RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
@alane a crnogorac zbog kojeg nam --- SPAM --- ne priznaje trofeje od 92 do 2006.... kažu zajednički. igrao vlade šćepanović
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:@alane a crnogorac zbog kojeg nam --- SPAM --- ne priznaje trofeje od 92 do 2006.... kažu zajednički. igrao vlade šćepanović
pa znam da je Šćepanović, zato sam u zayebanciji napisao Šćepan Mali.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Idemo finale ESP-AUS 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- KingJamesMVP
- Kontakt:
e to bi bilo za košarkaške sladokurceSarmelino je napisao/la:Idemo finale ESP-AUS
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Pa eto sladokusit cete u utakmici za trece mjesto.KingJamesMVP je napisao/la:e to bi bilo za košarkaške sladokurceSarmelino je napisao/la:Idemo finale ESP-AUS
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Otkad ti navijas za SpanceSarmelino je napisao/la:Idemo finale ESP-AUS
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hajde Pau podari nam jos dvije zadnje velicanstvene skole kosarke 
Najbolje repke u polufinalima.
Španija je u idealnom trenutku forme, a samopouzdanje je veliko, nemaju šta izgubiti što bi se reklo. USA je meni enigma i dalje, u smislu da ne mogu procijeniti koliko su se čuvali u onim mečevima koje su dobili minimalnom razlikom. Mislim da je ovo meč koji će mi dati odgovor jer će ovdje zapeti žestoko. Pau mora odigrati nešto ako Španija misli biti u utakmici.
Druga tekma je također jako zanimljiva, simpatije prema komšijama, mada s aspekta finala vjerujem da AUS može više namučiti Amerikance, iako je Srbija odigrala čak i bolje protiv njih.
Prognoziram pobjedu USA do 12 razlike
, Srbija dobija s pola koša prednosti.
Španija je u idealnom trenutku forme, a samopouzdanje je veliko, nemaju šta izgubiti što bi se reklo. USA je meni enigma i dalje, u smislu da ne mogu procijeniti koliko su se čuvali u onim mečevima koje su dobili minimalnom razlikom. Mislim da je ovo meč koji će mi dati odgovor jer će ovdje zapeti žestoko. Pau mora odigrati nešto ako Španija misli biti u utakmici.
Druga tekma je također jako zanimljiva, simpatije prema komšijama, mada s aspekta finala vjerujem da AUS može više namučiti Amerikance, iako je Srbija odigrala čak i bolje protiv njih.
Prognoziram pobjedu USA do 12 razlike
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- djoleprijedor
- Kontakt:
Španci su u sjajnoj formi,što im uz sav kavlitet i iskustvo koje posjeduju daje za pravo da se nadaju dobrom rezultatu sa Amerikancima.Ameri jesu jaki ko crna zemlja,ali nisu nepobjedivi.
Ukoliko se Ameri ne odlijepe na više od 10 razlike do 4/4 mogli bi gledati neizvjesnu završnicu i tu vjerujem da ih Španci mogu dobiti.Gasol će sigurno odigrati odlično,ali je ključno da to odrade i Mirotić i Rodrigez,jer sam ne može.Protiv Amera se mora čvrsto,sa puno trčeanja i timskom igrom,kako u odbrani tako i u napadu.Nema tu mjesta za neka soliranja.
Prednost Amerima kao favoritima,a srcem uz Španiju.
Što se tiče meča Srbije i Australije,sada je breme favorita na Kengurima,iako je Sale rekao da ide bez kompromisa na pobjedu i da se ne zadovoljava borbom za 3.mjesto.Mislim da če meč biti drugačiji od onog u grupi,te da će Srbija prije svega da odigra bolju odbranu.Onako loše u odbrani,kao protiv Aiustralije u grupi nismo odigrali odavno.
Ne smijemo dopustiti da se odlijepe na početku pa da ih ganjamo,jer će nas satrati onda.Nadam se dobrom ulasku u meč,otvaranju.Motiva neće nedostajati.Kao navijač sam logično-subjektivan,ali i realno mislim da se možemo revanširati Australiji..pa neka to bude pola koša ako treba
Ukoliko se Ameri ne odlijepe na više od 10 razlike do 4/4 mogli bi gledati neizvjesnu završnicu i tu vjerujem da ih Španci mogu dobiti.Gasol će sigurno odigrati odlično,ali je ključno da to odrade i Mirotić i Rodrigez,jer sam ne može.Protiv Amera se mora čvrsto,sa puno trčeanja i timskom igrom,kako u odbrani tako i u napadu.Nema tu mjesta za neka soliranja.
Prednost Amerima kao favoritima,a srcem uz Španiju.
Što se tiče meča Srbije i Australije,sada je breme favorita na Kengurima,iako je Sale rekao da ide bez kompromisa na pobjedu i da se ne zadovoljava borbom za 3.mjesto.Mislim da če meč biti drugačiji od onog u grupi,te da će Srbija prije svega da odigra bolju odbranu.Onako loše u odbrani,kao protiv Aiustralije u grupi nismo odigrali odavno.
Ne smijemo dopustiti da se odlijepe na početku pa da ih ganjamo,jer će nas satrati onda.Nadam se dobrom ulasku u meč,otvaranju.Motiva neće nedostajati.Kao navijač sam logično-subjektivan,ali i realno mislim da se možemo revanširati Australiji..pa neka to bude pola koša ako treba
Mens sana in corpore sano.
Uz Amere i Australiju smo veceras pa da imamo pravu utakmicu u finalu.Prvi će morat obranu bolje odradit nego do sada da ne vise do kraja utakmice dok bi se u drugoj neigranje Bjelice na turniru danas posebno trebalo istaknuti kao hendikep i ako Australci zbog tanje rotacije nisu malo pali energetski ovo oni uzimaju.Da iskoristim priliku i još jednom nabijem HRT koji prenosi polufinale rukometa umjesto košarke 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Španci su u sjajnoj formi, što im uz sav kavlitet i iskustvo koje posjeduju daje za pravo da se nadaju porazu od 30 razlike. 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Dobro,svi imamo pravo na svoj stav i mišljenje.Donnie Darko je napisao/la:Španci su u sjajnoj formi, što im uz sav kavlitet i iskustvo koje posjeduju daje za pravo da se nadaju porazu od 30 razlike.
Mens sana in corpore sano.
Ne volim ja njih, ali eto smorili Ameri, mada ce ovo ipak biti utakmica za 3. mjesto koju ce Australija izgubitMokes je napisao/la:Otkad ti navijas za SpanceSarmelino je napisao/la:Idemo finale ESP-AUS![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
U mecu Srbija-Australija ja prednost dajem komsijama. Imam predosjecaj da ce krenuti Tea veceras, a njega kada ide, veliki problemi su za protivnika. Sve je moguce, ali mislim da ce Srbija svojim mentalitetom i iskustvom u ovakvim utakmicama pobijediti veceras.
Ameri se malo razigrali, ali nista to nije bilo posebno ni u onoj utakmici protiv Argentine, od kojih je Spanija realno puno kvalitetnija. Dajem im prednost, ali ne bih se uopste iznenadio i da izgube.
Ameri se malo razigrali, ali nista to nije bilo posebno ni u onoj utakmici protiv Argentine, od kojih je Spanija realno puno kvalitetnija. Dajem im prednost, ali ne bih se uopste iznenadio i da izgube.
ne mlati. njih ni najjači sastavi amerike nisu tukli 30 razlikeDonnie Darko je napisao/la:Španci su u sjajnoj formi, što im uz sav kavlitet i iskustvo koje posjeduju daje za pravo da se nadaju porazu od 30 razlike.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prizeljkujem iznenadjenje, jer ako USA uzme zlato niko nece ni pamtiti ovaj turnir, a ako izgube pricati ce se godinama 
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni je samo drago sto ce pojedinci veceras srcem navijati za 'cigane'. 
Šta će ti navodnici?SlevinKelevra je napisao/la:Meni je samo drago sto ce pojedinci veceras srcem navijati za 'cigane'.
btw HRT opet pokazuje kako je dobra televizija te umjesto ovog polufinala prenose rukometno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
citiram...Lillard je napisao/la: Šta će ti navodnici?
Kenguri su najsimpatičnija ekipa koja je ostala, a i oni imaju igrače poput Boguta i Dellya. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.