Nasi milioneri su pocinjali u hotelskim veserajima, sad koriste eure umesto toalet papiraBosniacum Lilium je napisao/la:Nećeš normalno, ali za prvi posao je sve dobro!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Chat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dabome!Nail for Real je napisao/la:Nasi milioneri su pocinjali u hotelskim veserajima, sad koriste eure umesto toalet papiraBosniacum Lilium je napisao/la:Nećeš normalno, ali za prvi posao je sve dobro!.
Znas sta je rekao jednom prilikom Goran Milic? Kaze "Da nema Sandzaklija, niko prstom ne bi maknuo u Sarajevu"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Eto progovori koju za mene kad se cujeteBosniacum Lilium je napisao/la: Bas su legenda i ustipak stvoreni jedno za drugo
A jbno je danas biti radnik u BIH, nemas nikakvih prava, ustipak ima ne znam na sta se zali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Chat
Sta ce ti prava pored paralegenda reala je napisao/la:Eto progovori koju za mene kad se cujeteBosniacum Lilium je napisao/la: Bas su legenda i ustipak stvoreni jedno za drugo
A jbno je danas biti radnik u BIH, nemas nikakvih prava, ustipak ima ne znam na sta se zali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- legenda reala
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Jbo pare kad ih nemas kad trositimiki_92 je napisao/la: Sta ce ti prava pored para
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Djeci čije su majke prostituke?Raonffa je napisao/la:Nema boljeg nego zaraditi "svoj dinar", tada svima lakše možeš yebat mater, ako razumijete smisao.
"We need to suffer. And we need to fight."
800 maraka na odvojeni život
pa majku vam više lopovsku. Za povećanje penzija nemaju Al zato sebi izglasaju povećanja. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bolje biti i penzioner. Ja kao redovan student primam samo kurcinu
Ti mozes zaraditi nešto sa strane a oni ne mogu.
Odvojeni zivot u Bosni i Hercegovini
Gdje od Orasja do Doljana autom dodjes za 6-7 sati,kakav odvojen zivot i pm..
Gdje od Orasja do Doljana autom dodjes za 6-7 sati,kakav odvojen zivot i pm..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
eto zavrsi saga oko autoceste. Jos samo da skinemo SDA pa da je nastavimo graditi.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ko li je taj neimar koji nam treba 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Onaj koji ne opstruira. Vjera, nacija, boja koze, stranka,porijeklo ... su nebitni. Gdje se gradi tu ima i hajra.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesi ti ozbiljan?jasmin10 je napisao/la:Ti mozes zaraditi nešto sa strane a oni ne mogu.
Bukvalno imam dane kad sam od 8 do 20 na faxu
Sve sto zaradim, zaradim preko ljeta!
Uostalom, raspitaj se kako je studentima u drugim europskim drzavama.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 09 feb 2017, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Izdrzi Ljiljane
**** skolu,samo kriminal.legenda reala je napisao/la:Izdrzi Ljiljane
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni uopste nije mrsko uciti i citati, volim to. Upisao sam fakultet iz ljubavi prema nauci. Samo molim politiku da ne ubija volju u menilegenda reala je napisao/la:Izdrzi Ljiljane
Mislim da BIH nije mjesto gdje ćeš učiti ono što voliš i gdje ćeš to raditi iz ljubavi prema nauci. Ovdje prvo treba gladati praktičnu svrhu.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Jarodwest, VivaLaStella i 9 gostiju.