Ne znam o cemu pišeš jarane, ali Amerika je na 7 mjestuMElloo je napisao/la:1.Amerika
2.Spanija pa 5 mjesta prazno

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne znam o cemu pišeš jarane, ali Amerika je na 7 mjestuMElloo je napisao/la:1.Amerika
Ma kao zemlje kosarkelet3 je napisao/la:Ne znam o cemu pišeš jarane, ali Amerika je na 7 mjestuMElloo je napisao/la:1.Amerika
Pricamo o aktuelnostima dabome. Ta zemlja košarke je završila na rednom broju 7MElloo je napisao/la:Ma kao zemlje kosarkelet3 je napisao/la:Ne znam o cemu pišeš jarane, ali Amerika je na 7 mjestuMElloo je napisao/la:1.Amerika
BašDzoni je napisao/la:20 razlike jbt.
Samo mi je malo žao zbog utakmice.
Svaka čast Špancima,škola košarke za sve ostale.
Pomalo i nepravedno da makar jedan izmedju Millsa i Campazza nije medju 5 najboljih.Gasol je odigrao zadnje 2 tekme fantasticno,ali posto se prica o naiboljih 5 CIJELOG turnira,nije mogao biti ispred ove dvojice.Clutch je napisao/la:Zasluzeno Ricky![]()
Facu izvisio
Morao je biti umjesto Scole.Clutch je napisao/la:Zasluzeno Ricky![]()
Facu izvisio
Brada efekat.BosniaBoston je napisao/la:Ricky od bezmudog igraca u repki do MVPa,svaka cast
Slazem se,ili Campazo ili Patty.NEZALAGANJE je napisao/la:Pomalo i nepravedno da makar jedan izmedju Millsa i Campazza nije medju 5 najboljih.Gasol je odigrao zadnje 2 tekme fantasticno,ali posto se prica o naiboljih 5 CIJELOG turnira,nije mogao biti ispred ove dvojice.Clutch je napisao/la:Zasluzeno Ricky![]()
Facu izvisio
NEZALAGANJE je napisao/la:Pomalo i nepravedno da makar jedan izmedju Millsa i Campazza nije medju 5 najboljih.Gasol je odigrao zadnje 2 tekme fantasticno,ali posto se prica o naiboljih 5 CIJELOG turnira,nije mogao biti ispred ove dvojice.Clutch je napisao/la:Zasluzeno Ricky![]()
Facu izvisio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.