Buraz jesi li išao na dominican?soko je napisao/la: ↑24 jun 2025, 05:59Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Tampa i St.Pete su jeftinije jer dosta raje zivi tu.
Jesi na panama city beach?
Ako nadjes vremena otidji do rosemary beach. Tu je pravo fino, za izaci i prosetati. Ima dobrih restorana. Alys beach je dobar takodjer.
Jako cista voda i bijeli pjesak. Mi vecinom odemo pocetkom oktobra.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Isli smo jednom na vjencanje prije mozda 10 godina. Pravo da ti kazem nije mi nesto ostalo pozitvno u sjecanju. Bilo smo na nekom resortu, more nesto nije bilo naj, pa smo se u bazenima kupali. Pokupi te onaj shuttle na aerodrumu i vozis se kroz onu sirotinju.
A ja nisam ljubitelj resorta, par dana ok al onda mi dosadi. Neko voli
A ja nisam ljubitelj resorta, par dana ok al onda mi dosadi. Neko voli
Ako mislis na Dominikansku Republiku, onda preporuka za otok Saona koji je 2h od Punta Cane, jedino tu mi se svidjela plaza. U Santo Domingu Boca Chicka jer ok, los tres ojos, Botanico Jardin nesto sto vrijedi vidjeti. Za jesti i popiti Jalao je ok, samo sto je muzika preglasna (uzivo) i ako je restoran.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑24 jun 2025, 20:28Buraz jesi li išao na dominican?soko je napisao/la: ↑24 jun 2025, 05:59Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Ako nadjes vremena otidji do rosemary beach. Tu je pravo fino, za izaci i prosetati. Ima dobrih restorana. Alys beach je dobar takodjer.
embrace the chaos
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da. Hvala na preporuci. Evo maloprije mi i neki meksikanac predložio playa del carmen. Razmišljam između dr i mexicoDenno je napisao/la: ↑29 jun 2025, 00:03Ako mislis na Dominikansku Republiku, onda preporuka za otok Saona koji je 2h od Punta Cane, jedino tu mi se svidjela plaza. U Santo Domingu Boca Chicka jer ok, los tres ojos, Botanico Jardin nesto sto vrijedi vidjeti. Za jesti i popiti Jalao je ok, samo sto je muzika preglasna (uzivo) i ako je restoran.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑24 jun 2025, 20:28Buraz jesi li išao na dominican?soko je napisao/la: ↑24 jun 2025, 05:59
Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 4 gosta.