dzenan01 je napisao/la:krivajaš je napisao/la:Ma daj bože da dođu te hiljade navijača na koje se vi pozivate, da su vam navijači.Protiv Ciudada, najbolje ekipe zadnjih 10 godina na svijetu, jedva 2 000 se skupilo,a atmosfera malo je reć pozorišna.Nemate vi rukometnu publiku nit ćete kad imat,nažalost.
U našem gradu, za razliku od tvog, ima još 1000( hiljadu) događaja različitog karaktera . Od opere, pozorišta, noćnih klubova, utakmica drugih sportskih kolektiva.... da ne nabrajam više ! U Zavidovićima ima samo rukometni klub da valja i normalno je da će svi pratiti samo rukomet, neće fudbalski klub u 6. opštinskoj ligi ???

Ma znam ja to, ali samo jedan klub vam igra najelitnije takmicenje u evropi, i to je sramota za jedan takav klub da ima tako malu posjetu.I Zagreb ima puno vise dogadjanja nego Sarajevo, pa su tribine na svim utakmicama popunjene, cak i kad Bosna dolazi a ne samo Ciudad,Kiel i slični, mada opet i imaju više stanovnika ali to ne treba biti mjerilo. Samo znaj, da bosnine utakmice više prati raja sa strane, studenti i tako to, nego vi, tzv.domaći. Ne kažem ja ništa da ti nisi upravu, jer vjeruj i ja bi najsretniji bio da je dvorana vam uvijek puna jer Bosna to ipak zaslužuje, nije mala stvar igrati ligu prvaka tolike godine.