hahahahahahaha za bolji fudbal u ks naguzi ih magoda s idejomKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:30Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2021, 12:58
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:

I ovakvih postova mali milion, a koji danas moralisu, botuju i bez imalo obraza laju
Razlika izmedju vas i nas je sto ste vi javno, pred svima, podrzavali one koje danas prozivate na sve strane. Danas svojim spinovima i lazima, pokusavate nama nametnuti ono sto ste sami uradili, a to radite kako biste opravdali vlastite interese i vas lopovluk. I to ono hinjski, u horu svi grpuno se okupite, onako kako samo vi znate.
Neka neko pronadje bilo koji post navijaca Zelje sa ovakvom ushicenom podrskom Vici i svima onima koji danas ruse bh. fudbal, dok s njihove strane mozes pronaci stranice i stranice podrske, i naravno da je to bilo iskreno od srca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A de nisi trebaoGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
Sad će oni ona ofsajd protiv Tuzle
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pusenje kurca vici mislis ono kada mirvic trazi vicu po bilinom da ga poljubiPantelija je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:42Glupsone,, forumsko podjebavanje i sprdanje i logisticka podrska i pušenje kurca vici nisu isto. Kada se ja sprdam sa vama, i kada kkub to radi zvanicno, to nije isto. PušikurciKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:30Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2021, 12:58
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa![]()
E grob te j e b o .
Hrid,Bojnik.El Tarik i željezničar da nije smiješno bilo bi žalosno kakvi "velikani"fudbala ili ti nogometa....
Hrid,Bojnik.El Tarik i željezničar da nije smiješno bilo bi žalosno kakvi "velikani"fudbala ili ti nogometa....
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Legendarni video, ako se ne varam ti si dokumentovao ovaj kriminal.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
Volim im s vremena na vrijeme ovo zakačiti. Davno sam rekao, od one Borčeve titule bi jedino neregularnija bila da su oni uzeli 2017. godine.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Lijepo ih je gledati, desiće se još mnogo utakmica kao protiv Sloge. Najzajebanije je vraćati dugove..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Volimo fudbal.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:31Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest). Ko ima vremena, može u videu ispod pogledati sve tadašnje krađe. Najsmiješniji mi je bio crveni karton za Pezera.![]()
Ko o cemu **** o postenju , u ovom slucaju najveca kurava bh fudbala.
Spasioci bh fudbala, najveci vic u historiji viceva.
Spasioci bh fudbala, najveci vic u historiji viceva.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jel ovaj fk Tarik ona benzinska pumpa kod Penija 
Kad im je Amar prošle sezone nabrajao GOŠK, Zvijezda, Tuzla, željo i pomislio da ne može gore, e pa moj Amare može, Hrid, Tarik, Bojnik, željo.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
virtual=kontrasvih=rigoletoKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2024, 20:23Ne zaboravimo ko je postavio temelje i kako je sve pocelo, dok ce danas ovi potkapacitirani kao najglasniji pokusati stvoriti drugu sliku![]()
![]()
da nije smijesno bilo bi zalosno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jos ga Vico hladno iskulira
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zna li ko kako prođe sastanak danas? Kažu da su ovi iz udruženja vjeverica imali sastanak sa ministricom. Sigurno je sve odlično prošlo, čim se ne oglašavaju?
Ali kakva je milina vidjeti ovaj stadion Shamrocka, prelijepo. Sumnjam da je nesto abnormalno skupo ovako da se ovako nasim klubovima napravi
Podsjećamo, prije Bjelice suspendovan je i glavni sudija revanš utakmice polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega Zoran Grbić, koji neće biti delegiran do kraja sezone, kao i sudiju premijerligaške utakmice između Radnika i Željezničara Gorana Paradžika koji također do kraja sezone neće biti delegiran.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Oborili su brojne rekorde u našem fudbalu i na tome im treba čestitati.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Oborili su brojne rekorde u našem fudbalu i na tome im treba čestitati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avanti003, misstianopenaldo, mnon46 i 25 gostiju.