FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 09:19

rezultat se u životu ne može obećati, naročito ako si objektivno ipak slabiji. ali mislim da ćemo ući u utakmicu kako treba, kako to dole toliko puta nismo ni sa amarom na klupi. pa šta bude. neka oni pišu, pričaju i misle šta hoće, mi ako pobijedimo sto je prevrnut i sve kalkulacije padaju u vodu.

neka dado igra iza špica, meni se sviđa ta zamisao. misim da na tom mjestu njegove mane najmanje dolaze do izražaja a kvaliteti najviše. najmanji je belaj ako izgubi duel. i neka puca iz svih pozicija.

a ako ipak izgubimo, ja znam da ja neću plakati.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 mar 2015, 13:07

Ma samo i mi da smirimo strasti malo i da idemo iz utakmice u utakmicu. Ako kojim slučajem pokupimo sva 3 boda u Širokom i tada bi trebali ostati na zemlji svi do jednog i zaobilaziti najave šetanja ligom. Od nedelje do nedelje pa kako bude, samo igrati najbolje kako znamo i ostavljati srce na terenu a ako kojim slučajem izleti bilo šta za titulu, ista bi bila još slađa :D
Može se reći da bi i preslatka bila, šećer bi fasovali kako mi tako i oni :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 mar 2015, 14:41

Fali Bajic dosta jer protiv Olimpika je sve preko njega islo i odpadci koje je Kokot pokupio i onaj go naravno.Bice tesko jer ovi igraju dobro u sredini i bojim se ispadanja i onda ce im igraci ostajati sami na krilima a imaju dobra 2 gol igraca tako da je maximum uz malo srece bod.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 15:57

ali također kod oba kokotova gola je bio sebičan i bilo je rezonskije da doda. naravno da će faliti, ali ništa nije crno-bijelo, a bili bi autsajder i sa njim.

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 14 mar 2015, 16:34

arelinho je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:http://sport*033.com/derbi-kola-zeljeznicar-se-zeli-ukljuciti-u-borbu-za-titulu/

Ne znam bas koliko su pogodili sastav Širokog ali svakako da je ogroman pritisak na njima, mozda nas cak malo i podcjene jer nisu porazeni u zadnjih nekoliko duela sa nama. Odigrati hrabro i maksimalno koncentrisano.

Vremeplov:
Seyo_TM je napisao/la:Osim: Pobjeda u Širokom bila je ključ titule
Nemam mnogo pravih igrača, ali imam solidnu ekipu, a to je važnije

Menadžer Željezničara Amar Osim dan nakon proslave šampionske titule dočekao nas je u svom kafiću. Dok smo radili intervju u povodu Željinog četvrtog, a njegovog trećeg naslova prvaka u Bosni i Hercegovini, društvo nam je pravio Amarov sin Malaki.

Koliko znači ova titula u odnosu na prve dvije?

- Drago mi je zbog ljudi. Vidim koliko mojim prijateljima, ljudima koji su oko mene, navijačima, znači.

Kao da smo pisali

Proljeće je bilo obojeno u plavo. Ovakav pohod nije bio očekivan. Šta je tajna uspjeha?

- Imali smo ovaj dio prvenstva kao iz snova. Sve nam je išlo glat. Sve osim onog finala Kupa, koji smo nesretno ispustili. Ostalo je bilo kao da smo mi pisali. Zimus smo bili sedam bodova iza prvog, a sada je drugi iza nas sedam bodova.

Jeste li mislili da je ovakav rasplet moguć?

- Uvijek ima nekih kombinacija. Mala je razlika među ekipama Premijer lige. Malo bolja atmosfera, uvjeti, navijači, znanje... I kada se još neke stvari poklope, sve je moguće. Dosta nam je stvari išlo u prilog. Na početku smo dobili dvije utakmice zaredom, što i ne mora nužno biti toliko dobro. No, tu prvu dobili smo u gostima, u Zenici, i razbili kompleks gostovanja.

Šta se zimus desilo u ekipi pa je ovako zaigrala u drugom dijelu prvenstva?

- Ništa. Ispoštovali smo igrače onoliko koliko smo mogli. Od kada smo se vratili sa priprema, prilično smo korektno izvršavali naše obaveze prema njima. Bili smo skupa šest mjeseci, a ne dva ili tri kao jesenas, a to je bitna razlika.

Koji je bio ključni trenutak u prvenstvu, koja utakmica?

- Pobjeda u Širokom Brijegu. Oni su bili jesenji prvaci. Poslije nismo mogli reći da smo tu slučajno ili da ne idemo na titulu. Bilo je još važnih utakmica. Derbi smo jesenas izgubili, a zatim dobili u Laktašima pa, onda, zadnju kući sa Leotarom. To nas je vratilo tamo gdje smo željeli biti na kraju jeseni. Planirali smo zaostajati pet, a imali smo minus sedam bodova za vodećima. No, s obzirom na raspored, to je bilo kao četiri, jer smo imali utakmicu viška kući.
Kako me nerviraju naslovi ovakvog tipa kao sto je naslov ovog seoskog portala :x :x
kakva titula kakvi bakraci :roll: :roll:

Vazna je samo europa i to je to
sto se tice naseg sastava za nedelju vjerovatno samo jedna promjena u odnosu na mec protiv Olimpika je da kako nema Baje umjesto njega ce u spic Kokot,a iza njega Dado Sadikovic ce igrati.Ostalo je sve isto

Cuj vazna je samo Evropa, za koga ti navijas molim te ? Kako navijac NAJTROFEJNIJEG KLUBA u BiH moze biti zadovoljan samo sa Evropom ? Jesil ti to realan ? Optimista ? Pesimista ? Ne kontam iskreno, necu nikako ni skontati. Kojeg kluba te je tacno strah iskreno ? Sarajevo ? Siroki ? Borac ? Zasto neko misli da mi ne mozemo uzeti titulu do kraja ? Pitari fol strasni, dodje jos strasniji borac i kuci ih dobije. Usrali ste se od Tana i Turskih aviona, vorki vam svima to je realnost, pa mislite da mi ne mozemo uzeti titulu, pa racunaju neki da mi pustimo siroki samo da pitari ne uzmu titulu, **** mu takav mentalitet. SVE DOK IMA TEORETSKE SANSE ZA TITUTLU TREBA SE BORITI ZA NJU, nismo mi bolan celik, sloboda, olimpic, velez i ti takvi da smo zadovoljni sa evropom. Nemoj brukati ime najtrofejnijeg kluba u ovoj nasoj drzavi. :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 16:44

ne mislim da je iko za puštanje, a naročito ne oni koji se pitaju. realnost je da nismo pravi favoriti, da smo četvrti, ali dobar rezultat sutra sve mijenja.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 mar 2015, 16:54

" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 14 mar 2015, 17:53

Hoce li biti prijenosa gdje sutra?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2015, 17:53

bangara je napisao/la:Hoce li biti prijenosa gdje sutra?
Moja tv.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 14 mar 2015, 18:10

treba ovog Šubića u ljoŽe dobar :D

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 mar 2015, 18:33

Mislim da je sramota ovo sto je bilo na Grbavici danas,sutra ce nasi momci otici dole i cekati kad ce im neki divljak slomit glavu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 18:39

igrači bi trebali biti nedodirljivi, ovo nije ni huliganstvo. ko je ovo uradio neprijatelj je i klubu i navijačima, a bogami i državi. sipa vodu na mlin da se sa bosancima/bošnjacima ne može, na mlin muriji da smo svi mi divljaci koje u svakoj prilici mora čuvati kordon, na mlin drugim murijama da nas treba zlostavljati, drugim navijačima da traže osvetu, i tako dalje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2015, 18:40

Treba dobro razmislit ko je ovo uradio.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 14 mar 2015, 18:40

gramparada je napisao/la:Mislim da je sramota ovo sto je bilo na Grbavici danas,sutra ce nasi momci otici dole i cekati kad ce im neki divljak slomit glavu.
Bruka, napadače treba nalomiti dobro. Na goloruku djecu udaraju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 18:50

ako su "naši" isključiti iz svega i banovati sa stadiona.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 mar 2015, 18:50

Jarane koja logika da manijaci ovo urade. Nidje veze,smrdi pravo,ko ima dobre razloge da napada sirokobrijezane. Sumnjivo pravo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gramparada
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la gramparada » 14 mar 2015, 18:54

bhsport je napisao/la:
gramparada je napisao/la:Mislim da je sramota ovo sto je bilo na Grbavici danas,sutra ce nasi momci otici dole i cekati kad ce im neki divljak slomit glavu.
Bruka, napadače treba nalomiti dobro. Na goloruku djecu udaraju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma dzaba drug moj,pjano je to drogirano 0-24

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:03

vidjeti lijepo ko je i šta je, ne letiti pred rudu. možda su "naši" (bilo je i gorih stvari, da se sad ne foliramo), možda nisu, ali ko god da je navaliti mu se na kosti svim sredstvima.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:07

a ovo je simpatično što nam sutra bukvalno, najbukvalnije nema lošeg rezultata... :mrgreen: :kafa:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2015, 19:09

ChWilla je napisao/la:a ovo je simpatično što nam sutra bukvalno, najbukvalnije nema lošeg rezultata... :mrgreen: :kafa:
I nije bas tako , bolje da mi pokusamo pobjedit, nova tri boda > europa blize.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.