Ma stvarno nema respekta. Pa ni Amaru nije popusio nakon tekme. Sramota stvarno.biskitt je napisao/la:Cartman je napisao/la:A ko trazio da neki igrac Zelje dobije crveni. Radovao se golovima, protestovao kod sudija itd. Znaci sve sto igraci i obicno rade na terenu.biskitt je napisao/la:Daj neka neko napise sta je to napravio Medunjanin? Vidim pojedini navijaci zelje su pravo povrijedjeni, a ja fakat ne znam o cemu se radi.pa dje ce to radit! ccc
![]()
Valja njemu u mahalu sada
e jesmo selo, ne moze covjek ni platu zaradit, a da mu neko ne zamjeri.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam ogorčen na ponašanje Medunjanina. Zbog radovanja na Koševu u pobjedi svog Maccabija, očekujem da ga Nogometni savez Bosne i Hercegovine suspendira do daljnjeg, te ga novčano kazni. Sav prihod da ide u klupsku kasu Željezničara.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nije mu amar dao, nakon njegovog ponasanja tokom utakmiceCartman je napisao/la:Ma stvarno nema respekta. Pa ni Amaru nije popusio nakon tekme. Sramota stvarno.

I da se razumijemo da se samo u trenutcima njegovih ispada psovalo i zvizdalo,po meni vrlo kratko, sto je normalno za ljude koji su u afektu na stadionu gdje i najmanja provokacija moze izazvati eskalaciju i erupciju negativnih komentara i psovki..!!!
Cudno mi je da i on komentira to, pa to mora ocekivat na svakoj utakmici. Ibisevicu su njegovi navijaci psovali mrtve protiv Francuske, a ne protivnicki.legenda79 je napisao/la:I da se razumijemo da se samo u trenutcima njegovih ispada psovalo i zvizdalo,po meni vrlo kratko, sto je normalno za ljude koji su u afektu na stadionu gdje i najmanja provokacija moze izazvati eskalaciju i erupciju negativnih komentara i psovki..!!!
pa nista...legenda79 je napisao/la:
Ne razumijes zato sto nisi gledao i nemas pojma o cemu govorim..a ja nemam namjeru da ti objasnjavam..
laku noc i gledaj reprizu..
da se medo iskupi,zabice on u revansu par auto-golova...da se vi ne bi zivcirali..ha ya..
mislim,to je jedini nacin da medo dokaze da je coe'k..a ne neki tamo dripac..i ja sam jos uvijek frapiran,kako je mogao da protestvuje kod sudije..ili da se raduje golovima svoje ekipe..mislim nije mi uopste jasno,odakle mu tolika hrabrost da odigra ovu utakmicu...mislim da je trebao odglumiti neku povredu..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Haris nije ništa uradio loše samo je bio najveći Židov među Židovima.(ima li šta gore?
)

FEDERER= KLOC
Meni nista drugo ne preostaje nego da se grohotom nasmijem na sve ovo.
P.S znaci Mudonja u formi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Komentira jer ga boli a i vjerovatno mu je bilo postavljeno pitanje od strane novinara da kaze svoje vidjenje prozivki i psovki,ni u jednom trenutku nije imao samosvjesti da kaze da je on u neku ruku mozda pretjerao,nece ni reci tako nesto jer nema obraza..eto kakav je profesionalac,bosanac i sarajlija...takvi nam ljudski otpadi ne trebajuCartman je napisao/la:Cudno mi je da i on komentira to, pa to mora ocekivat na svakoj utakmici. Ibisevicu su njegovi navijaci psovali mrtve protiv Francuske, a ne protivnicki.legenda79 je napisao/la:I da se razumijemo da se samo u trenutcima njegovih ispada psovalo i zvizdalo,po meni vrlo kratko, sto je normalno za ljude koji su u afektu na stadionu gdje i najmanja provokacija moze izazvati eskalaciju i erupciju negativnih komentara i psovki..!!!
MinistaR je napisao/la:Ja sam ogorčen na ponašanje Medunjanina. Zbog radovanja na Koševu u pobjedi svog Maccabija, očekujem da ga Nogometni savez Bosne i Hercegovine suspendira do daljnjeg, te ga novčano kazni. Sav prihod da ide u klupsku kasu Željezničara.![]()

nema potpisa
Pa ne daj Boze da nam reprezentativac nije u stanju dominirat protiv ekipe iz PL. Tek bi tad bili u qurcu.harishp je napisao/la:Meni nista drugo ne preostaje nego da se grohotom nasmijem na sve ovo.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A brate ne trebas se ni trudit da objasnis... pola ovih sto komentarisu nisu gledali tekmu, ne znaju o cemu je rijec (vidim vecina se kaci za radovanje kod golova), a drugo pola uziva jer smo fasovali, i isti ti su na nasoj temi kad zijanimo od npr. Slobode i nasladjuju se... sacuvaj zivce, postedi prste i odustani od rasprave...legenda79 je napisao/la:Komentira jer ga boli a i vjerovatno mu je bilo postavljeno pitanje od strane novinara da kaze svoje vidjenje prozivki i psovki,ni u jednom trenutku nije imao samosvjesti da kaze da je on u neku ruku mozda pretjerao,nece ni reci tako nesto jer nema obraza..eto kakav je profesionalac,bosanac i sarajlija...takvi nam ljudski otpadi ne trebajuCartman je napisao/la:Cudno mi je da i on komentira to, pa to mora ocekivat na svakoj utakmici. Ibisevicu su njegovi navijaci psovali mrtve protiv Francuske, a ne protivnicki.legenda79 je napisao/la:I da se razumijemo da se samo u trenutcima njegovih ispada psovalo i zvizdalo,po meni vrlo kratko, sto je normalno za ljude koji su u afektu na stadionu gdje i najmanja provokacija moze izazvati eskalaciju i erupciju negativnih komentara i psovki..!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- skyisthelimit
pa sta je, jel navijacima mozda pokazao srednji prst pa da se covjek blati..objasnite nam vi koji ste bili na tekmi, stvarno ste mi nejasni..zbog naguravanja, pritiska na sudije i sl. sto se radi na jednoj fudbalskoj utakmici Medunjanina se proglasava izdajicom, necovjekom i to samo zbog toga sto se borio za svoju ekipu i sto je vrsio pritisak na sudiju..
nijedan razlog ne moze biti opravdan za ovo sto govorite covjeku, osim da navijacima nije nesto dobacio
nijedan razlog ne moze biti opravdan za ovo sto govorite covjeku, osim da navijacima nije nesto dobacio

15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Bravo momce , svaka ti cast za ove rijeci !Zgembo Adislić je napisao/la:momak ti imas problem... šta si ocekivo da se okrene ka svom golu i da zabije sebi autogol?!Igras ti termin npr i u drugoj ekipi sve tvoja raja iz osnovne, a ovamo igras s rajom s faxa novom sad si stalno s njima, i asistiras il das go i šta trebaš se izvinut sto si to uradio :S nejasni su mi ovi navijaci koji traze izgovore za nepovoljan rezultat... izgubili smo pa sta, nije kraj svijeta.... za mjesec dana ce svi ovi doticni medunjanina dizat u zvijezde kad zabije bjelorusima go... se*em se ja u mentalitet bošnjaku, tamo na nasem forumu se kaki po osimu i nyemi i sta ja znam a svaki od njih je dizan u zvijezde, tamo pitari sve redom razapinju... nigdje bolan vise papanluka i gluposti nema nego u bosni...SarajlijaTM je napisao/la:klosar pravi,dobio je malo koliko je zasluzio.
svi koji ga branite il ste mu familija ili ste **** ko i on !!
a sto se tice igre,imao je par finih driblinga i nista specijalno,dok je bio na kvesicevoj strani nisu mu se ni pertle vidjele
nek zapusti solufe,ionako se mentalno stopio s njima.
razocarenje veliko!!!
A brate ne trebas se ni trudit da objasnis... pola ovih sto komentarisu nisu gledali tekmu, ne znaju o cemu je rijec (vidim vecina se kaci za radovanje kod golova), a drugo pola uziva jer smo fasovali, i isti ti su na nasoj temi kad zijanimo od npr. Slobode i nasladjuju se... sacuvaj zivce, postedi prste i odustani od rasprave...[/quote]
Totalno si u pravu..ne j.e.b.e.m ja ove koje si naveo....iskreno zabolilo me kao covjeka ponasanje osobe cije ime nosi ova tema..sto se mene tice prekrizen za sva vremena...i navodim da cu imati i naci prilku da mu sve ovo pa i vise kazem u lice,da nebi ostalo iskjucvo na tastaturi i forumu za koji nadam da ce ga dobro procitati i upamtiti mada smatram da i ako procita da ga nece sve napisano imalo dotaci jer vec sam naveo kakva je to osoba..!!
Totalno si u pravu..ne j.e.b.e.m ja ove koje si naveo....iskreno zabolilo me kao covjeka ponasanje osobe cije ime nosi ova tema..sto se mene tice prekrizen za sva vremena...i navodim da cu imati i naci prilku da mu sve ovo pa i vise kazem u lice,da nebi ostalo iskjucvo na tastaturi i forumu za koji nadam da ce ga dobro procitati i upamtiti mada smatram da i ako procita da ga nece sve napisano imalo dotaci jer vec sam naveo kakva je to osoba..!!
-
- Kontakt:
A ono lafo se nebi radovao kad bi BiH zabila gol protiv Holandije, drzave koja mu je sve dala sto se tice fudbala, bez koje bi bio labava kita. Naravno da ce se covjek radovat, nije on izasao na teren da se ponasa kao da je na dzenazi. On je placen da igra sto bolje i da pomogne svojoj ekipi da pobjedi, samo lud se nebi radovao.SamoZeljo je napisao/la:Medunjanin je uvijek mislio na sebe ali malo vise nego sto bi to trebalo i sto ostali misle. Znam da mu je bitna karijera, znam da zivi od toga ali taj lik je uvijek bio ovakav. Prvo je izabrao Holandiju i onda kad je vidio da ga Holandija i definitivno nece, poceo je igrati za nasu repku. Da je bio covjek, cekao bi poziv Holandije koju je izabrao iako je mogao igrati za BiH, nudilo mu se.
To sto je veceras dobro igrao je OK, radio je svoj posao ali ono radovanje, mogao je malo odvaditi jer ipak je igrao u svom rodnom gradu protiv kluba za koji je nekad navijao. (da je covjek, navijao bi i sada, bar malo)
Vjerujte, isto ovo bi uradio ako ne i gore da ga je kojim slucajem Holandija pozvala i da je kojim slucajem ta Holandija igrala na Kosevu protiv BiH. Haris bi skako i radovao se vise nego ijedan Holandez.
Slina bio, slina ostao.
Prije metar u dupe, nego cenat u glavu.
Evo ti igras za tim A godinama, transfer, predjes u tim B, i potrefi se da u evropskom kupu igras sa svojom bivsom ekipom, ekipom A. I razvalis ih totalno, uvalis im tri gola. I ne radujes se kod golova. Tek tako. Isti qrac.
Al' skandinavcima je teze objasniti neke stvari, pogotovo ako se radi o npr. postovanju, moralu i slicno.
Kod njih se sve moze kupiti.
Over and out sa ove teme.

Evo ti igras za tim A godinama, transfer, predjes u tim B, i potrefi se da u evropskom kupu igras sa svojom bivsom ekipom, ekipom A. I razvalis ih totalno, uvalis im tri gola. I ne radujes se kod golova. Tek tako. Isti qrac.
Al' skandinavcima je teze objasniti neke stvari, pogotovo ako se radi o npr. postovanju, moralu i slicno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Totalno si u pravu..ne j.e.b.e.m ja ove koje si naveo....iskreno zabolilo me kao covjeka ponasanje osobe cije ime nosi ova tema..sto se mene tice prekrizen za sva vremena...i navodim da cu imati i naci prilku da mu sve ovo pa i vise kazem u lice,da nebi ostalo iskjucvo na tastaturi i forumu za koji nadam da ce ga dobro procitati i upamtiti mada smatram da i ako procita da ga nece sve napisano imalo dotaci jer vec sam naveo kakva je to osoba..!![/quote]legenda79 je napisao/la:A brate ne trebas se ni trudit da objasnis... pola ovih sto komentarisu nisu gledali tekmu, ne znaju o cemu je rijec (vidim vecina se kaci za radovanje kod golova), a drugo pola uziva jer smo fasovali, i isti ti su na nasoj temi kad zijanimo od npr. Slobode i nasladjuju se... sacuvaj zivce, postedi prste i odustani od rasprave...
A ti ga kao licno znas pa znas kakva je osoba? Neces ti njemu nista reci u lice jer takvi kao ti uglavnom nemaju muda za to! Daj ne serite zivi bili, momak profesionalno odradio svoje, pa nije 10 godina igrao za Zelju pa da se ne raduje protiv Zelje. Druga je situacija kad bi dosli Stilic, Dzeko...pa se radovali. Njima je Zeljo nesto dao, Medunjaninu ama bas nista
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
hahahahahahahaha e moj Harise, **** te konj, marke dorat. Sram te bilo sto si ti probao da das prednost svojoj ekipi i sram te bilo sto nisi rekao poslije utakmice da si pretjerao...kao sto svaki druge ljudske velicine rade...legenda79 je napisao/la:Komentira jer ga boli a i vjerovatno mu je bilo postavljeno pitanje od strane novinara da kaze svoje vidjenje prozivki i psovki,ni u jednom trenutku nije imao samosvjesti da kaze da je on u neku ruku mozda pretjerao,nece ni reci tako nesto jer nema obraza..eto kakav je profesionalac,bosanac i sarajlija...takvi nam ljudski otpadi ne trebajuCartman je napisao/la:Cudno mi je da i on komentira to, pa to mora ocekivat na svakoj utakmici. Ibisevicu su njegovi navijaci psovali mrtve protiv Francuske, a ne protivnicki.legenda79 je napisao/la:I da se razumijemo da se samo u trenutcima njegovih ispada psovalo i zvizdalo,po meni vrlo kratko, sto je normalno za ljude koji su u afektu na stadionu gdje i najmanja provokacija moze izazvati eskalaciju i erupciju negativnih komentara i psovki..!!!

-
- Kontakt:
Kad bi, kao sto ti kazes, naprimjer igrao za ekipu A i oni me poslali u ekipu B...ja bi poslije ta 3 gola proslavio pa zatim skinuo gace i rekao im gdje da poljube. Cuj da se ne radujem golovima protic ekipe koja me prodala...ebem li im nanicutanzla je napisao/la:Prije metar u dupe, nego cenat u glavu.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.