Kako je Željezničar glasao kad je delegat suspendovan?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tvoj je potreban.Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2024, 09:12Je li to Zeljo ima predstavnike cetnika u klubu, pa je cetnicki? Hmmm, podsjeti me koji je haski optuzenik bio u FK Sarajevu i jesu li ono HZ sa Lesinarima bili bratska grupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 00:16E cuj ti ovog virtuala dijasporca nk ZeljezniCMAR mu najveći klub u drzavi hahahahahha
Jeste najveci cetnicki klub slazem se
Nepotreban ti je komentar i nacin izrazavanja![]()
Ti isti Lešinari su 90e godine protiv Zvezde u Banjaluci pjevali "Ovo je Bosna".

Na kraju krajeva nikakve bratske grupe nisu bili Hz i Lešinari.
Kad ti vladaju crveni, desavanja oko kluba kao sto je Sloboda sa gradom Tuzlom i ogromnim TK je samo pokazatelj nesposobnosti. Slicno je u Zenici gdje se klub skoro ugasio a doslovno niko nije iza resetaka.
Balijski sindrom lopovluka.
Gabela sa 3000 stanovnika ima Premijerligasa, Zenica sa 100.000 nema
Sloboda opet ispada, Stupcanica Olovo, 10.000 stanovnika upada.
Tacno se vidi kvalitatan rad i balijska posla.
Balijski sindrom lopovluka.
Gabela sa 3000 stanovnika ima Premijerligasa, Zenica sa 100.000 nema

Sloboda opet ispada, Stupcanica Olovo, 10.000 stanovnika upada.
Tacno se vidi kvalitatan rad i balijska posla.
- svrakino1921
- Kontakt:
Klubovi vs udruženja
Cirkus u Sarajevu: Održane dvije različite Skupštine FSKS, izabrani različiti predsjednici, kandidati za FSBiH...
Ibrahim Hasanbegović novi je predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo. Odlučili su to delegati Skupštine FSKS koja je održana u jednom sarajevskom hotelu pod parolom "Sarajevski klubovi za budućnost sarajevskog fudbala".
Osnovni zadatak
Ibrahim Hasanbegović izabran za predsjednika FSKS: Statut ćemo prilagoditi klubovima, a ne fantomskim udruženjima
Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH i Fudbalskog saveza BiH su Kenan Magoda i Adnan Džindo.
Na sjednici Skupštine većine klubova nezadovoljnih stanjem i vođenjem FSKS, a koju je nedavno Ministarstvo pravde KS na čelu s ministricom Darjom Softić Kadenić odbilo upisati u Registar udruženja, prisustvovao je 21 delegat, a pravo glasa imalo je njih 20.
U isto vrijeme u zgradi FSBiH održana je i druga sjednica Skupštine FSKS, trenutno prihvatljiva Fudbalskom savezu BiH, na kojoj je kako piše Klix, za predsjednika krovne fudbalske organizacije u Sarajevu izabran Nijaz Brković.
Kanton Sarajevo
Fudbalski klubovi izabrali novo rukovodstvo i svoje predstavnike: Prijetnje i ucjene nisu jače od zakona
Kandidati za Izvršni odbor FSBiH su Ismir Mirvić i Adis Junuzović, a za Izvršni odbor NSFBiH Nijaz Brković i Adnan Džindo.
E hajd ti sad pogodi što njima ne odgovara ova skupština u NFSBiH
S kim mi dijelimo Metropolu
Svašta
Cirkus u Sarajevu: Održane dvije različite Skupštine FSKS, izabrani različiti predsjednici, kandidati za FSBiH...
Ibrahim Hasanbegović novi je predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo. Odlučili su to delegati Skupštine FSKS koja je održana u jednom sarajevskom hotelu pod parolom "Sarajevski klubovi za budućnost sarajevskog fudbala".
Osnovni zadatak
Ibrahim Hasanbegović izabran za predsjednika FSKS: Statut ćemo prilagoditi klubovima, a ne fantomskim udruženjima
Kandidati za Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH i Fudbalskog saveza BiH su Kenan Magoda i Adnan Džindo.
Na sjednici Skupštine većine klubova nezadovoljnih stanjem i vođenjem FSKS, a koju je nedavno Ministarstvo pravde KS na čelu s ministricom Darjom Softić Kadenić odbilo upisati u Registar udruženja, prisustvovao je 21 delegat, a pravo glasa imalo je njih 20.
U isto vrijeme u zgradi FSBiH održana je i druga sjednica Skupštine FSKS, trenutno prihvatljiva Fudbalskom savezu BiH, na kojoj je kako piše Klix, za predsjednika krovne fudbalske organizacije u Sarajevu izabran Nijaz Brković.
Kanton Sarajevo
Fudbalski klubovi izabrali novo rukovodstvo i svoje predstavnike: Prijetnje i ucjene nisu jače od zakona
Kandidati za Izvršni odbor FSBiH su Ismir Mirvić i Adis Junuzović, a za Izvršni odbor NSFBiH Nijaz Brković i Adnan Džindo.
E hajd ti sad pogodi što njima ne odgovara ova skupština u NFSBiH
S kim mi dijelimo Metropolu
Svašta
Sta dalje moj Mirvicu. Opet propadose snovi za titulom. Ugasi je u dvije tekme Posusje i Vico. ABd na proljece tek ide raspad.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 12 dec 2024, 08:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Historija sve piše, al mojne demagogije poslije ko Boga vas molim... a vec ste poceli demagogiju svoju prosipati, filozofi..
mutavi 1921
mutavi 1921
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako u savez sjedne mirvic bice velike promjene, ako sjedne neko s Grbavice, sve ostaje isto. Pitarska masinerija. I Colpu ste vi na proslim izborima podrzali. Pa vas proda ili sta vec. Ne valja vam. Mirvic se grli s Vicom, pa sad ne ide. Koji je plan Mirvica i zasto nije dosao na sastanak? Sta kaze Trbic na to, cekamo fb status.
-
- Kontakt:
Mirvića izabrao Vico, a nama prebacuju da smo se prodali. Pitarska logika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:17Mirvića izabrao Vico, a nama prebacuju da smo se prodali. Pitarska logika.
Pobjeda
Mirva izabran u prostorijama Saveza a nije izabran u caffe- slastičarnici hotela
I sad mi sa Vicom
Reprezentacija trenira u Poljoprivrednom dobru Butmir a gosp.Vico izjavio da više reprezentacija nece igrat na Grbavici
I opet mi sa Vicom
LUDILO
- relativizam
- Kontakt:
ocajniji potez od onog kad je arap placao da ih trenira
i otkud borci protiv sistema u drustvu Hrida,El tarika ,Bojnika i 9 fantomskih udruzenja
i otkud borci protiv sistema u drustvu Hrida,El tarika ,Bojnika i 9 fantomskih udruzenja
Moramo biti s vama da bi bilo bolje?relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:35ocajniji potez od onog kad je arap placao da ih trenira
- relativizam
- Kontakt:
a kakvi ste ovako je i bolje,neka je ispalo kako je ispalo.Tempero je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:46Moramo biti s vama da bi bilo bolje?relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:35ocajniji potez od onog kad je arap placao da ih trenira
sa jedne strane imas nesto nepoznato sto moze da valja a sto moze biti i gore a sa druge strane imas nezakonitost,lopovluk,namjestanja,kradje i vi birate drugu stranu .
neka kradje i namjestanja samo necemo tamo sa onima,eto logike
mislim necu vise ni pisati nista o ovme,vidim da ovdje crnogorac unistava temu kao sto ga napadaju tamo i na zeljinom pdf.
a s vama se i ne treba raspravljati vi koji branite sadasnje stanje nebil igrali kolo dva pretkola intertotokupa
-
- Kontakt:
FK Zeljeznicar - j3bo li vas Vico Zeljkovic po sred usta. Nisam pitar,ne navijam za Sa, zivim u USK gdje je Vicin pulen Duric srozao nogomet na najnize grane. Jos jednom,j3bo vas Vico u usta raspala. Borci za BH nogomet.
Dobro jutro dobri ljudi i pitari.
Je li se oglasio Tarik Trbić i zašto nije?
Je li se oglasio Tarik Trbić i zašto nije?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nemate pravo nikome ništa reći dok svoju avliju ne počistite. Evo kako smo mi krenuli, korak po korak. Skinite Durića kao mi Čolpu pa onda dođi i seri ovdjeMocvara1991 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:05FK Zeljeznicar - j3bo li vas Vico Zeljkovic po sred usta. Nisam pitar,ne navijam za Sa, zivim u USK gdje je Vicin pulen Duric srozao nogomet na najnize grane. Jos jednom,j3bo vas Vico u usta raspala. Borci za BH nogomet.
Mirvic garancija da ce valjati i ostali pitari? Pa na prvoj sjednici je vas trbic jedva docekao da napise onaj status pa izbrisao. Mogao je i Mirvic doci ponuditi plan. Niko ne zna sta nudi. Svaki klub gleda samo sebe i tako je bilo i tako ce biti. Toga su svjesni svi.relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:54a kakvi ste ovako je i bolje,neka je ispalo kako je ispalo.Tempero je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:46Moramo biti s vama da bi bilo bolje?relativizam je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:35ocajniji potez od onog kad je arap placao da ih trenira
sa jedne strane imas nesto nepoznato sto moze da valja a sto moze biti i gore a sa druge strane imas nezakonitost,lopovluk,namjestanja,kradje i vi birate drugu stranu .
neka kradje i namjestanja samo necemo tamo sa onima,eto logike
mislim necu vise ni pisati nista o ovme,vidim da ovdje crnogorac unistava temu kao sto ga napadaju tamo i na zeljinom pdf.
a s vama se i ne treba raspravljati vi koji branite sadasnje stanje nebil igrali kolo dva pretkola intertotokupa
Vidi znamo da se cupate na sve strane, ali evo realni budite jednom u zivotu. Ja vas ne volim i navijam uvijek protiv vas isto kao sto i vi navijate uvijek protiv Sarajeva, ali ovo uopste nije borba za Sarajevo ili Zelju ovo je borba da se ovo cetnicko go.vno makar malo destabilizuje, za bolje i za nas i za vas. Realno vama je trenutno dobro ne kradu vas, eto u Doboju jedino nesta bilo a i svakako je utakmica cudna samaTempero je napisao/la: ↑12 dec 2024, 08:13Ako u savez sjedne mirvic bice velike promjene, ako sjedne neko s Grbavice, sve ostaje isto. Pitarska masinerija. I Colpu ste vi na proslim izborima podrzali. Pa vas proda ili sta vec. Ne valja vam. Mirvic se grli s Vicom, pa sad ne ide. Koji je plan Mirvica i zasto nije dosao na sastanak? Sta kaze Trbic na to, cekamo fb status.
po sebi, nekad vas i poguraju i necete da se zamjerate Vici. Ali ljudi zar vas nije stid ici na sjednicu na kojoj su sve prodane duse i balije bile, koji su suspendovali 20 ljudi na silu da bi imali kvorum, zar vas nije stid biti jedni od njih. Brkovic uopste nije izabran zbog vas, on ce igrati kako Vico kaze jer jer je njegov igrac i radit ce isto kao i Colpa, pa duzan mu je jer mu je sina zaposlio u savez, proguglajte ako ne vjerujete. Junuzovic je Vicin covjek, u njegovoj kafani stalno sjede on i Telgeltija, frajer je mutan do zla Boga imate i slike po internetu sa kim se sve druzi.
Nebitni smo mi u svemu, **** i nas i vas ali prodali ste se kao posljednje pi.cke vi pricajte sta hocete. Na ovoj sjednici je izabran Ibrahim Hasanbegovic, Magoda (ima sliku u nasem dresu ali frajer je operisan od bilo kojeg kluba, pa bori se covjek da vam se tribina izgradi), Dzindo (zeljin).
Majke mi stavite vaseg normalnog covjeka na sve tri pozicije meni je svejedno, samo da nije na ovoj cetnickoj strani i uvijek cu biti za, ali ovo je odvratno sta ste uradili, serite koliko hocete.
Zašto se Ismir Mirvić nije odazvao pozivu iz FK Željezničar i predstavio plan za razvoj našeg fudbala?
Čuj mene zašto.
Čuj mene zašto.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrammm1921, HyperOS, NeSamSafetee, TylerBurey, Vanja8 i 33 gosta.