FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
nema krmija bogami ce bit da je zapuco za agram
haj nije daleko ne treba mu ni 500km za gorivo
Zarathustra
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj ludnice u Parizu. Preko milion ljudi sigurno. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bandić mora Trg proširivat 
Krmak je na makarskoj rivieri kentra krofne i kukuruz. Nema kuci dok sve ne zavrsi. Tacno mi ga iz duse zao sto je u ovim trenutcima prikovan za frizider papuce i pijesakMoggi je napisao/la:nema krmija bogami ce bit da je zapuco za agram
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Zato ste vi tu ažurni od ranog jutraMoggi je napisao/la:nema krmija bogami ce bit da je zapuco za agram
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- legenda reala
- Kontakt:
Oj sile i naroda u Parizu ima prenos na ovom satelitskom kanalu francuske tv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gradonacelnik je napisao/la:
I po čemu je Lovren etnički Hrvat onda? Možeš li molim te objasniti
mozda po tome sto u ustavu ove drzave pise da ovdje zive tri naroda[/quote]
To je papir, ovaj čovjek spominje da je on etnički Hrvat, nešto što nema veze sa formalnošću, nego ideja nastala mnogo ranije. Pa me zanima kako to on zna da je Lovren etnički Hrvat, a ne katolik koji je rođen u Bosni i Hercegovini.[/quote]
Katolik je vjeroispovjest, bosanski tokmače!
E neka si mu reko !
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
Cekamo da vidimo kome ce Cicolina (kolinda) popusitRigoletto je napisao/la:Zato ste vi tu ažurni od ranog jutraMoggi je napisao/la:nema krmija bogami ce bit da je zapuco za agram
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
A Hrvat je nacionalnost tokamce. U BiH nisu zivjeli hrvati nikad. Tek u devetnaestom vijeku pod raznim uticajima, katolici se pocinju izjasnjavati kao Hrvati.
Ponavljam opet, dajte jedan istorijski dokument, stariji od 1800 godine, da se neki katolik izjasnjava Hrvatom u Bosni?
Ponavljam opet, dajte jedan istorijski dokument, stariji od 1800 godine, da se neki katolik izjasnjava Hrvatom u Bosni?
Brato najorginalniji avatarEvander je napisao/la:A Hrvat je nacionalnost tokamce. U BiH nisu zivjeli hrvati nikad. Tek u devetnaestom vijeku pod raznim uticajima, katolici se pocinju izjasnjavati kao Hrvati.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Javi im neko da se i cvijeće napokon dohavizalo, svi smo opet jedno 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hocemo o pradedama, to je jako jako bitno.Gradonacelnik je napisao/la:Nećemo do tvog pradede, ali kako se izjašnjavao tvoj otac?Evander je napisao/la:Ponavljam, Lovrenov pradeda se prije 150 godina nije izjasnjavao kao Hrvat sigurno, jer takvi nisu postaojali u BiH do 1800 i neke.
Nemoj mi istorije od vremena Kraljevine Jugoslavije.
Zelis brzi cas istorije?
Da ti pricam kako su Hrvati bili Madjarski konjusari, dok je Bosna bila jako i nezavisno kraljevstvo?
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Pa ni Turska ne pravi doček u Sarajevu. Samo političke mitingeOsim13 je napisao/la:Opet su Hercegovački Hrvati zaboravljeni od matice Hrvatske, pitam ja vas zašto doček nije organizovan u Širokome Brijegu?
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Evander je napisao/la:A Hrvat je nacionalnost tokamce. U BiH nisu zivjeli hrvati nikad. Tek u devetnaestom vijeku pod raznim uticajima, katolici se pocinju izjasnjavati kao Hrvati.
pa eto,izjasnjava se jedan dio gradana kao hrvatima vec dva vijeka,u cemu je problem?
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Tako treba. Neka cvijeta rosno cvijeće nek si njime kiti hrvatsko proljećeRigoletto je napisao/la:Javi im neko da se i cvijeće napokon dohavizalo, svi smo opet jedno
Kapije moćne na putu nek stoje,
LAZARUS2000 je napisao/la:Pa ni Turska ne pravi doček u Sarajevu. Samo političke mitingeOsim13 je napisao/la:Opet su Hercegovački Hrvati zaboravljeni od matice Hrvatske, pitam ja vas zašto doček nije organizovan u Širokome Brijegu?
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Glupi Moša Pijade nije znao na ZAVNOBIH-u da ne postoje Srbi i Hrvati.Mexico je napisao/la:Krmak to je realnost. Veci je hrvat jedan moj komsija u cernici koji ima vilu u Brelima nego ti. Pomiri se sa tim. Nemas ti nista brato zajednicko sa hrvatskom. O mentalitetu da ne govorimo iako se znas posrat i po hercegovackom kad bacis onu smrdljivu srdelu na rostilj i pustis Vinka CocuRigoletto je napisao/la:njima su rekli da može postojati sve što požele, meni je to simpatično. Ofsajd nije bio naravnoLAZARUS2000 je napisao/la: Ne postoje pravi ili krivi Hrvati. Samo Hrvati.
Gdje si bio da mu objasniš?
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Nema problema, mogu se izjasnjavati kako zele, imaju apsulutno pravo na to i ja sa tim nemam nikakav problem. Svako treba biti ono sto osjeca da je, ne ono sto bi mu drugi neko naredio da bude.filip13 je napisao/la:Evander je napisao/la:A Hrvat je nacionalnost tokamce. U BiH nisu zivjeli hrvati nikad. Tek u devetnaestom vijeku pod raznim uticajima, katolici se pocinju izjasnjavati kao Hrvati.
pa eto,izjasnjava se jedan dio gradana kao hrvatima vec dva vijeka,u cemu je problem?
Samo nemojte mi muuda pod bubrege prodavati
Evander je napisao/la:Nema problema, mogu se izjasnjavati kako zele, imaju apsulutno pravo na to i ja sa tim nemam nikakav problem. Svako treba biti ono sto osjeca da je, ne ono sto bi mu drugi neko naredio da bude.filip13 je napisao/la:Evander je napisao/la:A Hrvat je nacionalnost tokamce. U BiH nisu zivjeli hrvati nikad. Tek u devetnaestom vijeku pod raznim uticajima, katolici se pocinju izjasnjavati kao Hrvati.
Samo nemojte mi muuda pod bubrege prodavati
u cemu je problem,ovde zive tri naroda vec duze vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.