Ma ništa ozbiljno, boli ga mišić leve tetive.Kaka injury: Strain on the left hamstring muscles
Treatment: Medical. Physiotherapy. Gym and field work
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma nije vjerovatno, bilo bi hampe oko toga da je sta ozbiljno. A i da jeste, evo kraj je sezone, tako da...Neske' Karim 9 je napisao/la:Čuj Kaka' povrijedjen...sta kada kako?...jeli nesto ozbiljno ili pak?
Sutra:
----------------------Adan----------------------
Arbeloa------Pepe-------Carvalho----Marcelo
-----------Lass-------------Xabi----------------
Di Maria-------------Ozil---------------Ronaldo
---------------------Pipita-----------------------
Ne ocekujem pobjedu, ali se nadam istoj potajno u sebi
EDIT: Pipa kapiten (kakav Marcelo...)
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 09 maj 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Joj kako bi volio izbacit Di Mariu, a vratit Robbena... To bi bila nenadjebiva krila, Robben i Ronaldo 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne znam bil' prenaglio (neka drugi kazu) ako kazem da Di Maria nije nista losiji igrac od Robbena i da nam je vise od koristi nego sto je bio ovaj (to da je korisniji sam siguran, dal' je bolji neka drugi kazu), uz to, Robben bi sav svoj raskosni talenat imao prilike pokazivati u Madridskim bolnicama u kojima je bio vise od 60% svoje "avanture" u Madridu. Eto samo jedan podatak, recimo da je Ronaldo odkada je u Realu zabio 79 golova (jos nije kraj sezone), a Robben je u istom tolikom vremenskom intervalu u Madridu odigrao 63 utakmiceEdin TM87 je napisao/la:Joj kako bi volio izbacit Di Mariu, a vratit Robbena... To bi bila nenadjebiva krila, Robben i Ronaldo
Ma kume, na stranu njegove povrede, lik je majstor, njemu odgovara igra u Realu i u svakoj tekmi je razvaljiv'o koju je odigr'o.... Sutina dribling svePortillo je napisao/la:Ne znam bil' prenaglio (neka drugi kazu) ako kazem da Di Maria nije nista losiji igrac od Robbena i da nam je vise od koristi nego sto je bio ovaj (to da je korisniji sam siguran, dal' je bolji neka drugi kazu), uz to, Robben bi sav svoj raskosni talenat imao prilike pokazivati u Madridskim bolnicama u kojima je bio vise od 60% svoje "avanture" u Madridu. Eto samo jedan podatak, recimo da je Ronaldo odkada je u Realu zabio 79 golova (jos nije kraj sezone), a Robben je u istom tolikom vremenskom intervalu u Madridu odigrao 63 utakmiceEdin TM87 je napisao/la:Joj kako bi volio izbacit Di Mariu, a vratit Robbena... To bi bila nenadjebiva krila, Robben i Ronaldo
Roger Federer the greatest of all time!
Šta da igram sutra ,dvicu ili 3+ ,šta je sigurnije
pozz za Kovačevića
pozz za Kovačevića
Real se okrece Altintopu..
Btw pogledajte klip :S malo je spam ali...
RIP
http://www.marca.com/2011/05/09/ciclism ... 51568.html
RIP
pozz ljudi ja se vratio nakon 100 godinaL_blancos je napisao/la:Real se okrece Altintopu..
RIP
za sta ce Altintop,da donosi vodu Ronaldu
R.I.P Weylands stvarno strašno za jednu takvu trku
- anonymousHD
- Kontakt:
Mano Manezes neće zvati Kaku za Copa Amerika

Selektor brazilske reprezentacije Mano Manezes, najavio je danas mogućnost nepozivanja igrača Real Madrida Rikarda Isaksona Lejtera Kake za nadolazeći turnir Copa America. Svoje glasno razmišljanje Manezes je obrazložio činjenicom da se Kaka nije u potpunosti oporavio od povrede, te da sa njim treba biti oprezan. Hoće li Kaka biti u reprezentaciji Brazila ili ne znaće se poslije spiska kojeg Manezes treba da objavi za prijateljske utakmice sa Holandijom i Rumunijom.
Meni se ovo sviđa, taman će imati fino vremena da se odmori i da za iduću sezonu bude 100% spreman. Napokon bi mogli vidjeti, iduće sezone, Kaku u onoj top formi, kao u Milanu. To je moja velika želja. Tandem Ronaldo i Kaka je predobar, oni se znaju napamet. Podsećaju me na Ronalda i Zizou.a.
Šta vi mislite?

Selektor brazilske reprezentacije Mano Manezes, najavio je danas mogućnost nepozivanja igrača Real Madrida Rikarda Isaksona Lejtera Kake za nadolazeći turnir Copa America. Svoje glasno razmišljanje Manezes je obrazložio činjenicom da se Kaka nije u potpunosti oporavio od povrede, te da sa njim treba biti oprezan. Hoće li Kaka biti u reprezentaciji Brazila ili ne znaće se poslije spiska kojeg Manezes treba da objavi za prijateljske utakmice sa Holandijom i Rumunijom.
Meni se ovo sviđa, taman će imati fino vremena da se odmori i da za iduću sezonu bude 100% spreman. Napokon bi mogli vidjeti, iduće sezone, Kaku u onoj top formi, kao u Milanu. To je moja velika želja. Tandem Ronaldo i Kaka je predobar, oni se znaju napamet. Podsećaju me na Ronalda i Zizou.a.
Šta vi mislite?
Altintop je radilica i Mou takve voli,mada on nije nikako kalibar za Real..MElloo je napisao/la:pozz ljudi ja se vratio nakon 100 godinaL_blancos je napisao/la:Real se okrece Altintopu..
RIP
za sta ce Altintop,da donosi vodu Ronaldu![]()
![]()
R.I.P Weylands stvarno strašno za jednu takvu trku
Strasno,prestrasno.. Ko ima los zeludac nek ne gleda..
šta mu je bilo ,jel pao il štaL_blancos je napisao/la:Real se okrece Altintopu..
RIP
da pao je i podlegao od povreda nakon padaJ.Goerges je napisao/la:šta mu je bilo ,jel pao il štaL_blancos je napisao/la:Real se okrece Altintopu..
RIP
Ovo je jos jedna od onih gluposti poput one "Raul se vraca u repku". A taj novinar koliko je upucen u sve ovo dovoljno govori cinjenica da usljed nedostatka rijeci pise njegovo puno ime koje na kraju ocito nije ni tacno napisao, cuj "Izaksona Lejtera"anonymousHD je napisao/la:Mano Manezes neće zvati Kaku za Copa Amerika![]()
Šta vi mislite?
Vrlo moguce, Kaka nije dugo vremena na nivou, nije se vratio u staru formu, a mozda i sam ne zeli da igra. Sad je pitanje koliko tu ima istine, s obzirom da je Kaka, i u ovakvom stanju, bolji od vecine nogometasa koje Brazil ima na raspolaganju. Ja iskreno ne bih volio da ide igrati, jer kad god igra za njih uniste ga povredama i glupim lijecnickim procjenama.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Sahin: "Nije stvar u novcu, nego zato sto je najveci klub na svijetu"

Nazvao me Mourinho, jako mije prijao razgovor sa njim..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Lafac ovaj Sahin
Dobicete jos djevojcica na vasu stranu ( ako ikako moze vise)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Bane Madridista
- Kontakt:
Kada bi još i Tevez došao,onda bi tek bili prava ekipa.Naravno treba i neki malo bolji štoper,pošto Rikardo ima 33.

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ma dolaskom Ronalda i Kake smo sve uzeli nema ko vise precJimmy from the hood je napisao/la:Lafac ovaj Sahin
Evo Johan Cruyff opet napada Mourinha u svojoj kolumni
Odigrana su četiri žestoka 'el clasica'. S psihičkog su aspekta oni bili i više zamorni nego s fizičkog, uglavnom zbog Mourinha. To je sada stvar prošlosti, međutim, on niti jednu odluku koju je donio, bilo na travnjaku ili izvan njega, nije donio dobro. Da je vjerovao u svoje igrače ne bi morao mijenjati taktiku. Kako bilo, svaki je trener odgovoran za odluke koje donosi
Real je tuzio doktore Brazila zbbog prosle povrede,sigurno je da je Kaka najbolji igrac i nosilac repke,ali ipak tesko da ce se usuditi da ga pozovu u skorije vrijeme..
- Bane Madridista
- Kontakt:
Najbolje bi bilo kada bi Kaka odmarao i spremao se samo za Real.Nije ga bilo čitavu prošlu polusezonu,ovu je dobijao vrlo malo prilika da igra,ali kad god je igrao,odigrao bi sjajno.Dao je 7 golova na tih nekoliko utakmica,što pokazuje da iako nije 100% spreman,u boljoj je formi nego prošle godine kada je igrao više i za cijelu sezonu u Primeri postigao 8 golova.On je igrač koji treba konstantno da igra,Ozil je sjajan ali klasa je klasa.Ne treba Kaku potcjenjivati,ipak je on najbolji Brazilac na svijetu,bez obzira na sve.On nije igrač koji treba da se dokazuje,za razliku od Ozila,on je genijalan i mislim da bi Ozil trebao da mijenja Kaku,a ne Kaka Ozila.Kaka treba da igra u prvih 11 kad god je to moguće,a u slučaju povrede da igra Ozil.Vremenom,jer Kaka ima 29,Ozil koji ima samo 22 da pređe na njegovo mjesto i bude mozak Merenguesa. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.