Nema prijenosa nigdje,ma naleti majstore vrijeme idealno za mostarske kave ,zene u sorcevima jos opusti ociPappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
GradKamena
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Naleti lagano,u Mostaru je suncano,ponesi naocalePappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi.
HNK Branitelj Mostar 1992
Sve je to meni primamljivo, al mrzi me. Nedelja veče,radije sam bio za varijantu kuće i striminga, kad već nema na TV. 
Ljudi jel vi mislite primit gol ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Obrana nam je betonBesic je napisao/la:Ljudi jel vi mislite primit gol ?
Banja Luka, eto nas i ne nosimo darove
Sve do prvog gola je bilo loše, a onda poslije gola domimacija...
Zakarić najbolji, mada su svi kao kolektiv odlično odigrali.. golčine Filipovića..... ma sve za 5!
Atmosfera također, stajanje, zapad....
Idemo dalje, hrabro u BL!
Zakarić najbolji, mada su svi kao kolektiv odlično odigrali.. golčine Filipovića..... ma sve za 5!
Atmosfera također, stajanje, zapad....
Idemo dalje, hrabro u BL!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!
4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...
idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!
4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...
idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!
Pa dobro jeste l' vi normalni
Očepili kad najviše trebajohnnyyK je napisao/la:još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!
Jednostavno, dobra ekipa, dobar trener, dobra atmosfera u klubu, za naše pojmove nismo normalniDenvald je napisao/la:Pa dobro jeste l' vi normalni
[youtube][/youtube]
Dobri ste, nema šta, velika je stvar ne primiti gol u ovakvoj sezoni gdje je svakome svaki bod (gol) bitan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Subota, 19:00h
...jer ja sam skitnica!
...jer ja sam skitnica!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
-
PiazzaGrande
Sarajevo u kupu..hm
Ma bez obzira na snagu protivnika ja bih izveo pričuvnu momčad jer prvenstvo je prioritet, puno su važnije utakmice protiv Borca tri dana ranije i Radnika tri dana nakon ove utakmice...Sjetimo se samo protekle sezone i iscrpljivanja momčadi u kup utakmicama koje nije donjelo ništa...
Sastav: Bandić- Zlatić, A.Radeljić, S.Radeljić, Stojkić- Vranjić, Petrak- Simeunović, Šćepanović, Aćimović- Kordić...pa šta urade urade... a nije ni loš sastav...Sretno Zrinja!
Ma bez obzira na snagu protivnika ja bih izveo pričuvnu momčad jer prvenstvo je prioritet, puno su važnije utakmice protiv Borca tri dana ranije i Radnika tri dana nakon ove utakmice...Sjetimo se samo protekle sezone i iscrpljivanja momčadi u kup utakmicama koje nije donjelo ništa...
Sastav: Bandić- Zlatić, A.Radeljić, S.Radeljić, Stojkić- Vranjić, Petrak- Simeunović, Šćepanović, Aćimović- Kordić...pa šta urade urade... a nije ni loš sastav...Sretno Zrinja!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Prolazimo ovo...Vinko je pencilin za FKS 
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
ja zadovoljan, ipak, liga je prioritet
Sa izmješanim sastavom po pobjedu sa hendikepom
Sa izmješanim sastavom po pobjedu sa hendikepom
Ma izmijesan sastav ce proc ove ekipe iz sredine tabele 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
PiazzaGrande
Ibraković: Zrinjski favorit? Ma ni slučajno...
Hahahahahahaha...jok, eto Sarajevo je favorit na gostovanju u Mostaru kod prvoplasirane ekipe u prvenstvu...a lika i izjave...presmješan je...
Inače šta reći o liku koji se, navodno, lažno prestavlja kao autor knjige koju nije napisao on, nego je, navodno, to uradio jedan sportski novinar iz Mostara kojemu ovaj, navodno, nije isplatio dogovoreni honorar za taj posao..Prava seoska varalica...navodno
Hahahahahahaha...jok, eto Sarajevo je favorit na gostovanju u Mostaru kod prvoplasirane ekipe u prvenstvu...a lika i izjave...presmješan je...
Inače šta reći o liku koji se, navodno, lažno prestavlja kao autor knjige koju nije napisao on, nego je, navodno, to uradio jedan sportski novinar iz Mostara kojemu ovaj, navodno, nije isplatio dogovoreni honorar za taj posao..Prava seoska varalica...navodno
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma pusti priče, Sarajevo nije favorit u gostima ni protiv Radnika, a ne protiv nas. Ali sve ce se viditi u srijedu. Nadam se dobroj igri i posjeti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
GradKamena
- Kontakt:
Ja se isto slazem.da je Sarajevo favorit,i nek nastave mislit tako i dalje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.