Pricalo se o Petrovicu, neki inicijalni razgovori su i uspostavljeni. I onda jucer dodju ovi Tanovi, citav dan su sastancili, sinoc se sjedilo u Bristolu do nekih doba i evo jutros ova vijest. Ne branim nase ali mislim da je ovo vise do Tana sto kazes. Ne znam nisam ni pametan vise. Jedino sto znam da cu kupiti opet godisnju, produziti clanarinu i ici na utakmice. Mozda se iz ovoga nesto i dobro izvuce. Imamo stvarno nevjerovatne mlade igrace, vrijeme je da dobiju pravu sansu. Ali ne kao sa Jesicem, da budu prikljuceni timu, a igraju Kramar, Emerson, Cezar.Evander je napisao/la:Ovo je vise do Tana i zavrtanja pipe, nego do uprave.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zipa ovog sto trazi Trbica u komentarima
Pare treba napraviti ako uprava nije sposobna i samo čeka da im tan uplati na račun treba da idu i da dođu sposobniji.UnitedForce je napisao/la:Para vise nema. To je vec svima jasno.
- UnitedForce
- Kontakt:
Dosta vise Hurtica i njegovih stela u akademiji. Gura neke svoje momke kako u akademiji tako i u prvi tim.
' $!
Ljudi kako ne razumijete,nije ovo do Uprave. Tan rek'o moraju igrati akdemci i gotovo! Mogu i oni mozda zeljeti nesto vise,ali bice kako je kosooki rek'o i zavrsena prica! Boli njega k...c sto su navijaci nezadovoljni i sto zele da budemo najbolji u ovoj sugavoj ligi i sto mastaju o 'evropskom Sarajevu'... On ako bude zelio nekakve rezultate ima Cardif ima Kortrajk... Mi smo mu ribogojiliste,rasadnik za pijace.
Pu yebem ti ovo i za sta smo se mi prodali!!!
Treba preregistrovati klub u OFK Sarajevo.
Postajemo ili to vec jesmo osrednji klub u ovoj kupus ligi.
Jako iritira i vrijedja ovo saopstenje,bezmudost opet na sceni,navode na citanje izmedju redova..Da nije i ovo mozda "u inat dusmanima"!?!?
Au,kakvo ateriranje,aa sta se radi jbt..Pa jel vas sramota poslije svega..puuu
Postajemo ili to vec jesmo osrednji klub u ovoj kupus ligi.
Jako iritira i vrijedja ovo saopstenje,bezmudost opet na sceni,navode na citanje izmedju redova..Da nije i ovo mozda "u inat dusmanima"!?!?
Au,kakvo ateriranje,aa sta se radi jbt..Pa jel vas sramota poslije svega..puuu
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
zagorski je napisao/la:Ljudi kako ne razumijete,nije ovo do Uprave. Tan rek'o moraju igrati akdemci i gotovo! Mogu i oni mozda zeljeti nesto vise,ali bice kako je kosooki rek'o i zavrsena prica! Boli njega k...c sto su navijaci nezadovoljni i sto zele da budemo najbolji u ovoj sugavoj ligi i sto mastaju o 'evropskom Sarajevu'... On ako bude zelio nekakve rezultate ima Cardif ima Kortrajk... Mi smo mu ribogojiliste,rasadnik za pijace.
A mene napadaju kad ovo isto kazem
U decembru sam rekao "ako izostanu rezultati, uprava je slijedeca koju ce prozivati na tribinama". Tad sam bio napadan sa svih strana da tjeram upravu, a samo sam relano rekao sta ce se distiti. Na kraju, ispostavilo se da sam bio u pravu.
U roku godinu dana, predvidjam proteste protiv Tana, kao u Cardifu sto su bili.
Zivi bili pa vidjeli.
Ova prodaja kluba je bila istorijska greska!!!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 maj 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Cudan osjecaj prije si sumnjao da ces krahirat i kaskat za ostalima na pocetku sezone , a sada to znas...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Eh, slažem se za ovo sve, al' kad vidi da to tako baš po našim pašnjacima i ne može, onda ili će on otići ili će biti otjeran.zagorski je napisao/la:Ljudi kako ne razumijete,nije ovo do Uprave. Tan rek'o moraju igrati akdemci i gotovo! Mogu i oni mozda zeljeti nesto vise,ali bice kako je kosooki rek'o i zavrsena prica! Boli njega k...c sto su navijaci nezadovoljni i sto zele da budemo najbolji u ovoj sugavoj ligi i sto mastaju o 'evropskom Sarajevu'... On ako bude zelio nekakve rezultate ima Cardif ima Kortrajk... Mi smo mu ribogojiliste,rasadnik za pijace.
Rasadnik jesmo..
A prodali smo se za titulu i kup... al' hvala Bogu i na tome, neke neće niko ni da kupi a kamo li da šta ozbiljno uloži
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Upravo tako . Gurat ce se igraci koje on hoce , a ne koji su najpotrebniji i kvalitet za Sarajevo kao Okic i sl, kud ga otac nije otreso u lavabo ***** pleme.UnitedForce je napisao/la:Dosta vise Hurtica i njegovih stela u akademiji. Gura neke svoje momke kako u akademiji tako i u prvi tim.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Znaci sad je odprilike plan da se guraju mladi fudbaleri u prvi tim i onda ako oni sta urade urade i to je to sa takvim igranjem i time ne mozemo ocekivat naredne sezone izlazak u Evropu s druge strane taman i da djeca vrhunski proigraju oni idu za pare vani i opte smo u kurcu
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hurtic nema licencu... Znaci da su nas dvaput slagali u vezi Dzenana Uscuplica.
Neka, sami sebi jamu kopate sa ovakvim odnosom. Imate vrema do te skupstine da sami odete, onda cemo vas mi otjerat !!!
Neka, sami sebi jamu kopate sa ovakvim odnosom. Imate vrema do te skupstine da sami odete, onda cemo vas mi otjerat !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ima Hurtic licencu.
Definitivno izgleda da je bila greska,koju nece biti lahko ispraviti!Evander je napisao/la:zagorski je napisao/la:Ljudi kako ne razumijete,nije ovo do Uprave. Tan rek'o moraju igrati akdemci i gotovo! Mogu i oni mozda zeljeti nesto vise,ali bice kako je kosooki rek'o i zavrsena prica! Boli njega k...c sto su navijaci nezadovoljni i sto zele da budemo najbolji u ovoj sugavoj ligi i sto mastaju o 'evropskom Sarajevu'... On ako bude zelio nekakve rezultate ima Cardif ima Kortrajk... Mi smo mu ribogojiliste,rasadnik za pijace.
A mene napadaju kad ovo isto kazem
U decembru sam rekao "ako izostanu rezultati, uprava je slijedeca koju ce prozivati na tribinama". Tad sam bio napadan sa svih strana da tjeram upravu, a samo sam relano rekao sta ce se distiti. Na kraju, ispostavilo se da sam bio u pravu.
U roku godinu dana, predvidjam proteste protiv Tana, kao u Cardifu sto su bili.
Zivi bili pa vidjeli.
Ova prodaja kluba je bila istorijska greska!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zato sto Hurtic nema profi licencuFrancescoTotti je napisao/la:Zasto u zapisniku prozivaju Nasera?
Bravo, upravo! Još jedan trener bez iskustva. Da se razumijemo, nemami ništa protiv Hurtica, cak šta više mislim da ima neki filng za ovaj posao i da ce biti nešto od njega. Žao mi je samo ako završi onako kao što je i Ušcoplic, mislim da on to ne zaslužuje. Nije ni Ušcuplic zaslužio, ali levatima u upravi treba jedno žrtveno janje. Neko da ispašta zbog njihovih greški. Hurti želim srecu, jer ce mu itekako trebati.
Das Ist Walter
Hurtic

Naser

Naser

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Hurtic
Naser
FrancescoTotti je napisao/la:Zasto u zapisniku prozivaju Nasera?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!