tebe selame!

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 11 dec 2024, 21:18

Jedva prodjoh od Hordi ispred saveza. :urnebes: :urnebes: Pa vi Ajlu iz kluba ne mozete otjerati a ne Vicu ili nekog. Eno na tenderu zaposlena cetri uposlenika preko Zavoda za zaposljavanje, potpisnik ispred kluba ko drugi neko Ajla. I to zaposlila 4 zene. Karaj Mirva sta te **** boli.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 dec 2024, 21:19

Predatod je napisao/la:
11 dec 2024, 21:18
Jedva prodjoh od Hordi ispred saveza. :urnebes: :urnebes: Pa vi Ajlu iz kluba ne mozete otjerati a ne Vicu ili nekog. Eno na tenderu zaposlena cetri uposlenika preko Zavoda za zaposljavanje, potpisnik ispred kluba ko drugi neko Ajla. I to zaposlila 4 zene. Karaj Mirva sta te **** boli.
Kakve veze hz imaju sa protestima?
🇵🇸

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 dec 2024, 21:20

Predatod je napisao/la:
Gdje si vidio da Horde organizuju protest?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 dec 2024, 21:20

Virtu4l je napisao/la:
11 dec 2024, 20:57
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 dec 2024, 20:52
Dva štrumfa izabrana Magoda i Dzindo

:rol: :rol: :rol:

slika
Ja i???
Veze ti nemaš.Da si Sarajlija znao bi za koga navija :rol:

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 11 dec 2024, 21:21

Ako Mirvić ne odbije ovu kandidaturu onda je najveći smrad koji je hodao ovim gradom. Jedno priča drugo radi

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 11 dec 2024, 21:21

Torino je napisao/la:
11 dec 2024, 21:19
Predatod je napisao/la:
Kakve veze hz imaju sa protestima?
Momak je malo lud
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 11 dec 2024, 21:23

Virtu4l je napisao/la:
11 dec 2024, 21:10
KONTRASVIH je napisao/la:
11 dec 2024, 21:03
Ma kako ce on znati :rol:

Kako je Ismir ovo taktički odradio. Lobirao tamo gdje je lakše i gdje mu je trebalo manje glasova. :rol: :rol:

Izglasala ga Čolpina fantomska udruženja. :bow: :bow:

Volis slagati nego se hljeba najesti. Uvijek idu dva kandidata a nogometni savez bira jednog za clana ozvrsnog odbora, dakle colpin covjek Junuzovic.
Fakat prekini vise sa sranjima i laganjrm pun tr ****.
Da mi imamo postene namjere jeste cinjenica da ispred drugog udruzenja ide Dzindo jer ce proci prije Magode u nogometnom savezu. Dzindo je posten covjek i neka ide, nema veze sto je vas. Vi ste svoje lice pokazali dzaba sad bacate prasinu.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 11 dec 2024, 21:24

Početkom godine svi klubovi u ligi pozvani su na sastanak u cilju borbe protiv monopolizma i taj sastanak ste odbili.
Krenuli smo sada u ovu borbu za ozdravljenje sarajevskog i bih fudbala i tu ste stali na stranu grobara ove države.
Znate dobro da nije bilo nikakvih uslova za članstvo u savezu predstavnika iz našeg kluba ili bilo šta slično.
Znate dobro da "radnički klub" na ovaj način Vici vraća dugove i lakše je živjeti u laži šbbkbb nego progutati nešto što će vas pratiti dok postojite, režimske chetnicke qujice.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 11 dec 2024, 21:25

Napoli je napisao/la:
11 dec 2024, 21:24
Početkom godine svi klubovi u ligi pozvani su na sastanak u cilju borbe protiv monopolizma i taj sastanak ste odbili.
Krenuli smo sada u ovu borbu za ozdravljenje sarajevskog i bih fudbala i tu ste stali na stranu grobara ove države.
Znate dobro da nije bilo nikakvih uslova za članstvo u savezu predstavnika iz našeg kluba ili bilo šta slično.
Znate dobro da "radnički klub" na ovaj način Vici vraća dugove i lakše je živjeti u laži šbbkbb nego progutati nešto što će vas pratiti dok postojite, režimske chetnicke qujice.
Ovo nas je pravo pogodilo, sto ce nas cetnicima nazivati 20 ljudi sa foruma koji ni proteste ne mogu ispostovati.
Fk Željezničar.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 dec 2024, 21:27

H8Z7 je napisao/la:
11 dec 2024, 21:14

A šta vrijedi kada skupština nije upisana u registar i vrlo je je izvjesno da neće ni biti upisana? A da nekim slučajem i bude upisana, ide na monitoring u savez, gdje će zbog nekog najglupljeg mogućeg razloga biti oborena.

Kao što sam i rekao, znaju se kandidati koji su ušli u saveze. Džabe se opterećujete.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 dec 2024, 21:28

Zar nije trebo Ibraković upasti u savez?
🇵🇸

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 11 dec 2024, 21:29

Kockoglavi je napisao/la:
11 dec 2024, 21:07
Dragi mitomani, ne lazite raju, ne idu u paketu vec ide Junuzovic a Mirvic se spominje samo kao drugi kandidat da bi zbunili raju koja nisu u toku.
Objavljuju neka imena a nisu imali kvorum, vicine kuje i lopovi.
Brate, ovde ne možeš ništa objasnit, Mirvićevo ime ovde je samo maska je savez bira od dva kandidata člana izvršnog odbora zato su poslali svog kandidata i ka jednog sa naše strane samo da prevare nepismene, a izabrat će Junuzovića. Sa druge strane klubovi su igrali pametnije pa ista imena predložili i za NSBiH i federalni savez. Zanimljivo je da je Džindo bio protukandidat Čolpi prije četiri godine.

Očigledno je da je željezničar na strani saveza jer su brojna imena kandidata povezana sa njima čime žele privući ih kao podršku da bi bili u fazonu da su u odlučivanje ubacili još jedan klub pored El Tarika, Hrida i Bojnika hahaha

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 11 dec 2024, 21:30

Joj sto ih Vicika banova. Moze i pet delegata nije problem. Tek vam sad slijedi pisanje, a do kraja godine ode i Mirvic. Ne moze ni on vise.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2024, 21:30

epidemija je napisao/la:
11 dec 2024, 21:23
Volis slagati nego se hljeba najesti. Uvijek idu dva kandidata a nogometni savez bira jednog za clana ozvrsnog odbora, dakle colpin covjek Junuzovic.
Nema razloga da se toliko uzbuđuješ, znam da je frka, ali šta da se radi.

Ništa ja nisam slagao. Napisao sam onako kako jeste, da je Mirvić izabran kao kandidat ispred FSKS. Činjenica.

E sad, što ste vi već unaprijed izabrali Junuzović da bi vam bilo lakše, to je vaš problem. Ja ću sačekati izbore u savezu i do tada je legitiman kandidat, Ismir Mirvić, predsjednik i vlasnik Fudbalskog Kluba Sarajevo.

Nek' bolji pobijedi. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 dec 2024, 21:31

Necee vjecno zapamtitee gickove kujice!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 11 dec 2024, 21:32

I da dzaba ste krecili, ova suspenzija 18 delegata nikad nece biti prihvacena od Ministarsta, zivi bili pa vidjeli. Samo ste se dzaba izofirali

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 11 dec 2024, 21:33

Virtu4l je napisao/la:
11 dec 2024, 21:30
epidemija je napisao/la:
11 dec 2024, 21:23
Nema razloga da se toliko uzbuđuješ, znam da je frka, ali šta da se radi.

Ništa ja nisam slagao. Napisao sam onako kako jeste, da je Mirvić izabran kao kandidat ispred FSKS. Činjenica.

E sad, što ste vi već unaprijed izabrali Junuzović da bi vam bilo lakše, to je vaš problem. Ja ću sačekati izbore u savezu i do tada je legitiman kandidat, Ismir Mirvić, predsjednik i vlasnik Fudbalskog Kluba Sarajevo.

Nek' bolji pobijedi. :rol:
Uopste se ne uzbudjujem ja znam ko ce se upisati. Zajebali ste se. Zivi bili pa vidjeli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, supervizor i 15 gostiju.