Ma znam ja to, ali samo jedan klub vam igra najelitnije takmicenje u evropi, i to je sramota za jedan takav klub da ima tako malu posjetu.I Zagreb ima puno vise dogadjanja nego Sarajevo, pa su tribine na svim utakmicama popunjene, cak i kad Bosna dolazi a ne samo Ciudad,Kiel i slični, mada opet i imaju više stanovnika ali to ne treba biti mjerilo. Samo znaj, da bosnine utakmice više prati raja sa strane, studenti i tako to, nego vi, tzv.domaći. Ne kažem ja ništa da ti nisi upravu, jer vjeruj i ja bi najsretniji bio da je dvorana vam uvijek puna jer Bosna to ipak zaslužuje, nije mala stvar igrati ligu prvaka tolike godine.dzenan01 je napisao/la:U našem gradu, za razliku od tvog, ima još 1000( hiljadu) događaja različitog karaktera . Od opere, pozorišta, noćnih klubova, utakmica drugih sportskih kolektiva.... da ne nabrajam više ! U Zavidovićima ima samo rukometni klub da valja i normalno je da će svi pratiti samo rukomet, neće fudbalski klub u 6. opštinskoj ligi ???krivajaš je napisao/la:Ma daj bože da dođu te hiljade navijača na koje se vi pozivate, da su vam navijači.Protiv Ciudada, najbolje ekipe zadnjih 10 godina na svijetu, jedva 2 000 se skupilo,a atmosfera malo je reć pozorišna.Nemate vi rukometnu publiku nit ćete kad imat,nažalost.
RK Bosna
Re: RK Bosna
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Vjeruj mi da je većini bitno kako će se večeras uništiti od pića uz seke i miroslave, a boli njih neka stvar za ligu prvakakrivajaš je napisao/la:Ma znam ja to, ali samo jedan klub vam igra najelitnije takmicenje u evropi, i to je sramota za jedan takav klub da ima tako malu posjetu.I Zagreb ima puno vise dogadjanja nego Sarajevo, pa su tribine na svim utakmicama popunjene, cak i kad Bosna dolazi a ne samo Ciudad,Kiel i slični, mada opet i imaju više stanovnika ali to ne treba biti mjerilo. Samo znaj, da bosnine utakmice više prati raja sa strane, studenti i tako to, nego vi, tzv.domaći. Ne kažem ja ništa da ti nisi upravu, jer vjeruj i ja bi najsretniji bio da je dvorana vam uvijek puna jer Bosna to ipak zaslužuje, nije mala stvar igrati ligu prvaka tolike godine.dzenan01 je napisao/la:U našem gradu, za razliku od tvog, ima još 1000( hiljadu) događaja različitog karaktera . Od opere, pozorišta, noćnih klubova, utakmica drugih sportskih kolektiva.... da ne nabrajam više ! U Zavidovićima ima samo rukometni klub da valja i normalno je da će svi pratiti samo rukomet, neće fudbalski klub u 6. opštinskoj ligi ???krivajaš je napisao/la:Ma daj bože da dođu te hiljade navijača na koje se vi pozivate, da su vam navijači.Protiv Ciudada, najbolje ekipe zadnjih 10 godina na svijetu, jedva 2 000 se skupilo,a atmosfera malo je reć pozorišna.Nemate vi rukometnu publiku nit ćete kad imat,nažalost.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
prenosi li iko ovu utakmicu? ima li bar video link ?
Nista.bosnas_ je napisao/la:prenosi li iko ovu utakmicu? ima li bar video link ?
Im'o sam karte da odem, al sjebo nogu na treningu i ne samo nogu i sad cu se zadovoljit teletextom
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Pise da arena sport 1 prenosi od 19 00bosnas_ je napisao/la:prenosi li iko ovu utakmicu? ima li bar video link ?
MustulukAldinn je napisao/la:Pise da arena sport 1 prenosi od 19 00bosnas_ je napisao/la:prenosi li iko ovu utakmicu? ima li bar video link ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
ima li igdje link ?
Molim vas nek' neko postavi link, jer ima nas koji nemamo Arenu(telemach) 
Ae sretno Bosno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Il Capitano
- Kontakt:
-
haris1812hz
- Kontakt:
Ko je prijavljen kod BET365 moze gledati besplatno 
- Il Capitano
- Kontakt:
ja imam account ali ne mogu da gledam 
ma nema veze nek mi vodimo to je najbitnijeIl Capitano je napisao/la:ja imam account ali ne mogu da gledam
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- pazzoetoogol
- Kontakt:
djaba vam acc na bet365, kad morate imati para na racunu da bi gledali
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
haj dobro su krenuli da samo ovako nastave

Hvala kralju!!imeime je napisao/la:http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256
http://www.atdhe.net/
http://www.rojadirecta.org/
ja sam uvek ovde gledao... sada amerikanci je*u g**ana, idioti!

http://www.rojadirecta.org/
ja sam uvek ovde gledao... sada amerikanci je*u g**ana, idioti!
Dobro stoji Bosna... Nego, da li je i koliko bitna gol razlika?
Ubijamo ih nogama i rukama
@COLE nije bitna gol-razlika uz pretpostavku da će izgubiti rusi sledeće tekme
@COLE nije bitna gol-razlika uz pretpostavku da će izgubiti rusi sledeće tekme
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.