@Sabinho, zbog fantasticnog rada uprave ti gubis opklade sa pljuvacima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo trener koji je vec radio u najjacoj ligi na svijetu dolazi u obzir!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cast mi je gospon joker.joker90 je napisao/la:Samo trener koji je vec radio u najjacoj ligi na svijetu dolazi u obzir!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubovaTesto je napisao/la:ljudi, izgleda da će željo u europa leauge
mojne ba besha brata,ako se ne plasiramo a vjerovatno nechemo vodim vas ja sve,i istomishljenike i neistomishljenike u hotel evropu na jedan vochni KUP ako nishta? mrtav sam ozbiljan[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nama ni Petrović ne bi valjao jer bismo u prvih 10 kola pod njegovim vodstvom očekivali, a bogme i zahtijevali od njeg, sve pobjede, i to bez primljenog gola. Otjerali bismo ga nakon prvog kiksa, još ga golog skinuli i palili mu bradavice pred svima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
mene od same uprave vise brine to sto Tan upravlja s nama ,znaci ode Dino i Kusta ,dodju Mujo i Haso al opet upravlja Tan klubom
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa dobro nije napravio nesto aman sa PAOKom, ali ga je dosta solidno vodio u Evropskoj ligi gdje su na kraju zavrsili na 3 mjestu sa 7 bodova, u Grckom prvenstvu mu je jedno vrijeme odlicno islo isto.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije se bas proslavio sa PAOK-om?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Uprava je trajna tragedija .
Jedina dobra vijest u moru katastrofa koje su se desile i koje će se dešavati u naredna dva mjeseca bila bi : Službeno Slavko Petrović novi trener Sarajeva , sve osim toga je nastavak agonije .
Jedina dobra vijest u moru katastrofa koje su se desile i koje će se dešavati u naredna dva mjeseca bila bi : Službeno Slavko Petrović novi trener Sarajeva , sve osim toga je nastavak agonije .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ElCartel11
- Kontakt:
High je napisao/la:Nama ni Petrović ne bi valjao jer bismo u prvih 10 kola pod njegovim vodstvom očekivali, a bogme i zahtijevali od njeg, sve pobjede, i to bez primljenog gola. Otjerali bismo ga nakon prvog kiksa, još ga golog skinuli i palili mu bradavice pred svima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
celo ide konama, prestanite pisati o njemu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nista me vise ne moze iznenaditiRinuka je napisao/la:celo ide konama, prestanite pisati o njemu
Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubovaTesto je napisao/la:ljudi, izgleda da će željo u europa leauge
mojne ba besha brata,ako se ne plasiramo a vjerovatno nechemo vodim vas ja sve,i istomishljenike i neistomishljenike u hotel evropu na jedan vochni KUP ako nishta? mrtav sam ozbiljan[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Ma druze mi smo istomisljenici, samo treba svako slovo procitati, ovo ja nesto na racun kona
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
E hebem ti leauge navuče me na tanak led 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Testo je napisao/la:Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubova
VVVBK
Ma druze mi smo istomisljenici, samo treba svako slovo procitati, ovo ja nesto na racun kona
ma znam haveru zato i pishem,navuk'o te besh realno[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
a to bi ti ko kone kad su statut usvajali, daj ti nama pare al se mi pitamobordobijeli je napisao/la:mene od same uprave vise brine to sto Tan upravlja s nama ,znaci ode Dino i Kusta ,dodju Mujo i Haso al opet upravlja Tan klubom
Pyro is not a crime !
Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sloboda ostaje bez licence?Majkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sta se ti javljas ,i da izadjemo u Evropu ti ces svakako na streamu gledati,ti si "stream navijac".Evander je napisao/la:Sloboda ostaje bez licence?Majkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ti si bio ubijeden i u titulu...znaci ostajemo bez Evrope definitivnoMajkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Toliko o tuzlacima...
I da ja navijam sad za njih, hocu al u qurcu..
Makar ne izborili Evrope jos 10 godina...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 12 maj 2016, 08:46, ukupno mijenjano 5 puta.
Jezik pregrizo.zagorski je napisao/la:Ti si bio ubijeden i u titulu...znaci ostajemo bez Evrope definitivnoMajkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DzemoSmjecanin i 21 gost.